- 14 Nisan 2018
- 5.023
- 2.919
- 173
- Konu Sahibi umutsuzvaka01
Yok kiz nerde o gunlerGorusmeyeli evlendin mi nettin kııız?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yok kiz nerde o gunlerGorusmeyeli evlendin mi nettin kııız?
Ahahahah napayim gelisme olunca merak ediyonuzUmutsuzvaka burayı günlük olarak kullanıyorsun yine bacım![]()
Ahahahah napayim gelisme olunca merak ediyonuz
Ahhh canim benimmmForuma renk katıyosun sensiz olmuyor![]()
SekşNeyden bahsediyonuz
Yok tatlim oyle birsey olmadi
Umutsuz sürtün sürtün alev alacaksın, ay evlen bari bir an önce.Yok tatlim oyle birsey olmadi
Kukusu düşecek yakında.Umutsuz sürtün sürtün alev alacaksın, ay evlen bari bir an önce.
Nasil evleneyim kiz miUmutsuz sürtün sürtün alev alacaksın, ay evlen bari bir an önce.
O ne demekKukusu düşecek yakında.
Kullanilmiyan şey zamanla kayboluyormus evrimsel bir olaymis yeni durumlara adapte oluyormus diye okudum. Düşüp yerine daha kullanışlı bir oluşum çıkabilir dikkat edilmeli hatta takıp edilmeli demiş olabilir diye dusunuyorum.O ne demek
Kesinlikle buKullanilmiyan şey zamanla kayboluyormus evrimsel bir olaymis yeni durumlara adapte oluyormus diye okudum. Düşüp yerine daha kullanışlı bir oluşum çıkabilir dikkat edilmeli hatta takıp edilmeli demiş olabilir diye dusunuyorum.
Yeni güçlerin falan var mı sence????
Ahahahahh hic birsey anlamadimKullanilmiyan şey zamanla kayboluyormus evrimsel bir olaymis yeni durumlara adapte oluyormus diye okudum. Düşüp yerine daha kullanışlı bir oluşum çıkabilir dikkat edilmeli hatta takıp edilmeli demiş olabilir diye dusunuyorum.
Yeni güçlerin falan var mı sence????
Hee ne demezsinKesinlikle bu
Kuyruk gibi, yirmilik diş gibi zamanla yok olacak umutsuzun kukusu![]()
umutsuz,Merakla bekleniyorum her zaman ki gibi
Ah benim su cazibem yok mu![]()
Ozele gel anlatayim canim ayni durumdayaa55 sayfanın sonunda neye karar verildi arkadaşlar sevişsin mi sevişmesin mi aynı durumdayım sevgilim cevap bekliyor acil sonucu söyleyin lütfen.
Nasil istersen sevgili Muneumutsuz,
konu açma kısıtlaması yok ama içerik bdvlikken, konuyu açan dahi konuyu geyiğe bağlayınca topiği daha uygun bir bölüme taşınması için rapor etse ne mutlu olacağım bilemezsiniz.
Konu artık bdvlikten çıkmış günlükle geyik tarzı bir şeye evrilmiş, siz geyiklerden mutlu olabilirsiniz ama sitenin de kuralları var değil mi![]()
Merak etmiyon mu gelismeleri kizCanı sıkıldıkça gidip gelip konusunu kendi hortlatiyor![]()