Kafam arapsaçı

Adam sizi terk edip gitti ve sanırım ölüyorum dese , bana aşkından ölüyor galiba gibi anlamlar çıkarmaya meyillisiniz. Dönmem diyorsa dönmeyeceğim demek istiyordur. Dönmem kelimesinden " git ailemi ikna et "diye mana çıkaran umudunuzdan ben de istiyorum.

Ailesiyle tartışıp gitti 5 ay oldu senle bir sorunum yok dedi ki öylede bizim bur sorunumuz yoktu

Ee peki sizinle 5 aydır ilk iletişime geçişi mi?
Kavganın sebebi ne?

Ailesiyle sorunlari varsa giderken yaninda sizi de goturebilirdi. Yurtdisina gitmesi sart mi, ailesiyle bagini koparabilirdi, sizi birakip gitmesine gerek var miydi?
Ben inun ölüp bittigini sanmiyorum. Gittigi yerde mutsuz olan coktan donerdi. Size yalan soyluyor sadece. Mutsuz insan mutsuz oldugu yerde durmaz.

5 ay olmuş gideli hiç konuşmamışsınız ailesi yüzünden sizide terk edip gitmiş
Bu ne saçma şey yahu
Madem ailesiyle tartıştı sizide alsın yanına ya da ailesiyle görüşmesin birdaha
Sizle sorunu yoksa neden aramamış bunca zaman
Sizde hiç bişey olmamış gibi benimle sorunu yoktu diyorsunuz hiç mi kendinizi önemsemiyorsunuz bu adam 5 aydır sizi aramamış merak etmemiş
Bırakın gittiği yerde kalsın pire için yorgan yakmış belli ki
Yumuşayıp yüz vermeyin bence dönmem diyor hala adam keyfi yerinde umutlanmayın boşuna

Daha önce yurtdışıyla bi bağlantısı var mıydı
Yani memlekette yer mi kalmadı da yurtdışına gitti
İlk defa mı gidiyor
Hemen tartıştığı akşam nasıl kaçıp gidebiliyor yurtdışına
Giderken size söyledi mi yurtdışına gidiyorum diye
Bi açıklama yapmadı mı

Ailesiyle tarışıp ardına bakmadan aynı akşam yurtdışına kaçan ve beni 5 ay aramayan koca, bir de utanmadan hala "ben bittim , dönmem, kendime bile yetemiyorum" gibi kuytuk dik ama saçma sapan konuşmalar yapıyorsa bilsem ki aşkımdan öleceğim, boşarım.

Ailesiyle tartıştı madem, sizi niye bıraktı? 5 aydır hiç mi merak etmez bu kadın ne yapıyor, öldü mü kaldı mı diye?

Hadi hepsini geçtim "kendime yetemiyorum" lafının ailesiyle barışma telkini olduğunu nasıl düşündünüz? Benden umudu kes, ben kendime bile yetemiyorum sana hiç yetemem olmasın o?

Hadi hepsini geçtim "kendime yetemiyorum" lafının ailesiyle barışma telkini olduğunu nasıl düşündünüz? Benden umudu kes, ben kendime bile yetemiyorum sana hiç yetemem olmasın o?

Kendime yetemiyorum; param yok , sana para filan gönderemem, benden maddi olarak umudu kes demek bence. Tabi yine ailemi ikna et manası çıkmıyor.

Ne sacma bi sebep bu.seninle sorunu yoksa niye yaninda goturmedi seni.hic mi dusunmedi bu kadin 5 ay ne yapti ne yedi ne icti?

Şimdi diğer konunuza baktım. Eşiniz gittiğinde 1 aylık bile evli değilmişsiniz 🙄

Gerçekten üzüldüm ama önünüze bakmanın zamanı gelmiş de geçiyor bence.

Back
X