Kafam basmadı benim sizler bir fikir verin..

Hazal zamani

Nirvana
Kayıtlı Üye
19 Kasım 2008
3.027
363
688
İstanbul
Kızlar....

Benim iş yerimde bir bayan arkadaşın sorunu bu..bana sordu ben biraz leyla olduğumdan tam fikir veremedim...aslında çözemedim her iki yorumda çıkabilir..
Öncelikle konunun içeriğini erkek tarafındanda bakmak lazım...

konu şu bizim iş yerinde bayan arkadaşın erkek arkadaşı dün bir laf etmiş..Kız demişki canım senin su anda aldığın maaş evlendiğimizde bizi geçindiremez.en azından daha başka iş bak..bende çalışıyorum..o zaman evlenmemiz zor olmaz demiş.çocukta demişki ona

aynen şu:oooo ben o paraya iş bulsam herkes beni ister..

ne demek bu cümle...ben bir anlamda dedim ki beni olduğun gibi kabul et diğer anlamı biraz agır geldi bana...

sizler ne anladınız güzel arkadaşlarım...???her iki türlü düşünelim...

Kızlar....

Benim iş yerimde bir bayan arkadaşın sorunu bu..bana sordu ben biraz leyla olduğumdan tam fikir veremedim...aslında çözemedim her iki yorumda çıkabilir..

konu şu bizim iş yerinde bayan arkadaşın erkek arkadaşı dün bir laf etmiş..Kız demişki canım senin su anda aldığın maaş evlendiğimizde bizi geçindiremez.en azından daha başka iş bak..bende çalışıyorum..o zaman evlenmemiz zor olmaz demiş.çocukta demişki ona

ne demek bu cümle...ben bir anlamda dedim ki beni olduğun gibi kabul et diğer anlamı biraz agır geldi bana...

bende kötü gibi anladım brz..

Son düzenleme:
Ne demek ya o??

Kız gayet normal birşey söylemiş, ama erkek batırmış resmen.

neyse o kadar da büyütülecek bir mesele değil ama açıklamasını mutlaka yapması lazım çam deviren erkeğin. Gönlünü alsın kızın canım, aaaa:umursamaz:

okadar para kazanirsam herkes beni ister
seni niye aliyim demek istemis gibi algiladim ben ama
belkide kötü niyetli degildir espiridir

yani bu adam zengin olursa kızlan işi olmaz mı ki?
Bana kız çok olur demiş..
Bende dedim arkadaa uzuldum biraz yani param olsa seni tanımam..off yaa ince bir laf dimi kızlar....

Kızlar....

zengin adamın peşinden koşan çok olur. herkes onu ister. ama bu sözden erkek arkadaşının kız arkadaşınızı istemediği gibi bir anlam çıkartmadım. veyahut zengin olursam seni görmem gibi bir şey dememiş bence.bilmiyorumkismile

Ay ne biçim cümle bu
bilmiyorumkismileŞimdi bence , o paraya iş bulsam, sevgili çok bu haliyle kabul et gibi bişey olmuş bu, ama tabi adamın karakteri önemli birazda, şakacı bi yapısı varsa, gırgırına da söylemiş olabilir tabizemuszemus

Aman iyice art niyetli oldum bende ha,

düpedüz sana 'bu koşullardaki ben'den fazlası çok demiş bence :D

canım sen bunlar için yorulma bence. kız arkadaşın sevgilisinin ne dediğini anlayamıyorsa anlamıyorsa sormuyorsa oğlan bu kadar rahat saçmalayabiliyorsa, o ilişkiyi kurcalamaya gerek yok zaten.

bak bende öle düşündüm hem..yani param olsa senlen işim olmaz..
Aslında ben iyi niyet arıyorum .sizce varmıdır?

iyi niyetli bi insan böyle şey söylemez
öyle bi işe beni alırlr mı gibi bi şey söylese anlarm
ama sizin sevgilinizin ki iyi niyet değil

Beni bu şekilde kabul et demeye getirmiş güya ..

Daha fazla maaş alsam senle ne işim olur demek istemiş.

Ama getiriş şekli hoş olmamış tabiki .

Back
X