Kafam basmadı benim sizler bir fikir verin..

düpedüz sana 'bu koşullardaki ben'den fazlası çok demiş bence :d

canım sen bunlar için yorulma bence. Kız arkadaşın sevgilisinin ne dediğini anlayamıyorsa anlamıyorsa sormuyorsa oğlan bu kadar rahat saçmalayabiliyorsa, o ilişkiyi kurcalamaya gerek yok zaten.

kız arkadaş seviyor çocuğu .kızın bir nevi gözünü acmak istedim..yorumlarınızda onu çok etkiledi..birde bakın yeni öğrendim çocuk başka şehirden gelecekmiş..ben sen için geliyorum demiş yanına kredi çekip iş yeri kuralım demiş..iş bile bul dememiş..olaya bakarmısnız vallahi yeni öğrendim..kızda ama evlencez diyor..

(bu arada hep okutuyorum mesajlarınızı)

ooo erkeklerin her söyledigine neden söylüyoruz diye dusunsek içinden çıkamayız erkekler işte düşünmeden pat diye konusan insanlar saçmalamıs sadece

kız arkadaş seviyor çocuğu .kızın bir nevi gözünü acmak istedim..yorumlarınızda onu çok etkiledi..birde bakın yeni öğrendim çocuk başka şehirden gelecekmiş..ben sen için geliyorum demiş yanına kredi çekip iş yeri kuralım demiş..iş bile bul dememiş..olaya bakarmısnız vallahi yeni öğrendim..kızda ama evlencez diyor..

(bu arada hep okutuyorum mesajlarınızı)

biraz garipmiş valla. kız sevdiğine emin mi o çocuğu onu bir düşünsün etraflıca ne kadardır birlikteler başka şehirden geldiğine göre..

Back
X