Kafam biraz karışık sanki

O kızı bana verecekler 2 günde mum ederim ne demek hamile halinle onun köleliğini yapıyorsun. Kocaman kız gelip kalıyorsa o eve yük olmamayı öğrenecek ev işlerinde sana yardım edecek bırak evi pisletmeyi üstüne temizleyecek. Sana yazık değil mi madem bunları yapmayacak kv ile köye gitsin. Hayret biseysiniz ya nasıl kabul ediyorsunuz bu durumu ben 1 hafta dayanamazdım.

Hanimlar hepinizden Allah razı olsun. Kayınvalidem aradı az önce halimi hatrimi sordu. Sana kızı gönderiyom yardım etsin sana die dedi. Bende anne valla gelmek istiyosa gene gelsin ama iş güç yapar die gönderme bana daha öncede gönderdi her seferinde bana bunları yaptı dedim. O da biraz sinirlendi amaagene de bisi demedi ma yaramıyorsa gelmesin o zaman dedi gorusuru dedi kapadı. Aslında çok zor değilmiş sizin desteğiniz olmasa hayatta cesaret edemezdim. Dünya batmiyormus demekki. Eşime söyledim boşver kızarsa da kızsın dedi. Artık yinede ısrarla gelirse ben ablama geçtim orda kalicam çok rahatsızım dicem

İyi yapmışsınız sevindim. Yüzsüzlük ederse siz de edip kaçın.

Evet doğru aslında iş hayatında tuttuğunu koparan bir insanım ama aile ilişkilerinde bu dengeyi bir türkü sağlayamıyor um. Karşımdakiler sürekli saldırmaya hazır. Acaba nerden ne çıkarsak die sanki akşamdan oturup düşünüyorlar diyebilirim. Ama maymun gözünü açtı misali yaşadıklarım hiç kolay değildi bugüne kadar. Bundan sonra kendim olmaya karar verdim

Bugüne kadar yaptığım fedakarlıklar belli bir süre sonra görevlerim halinegeldi. Herkese karşı sorumluluk hissetmemeyi öğrenmeye başladım artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…