Kafam bulandi fikir istiyorum..

Malen

Hadi gel bebegim
Kayıtlı Üye
19 Ocak 2009
736
0
96
44
- Yurtdışı
Selam Kizlar..
Sizden bir fikir almak istiyorum ama konuya nerden basliyacagimi bilmiyorum.
Uzun süredir bir yerde staj görüyorum ve burda sekreterlik yapan bir bayan var.
Bu kisi evli ve birde cocugu olan bir kisi,konusunca mangalda kül birakmayan,ona buna pislik yapan,cekemediklerinin arkasindan agir laflar söyleyen biri.Yasi 28 ama dil papuc kadar...

Neyse gecen biri ile tartisti,tartistigi kisiyi kalkip asilsiz seylerle sucladi.
Ama ben,de bu sekreter hatunun birtakim seylerine sahit oldum...
Gecen gün biryere gittiginde,pc de isim vardi baktim bir siteye girmis ve oraya üye olmus.ama öyle normal bir site degil bu parali bir site..Kadin resmen her ay 30 euro ödeyip abone olmus bu siteye..Erkeklerle cok tuhaf muhabbetler ediyor.esinin onu aldattigini vs yaziyor,en cok begendigim yerlerim kalcam vs yelerim diyor...Suratina baksaniz birseye benzemeyen namus abidesi,nette sanirsin dünya güzeli.bir afra bir tafra sormayin.

Yani anlayacaginiz bizim namus abidesi,konusunca mangalda kül birakmayan kadin,arkadan ne isler ceviriyor..

Bugün öyle yine tutuu ben söyle kadinim,böyle kadinim diye konustu,cocu kadina laflar atti vs...Az daha agzimdan kaciriyordum,seninde yaptigin seyler az degil diyecektim ama sustum...Yine bu bir ara gitti pc ye ben oturdum,yazicidan birsey cikarmam gerekiyordu ki bu seferde mailini acik unutmus,ohaaa dedim bukadarda olamaz degilmi?..Face,den biri ile yazisiyor,adam buna benim kimseyle isim olmaz diyor,bu hala adama cilveler yapiyor falan...

Kafam atti yani,ne yapsam gercegi yüzüne söylesemmi sizce.Sen kendine bak desemmi?..Aslinda pek karismakta istemiyorum ama tavirlari,konusmalari sinirimi bozuyor,

karisma ve muhatap da olma.. cunku alenen tanik oldugun seyler degil onun bilgisayarini karistirmis veya iftira atiyormus gibi bir duruma dusebilirsin..
hic bulasma cirkefe..sana da sicramasin..

biraz daha sabret istersen.en azından stajın bitene kadar.böyleleri hem pislik olur hemde zeytinyağı gibi üste çıkar.herkesle arasını yapmıştır merak etme.bir pislik yüzünden stajın yanmasın sonra..

bacım dertsiz başına dert mi arıyorsun çamura bulaşma üzerine sıçrar sen yap paşa paşa stajını herkes yoluna..... yasakkelime

arkadaşım kusura bakma ama sanane?
kadın istediğini yapabilir ama sen nası kalkıp mailini karıştırıyorsun okuyabiliyorsun özel şeylerini?
bu dünyada hiç kimse göründüğü gibi değil ama kalkıp bunu çetelesini tutması gereken kişi sen değilsin
bırak o istediği gibi fink atsın kendi vicdanı bilir
ama ben olsam kendime yakıştıramazdım böyle bişeyin konusunu açmayı bile.

karisma ve muhatap da olma.. cunku alenen tanik oldugun seyler degil onun bilgisayarini karistirmis veya iftira atiyormus gibi bir duruma dusebilirsin..
hic bulasma cirkefe..sana da sicramasin..

Bilgisayar onun degil canim,ortada duran kocaman bir yaziciya bagli olan bir bilgisayar bu..
genelde o ara isler icin o pc yi kullaniyor,kendi önündeki laptoptan demekki bu tür sitelere girmeyi göze alamiyor...Daha cok seyleri var ama dilim varmiyor anlatmaya,iki gün kafamda getirdim götürdüm olayi ve anladimki bu kendinden iyi olanlari cekemiyor kiskaniyor..En basiti güzel bir bayan var bunun üstü,gecen birine onu yazmis,agiza alinmayacak seyler.iste ben ondan güzelimde beni cekemiyor,ben markali giyiniyorumda vs diye.halbuki yazdiklari ile kendisi hic uyusmuyor,ve ben bisey daha yaptim
Parali üye oldugu siteyi acik unuttugunda ismini ve sifresini kopyaladim.daha detayli inceledim...Msjlari görmeniz lazim anlatamam..

Vallaha güzelim ben hep sunu derim bu tür konularda:

Egerki biri ile gercektende dalasacaksam, arkasinda duracak kadarda cesur olmam lazim.

Simdi sen bu kadina sen kendine bak, böyle yaptin söyle yaptin diye cikismayi düsünyorsan gercekten, yarin öbür günde onunla ugrasacak kapasitede olman lazim.

Yani kisacasi, kendine güveniyorsan yapistir cevabi, lakin bilemiyorumki diyorsan, hicte bulasma derim.

e madem onun degil bilgisayar onun girdiginden o siteye nasil emin olabiliyorsun?
mail olayina girmek istemiyorum onu karistirman basli basina hata zaten.

Yazilanlari tam okumadin galiba ?
Yarin öbürgün benim icin yada orda calisan bir kac bayan icinde ortaya laf atacak.
Onuda gectim kendi üstü bir kadin var tertemiz olmasina ragmen onu bile karalamis.
Yarin aynisini bana yapmayacagi ne malum,yada ötekiler icin?
Ben kalkipta desifre etsem,esinin yada tanidiklarinin mail adreslerini cikarir direk yollarim degilmi?
Burda konu su,kalkip hem namus abidesi kesileceksin ama bazi seyleri yapmaktanda geri kalmayacaksin..
Ne halt ederse etsinde cenesinide tutsun degilmi?

e madem onun degil bilgisayar onun girdiginden o siteye nasil emin olabiliyorsun?
mail olayina girmek istemiyorum onu karistirman basli basina hata zaten.

Kendi resimleri vardi o girdigi adreste.onun olduguna ozaman kanaat getirdim.
Mail olayina gelince okumakta oldugu bir mail vardi,
resmen onu acik birakip gitmis,bende kapatmak icin yeltendigimde karsimda tuhaf tuhaf yazilar vardi,o mailden birgün öncede kalkip birinin arkasindan birsürü asilsiz laflar sarfetmisti...

Laf yapistirmak cok basit hatta yarin bile yapar arkasinda dururum.
Kendi icinde ezik,kompleksli biri oldugu yazilarindan gayet net anlasiliyor.
Benim endisem belki onun seviyesine düsüpte agiz dalasi yapmak.
Mutlu bir evliligim var ve herkes tarafindan sevilen bir aileyiz.
Iste bu ayrintilar onun cok canini SIKIYOR.cünkü kendi o degerlere sahip olamamis.
Olamadigi gibi baskalarini karalayip,kendi hayatini allayip pulluyor.

Belki kimine göre yalnis birsey yaptim,
özeline daldim ama bu bir tesadüftü,
sanki al sana firsat der gibi milletin ardindan atip tuttugu kisinin nekadar temiz olduguna bak der gibiydi gördüklerim..

Bu heryerde gecerli Gülsüm Sultan.
Ister dünyanin en adi insani ol,ister tertemiz ol ama biri hakkinda agir laflar söyleyeceksen ve kendin daha beter seyler yapacaksan,önce kend konumuna,yasantina bakacaksin...
Iste gün geliyor senin nasil oldugunu ortaya dökecek bir acigin cikiyor.

Canım ben olsam bu gibi durumlarda asla çenemi tutamam şappp diye yapıştırırım suratına nefret ederim böyle riyakar insanlardan ben bile kadına gıcık oldum yani..

Canım ben olsam bu gibi durumlarda asla çenemi tutamam şappp diye yapıştırırım suratına nefret ederim böyle riyakar insanlardan ben bile kadına gıcık oldum yani..

Esini aldatiyorsada banane,umrumda bile degil.
Ben kinamam kimseyi amaaa kalkipta hem sen o halti yiyorsun hemde mangalda kül birakmiyorsun,hemde edebi ile oturan kisilere laf atiyorsun..

Gecen kahve iciyoruz
3 bayan buda geldi,esinin bundan seneler önce bir sevgilisi varmis,
adam cok seviyormus sevgilisini ama ayrilmislar bunla evlenmis onu anlatiyor.
Kiz gitmis baskasi ile evlenmis,cok uzaktaymis ve sanki bu delininde kizdan haberi varmis gibi ne derse begenirsin?
O k...ltakta kesin kosacini aldatiyordur,saglam bisey olsa esimi üzmezdi diyor.
Biz hepimiz agzimiz acik kalarak suratina baktik bunun ya,
ben hemen kalktim durmadim cünkü dursam bende laf yapistiricam diye hemen terkettim orayi.

ayyy bence hiç bulaşma ama o sana bulaşana kadar eger senlede dalaşırsa o zaman aç ağzını yum gözünü derim

Canım ben senin yerinde olsam bana bulaşmadığı sürece hiç muhatap olmamaya çalışırım.Ama yok bana bulaşmaya niyetlendiyse onu buna pişman etmek için de sıkı kanıtlarımın olması lazım.Sen şimdi milletin içinde kadının yazışmalarını ve üyeliklerini yüzüne vurmaya kalkarsan kanıtın olmadığı için bunu ispatlayamazsın ve haklıyken haksız duruma bile düşebilirsin. Kadın iş yerinde bu kadar dişliyse arkasında güvendiği birileri vardır.O yüzden bulaşıp da stajını yaktırmaya değmez.Ama yok bana bulaşırsa mutlaka yaptıklarını yüzüne vurmalıyım diyorsan bunu kanıtlayabilmen gerekir.Yani bilgisayar yazıcıya bağlı olduğuna göre o kadının üyeliğini ve yazışmalarını açıkca belli eden sayfaları gizlice yazıcıdan çıkartman ve sana karşı ciddi bir durumu olduğunda gerektiği gibi kullanmak üzere saklaman gerekir.Dediğim gibi aksi taktirde haksız duruma düşen sen olabilirsin. Hadi bakalım kolay gelsin...

tam pislikya bela olur bu adamın başınaya sinir oldum aman sen uzak dur boşver

Biraz daha böyle devam ederse,cekip bir köseye seninde yedigin haltlari biliyorum diyecegim artik...Ama kadindanda korkmuyor degilim yanikaydirigubbakcemile3
Söyle cüsseli iri kiyim,uzun suratli biri,bir bakisi var sanirsin seni birazdan testere ile kovalayacakmis gibi bakiyorkaydirigubbakcemile3

Elimde girdigi yazistigi bütün dökümler var Pitiskaydirigubbakcemile3
Öyle kalkipta elimde bir halt yokken zaten sen sunu yapiyorsun diyemem.
Insan oglu bu ne malum inkar etmiyecegi...
Stajima az kaldi ve o benim stajimi bir yerinide yirtsa yakamaz,benimde arkam saglam
ama helal süt emmisim kimseyi ekmeginden etmem yani...
Belki staj bitince orda ise baslayacagim ve bu kadinla yan yana zaten calismak bile beni simdiden dehsete düsürüyor.aklinialirimsmile
Olmazsa isi kabul etmeyecegim mazallah benimde kimyami bozar bu..

kişinin çalıştığı ortamda bu tarz insanlar olduğu zaman yaşanan stresten dolayı insan işini bile severek yapamıyor. en kötüsü sevmediği insanlarla sürekli aynı ortamda bulunmak zorunda kalıyor.bence kesinlikle bunları acık acık söyleme ama bi bakışınla yada bi surat ifadenle onun acıklarının farkında olduğunu belli et. ama dedidiğim gibi çok zor durumda kalmadıkça söyleme; öyle çirkef olur ki öyleleri haklı olduğun halde üste çıkar seni rezil ederler.

Haklisin aslinda,bir yandan bulasmak istemiyorum.
Hatta konusmak istediginde hic orali olmuyorum.
Valla bakistan falan anlayacagida yok bu hatunun..

Buda hatunun siteye verdigi bilgiler..

By*******28 , Kadın , Avrupa
Müdür - Evli - Yengeç
27- 35 yaş arası Erkek arkadaş arıyor.
Aradığı ilişki: Arkadaşlık, Uzun süreli ilişki

KENDİNİ NASIL ANLATIYOR?

Eglenmek,sabahlamaktan dostlarla beraber olmak

ARADIĞI ARKADAŞI NASIL ANLATIYOR?

sadece deger ve ilgi olması kendini taşıyabilen yanındaki hatuna yakışan ,

Fiziksel Özellikler

Göz renginiz
Kahverengi

Saç renginiz
Siyah

Vücut yapınız
Balık eti

Kilonuz
69

Boyunuz
163

Vücudunuzun en beğendiğiniz yerleri
Saçlar, Kalça gögüs

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…