karisma ve muhatap da olma.. cunku alenen tanik oldugun seyler degil onun bilgisayarini karistirmis veya iftira atiyormus gibi bir duruma dusebilirsin..
hic bulasma cirkefe..sana da sicramasin..
arkadaşım kusura bakma ama sanane?
kadın istediğini yapabilir ama sen nası kalkıp mailini karıştırıyorsun okuyabiliyorsun özel şeylerini?
bu dünyada hiç kimse göründüğü gibi değil ama kalkıp bunu çetelesini tutması gereken kişi sen değilsin
bırak o istediği gibi fink atsın kendi vicdanı bilir
ama ben olsam kendime yakıştıramazdım böyle bişeyin konusunu açmayı bile.
e madem onun degil bilgisayar onun girdiginden o siteye nasil emin olabiliyorsun?
mail olayina girmek istemiyorum onu karistirman basli basina hata zaten.
Vallaha güzelim ben hep sunu derim bu tür konularda:
Egerki biri ile gercektende dalasacaksam, arkasinda duracak kadarda cesur olmam lazim.
Simdi sen bu kadina sen kendine bak, böyle yaptin söyle yaptin diye cikismayi düsünyorsan gercekten, yarin öbür günde onunla ugrasacak kapasitede olman lazim.
Yani kisacasi, kendine güveniyorsan yapistir cevabi, lakin bilemiyorumki diyorsan, hicte bulasma derim.
Canım ben olsam bu gibi durumlarda asla çenemi tutamam şappp diye yapıştırırım suratına nefret ederim böyle riyakar insanlardan ben bile kadına gıcık oldum yani..
tam pislikya bela olur bu adamın başınaya sinir oldum aman sen uzak dur boşver
Canım ben senin yerinde olsam bana bulaşmadığı sürece hiç muhatap olmamaya çalışırım.Ama yok bana bulaşmaya niyetlendiyse onu buna pişman etmek için de sıkı kanıtlarımın olması lazım.Sen şimdi milletin içinde kadının yazışmalarını ve üyeliklerini yüzüne vurmaya kalkarsan kanıtın olmadığı için bunu ispatlayamazsın ve haklıyken haksız duruma bile düşebilirsin. Kadın iş yerinde bu kadar dişliyse arkasında güvendiği birileri vardır.O yüzden bulaşıp da stajını yaktırmaya değmez.Ama yok bana bulaşırsa mutlaka yaptıklarını yüzüne vurmalıyım diyorsan bunu kanıtlayabilmen gerekir.Yani bilgisayar yazıcıya bağlı olduğuna göre o kadının üyeliğini ve yazışmalarını açıkca belli eden sayfaları gizlice yazıcıdan çıkartman ve sana karşı ciddi bir durumu olduğunda gerektiği gibi kullanmak üzere saklaman gerekir.Dediğim gibi aksi taktirde haksız duruma düşen sen olabilirsin. Hadi bakalım kolay gelsin...
kişinin çalıştığı ortamda bu tarz insanlar olduğu zaman yaşanan stresten dolayı insan işini bile severek yapamıyor. en kötüsü sevmediği insanlarla sürekli aynı ortamda bulunmak zorunda kalıyor.bence kesinlikle bunları acık acık söyleme ama bi bakışınla yada bi surat ifadenle onun acıklarının farkında olduğunu belli et. ama dedidiğim gibi çok zor durumda kalmadıkça söyleme; öyle çirkef olur ki öyleleri haklı olduğun halde üste çıkar seni rezil ederler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?