Kafam bulandi fikir istiyorum..

seni çok iyi anlıyorum canım, benim başımda da var öyle bi dert.ama hem onun çirkefliğinden korkuyorum bulaşmaya, hem de iş ortamlarında genelde haksız da olsa güçlünün yanında durulur, ondan çekiniyorum. dikkat et şu da olabilir konuşmalarını okuduğunun filn farkına varırsa senden hızlı davranıp senin hakkındada asılsız seyler söyleyebilir.

bu kadın bana korkusuz geldı bunun kocasından bıle korkusu yok bence boyle seylere cesaret edebılmış aman bırakya sana bulaşmasında ben bıle tırstım bu kadından normalınde çat çat vururum yuzune bende lafı geldımı insanlara ama bunla ugrasılmaz bu bela olur adamın basına bacım uzak durmak en ıyısı

Yarin sabah yakindan gizlice takip edecegim,tam o bu sitelere girerken basinda belirecegim ve bakalim ozaman benim bildigimi anlayinca ne yapacak..buraya yazarim gelismeleri.

böyle sayfayı açık bıraktığı bir zaman, başka birisini -farketmemiş- gibi o pcye yönlendir kötükedihüso

böyle sayfayı açık bıraktığı bir zaman, başka birisini -farketmemiş- gibi o pcye yönlendir kötükedihüso
Baskasını yönlendirirsem olmaz çünkü farkederse ona tuzak kurdugumuzu düşünebilir ve okadar aptal biri değil.kalkıp sonra ben bişey yapmadım bunlar benim adıma hesap acmış ben mahsumum ayagına yatar.
Onu tek sevmeyen ben değilim yani.
Sirket sahibide böyle seviyesiz şeylerle ugraşacak adamlar değil.
Ne yaparsın,insanın çift yüzü olunca kendinı acındırmak ve dogru gibigöstermek için herkese çamur atar.

başkasına söyleyerek "bak nasıl resim çekmiş kadın neler yapıyor" gibi değil, siz nasıl tesadüf gördüyseniz başkası da tesadüf(!) görsün :) söz meclisten dışarı aptalı oynayın :)

Son gelisme:):)
Faceden resimlerini silmis,sanirim yazistigi birinin arkadasi ile kocasi arkadas cikmis,demin caktirmadan baktim,bana tuzakmi kurdunuzu,esmi nerden taniyorsunuz,sana güvenmekle hata yapmisim diyor..cok telasli simdi,ne yapacagini sasirmis bir durumda kagitlari karalayip duruyor..

Demin bir kahve ve sigara molasi verdik,cebinden birine msj atiyordu,bende arkasindayim msji gördüm ister istemez ve o msjdan sonra valla pesssssssss demek istiyorum..

"Aksam seni karsilamak istiyorum,simart beni,senin haylazin olayimmi özelim benim diye yaziyordu."...Esine yollasa ismi vs olurdu sadece numara vardi..

başkasına söyleyerek "bak nasıl resim çekmiş kadın neler yapıyor" gibi değil, siz nasıl tesadüf gördüyseniz başkası da tesadüf(!) görsün :) söz meclisten dışarı aptalı oynayın :)

Resimleri görmüstüm,dudaklarinin arasina $alini alip isirmis ve öyle resim cekmisaklinialirimsmileee sen anla ne anlama geliyor bukaydirigubbakcemile2

bos ver bir de cikar sana camur atmaya kalkar.cik isin icinden...bende calistigim eski is yerinde namus abidesi bir cocuklu evli bayan arkadasim.patronla oynasiyodu.hele bir keresin de odaya girecektim .ayip ayip konusmalrina sahit oldum.burda terbiyem müsait degil yatak odasi muhabbeti ediyola ......

Malen bu kadin senin hobbin gibi birsey olmus : )

Bence: Uzak dur. Senin anladiginida anlamasin. Sana laf gelmedigi sürece gercekten seni ilgilendiren konular olmamasi lazim bunlar. Sifrelerinide biryere not et istersen, ama artik karistirma sitelerini. Hersey ortaya ciksa bile sen kötü olursun, onun gibilerine birsey olmaz. En iyisi kendine odaklanacak baska bir mesguliyet bul : )

uçççmuuşş bu kadın yaaa yemın ederım sözün bittiği yerdeyim anammm neler varyaaa acaba kocasımı şüphelendıde yaptırdı arkadaşına ne bılımmm yaa

Hobı demiyelimde takıntı oldu.Resmen paranoyak olduk desem yeridir.Sordum eskilere amann omu sakın ha çok fenadır diyorlar ve işin ironik yanıda yarın staj bitipte sırtımızı döndüğümüzde bizim içinde laf eder korkusuna girdik.Bugün erken çıktı çocugu doktora götürücem dedi.Aradan 1 saat sonra annesi aramış bunu istemiş cebine ulaşamamış.Çocugunada ANNESI BAKIYOR NORMALDE,BEN BOSVERDIM ARTIK KORKMAYA BASLADIM CÜNKÜ,

uçççmuuşş bu kadın yaaa yemın ederım sözün bittiği yerdeyim anammm neler varyaaa acaba kocasımı şüphelendıde yaptırdı arkadaşına ne bılımmm yaa
Kocası yaptırsa 1 yada 2 hafta yaptırırdı.Bu aylardır muhabbet ediyor .yazılardaki tarih yakın tarıhler değil yani.Valla bende sözün bittği yerdeyim artık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…