bu kadın bana korkusuz geldı bunun kocasından bıle korkusu yok bence boyle seylere cesaret edebılmış aman bırakya sana bulaşmasında ben bıle tırstım bu kadından normalınde çat çat vururum yuzune bende lafı geldımı insanlara ama bunla ugrasılmaz bu bela olur adamın basına bacım uzak durmak en ıyısı
Baskasını yönlendirirsem olmaz çünkü farkederse ona tuzak kurdugumuzu düşünebilir ve okadar aptal biri değil.kalkıp sonra ben bişey yapmadım bunlar benim adıma hesap acmış ben mahsumum ayagına yatar.böyle sayfayı açık bıraktığı bir zaman, başka birisini -farketmemiş- gibi o pcye yönlendir kötükedihüso
evet evet oyle yap heyecanlandım şimdidenYarin sabah yakindan gizlice takip edecegim,tam o bu sitelere girerken basinda belirecegim ve bakalim ozaman benim bildigimi anlayinca ne yapacak..buraya yazarim gelismeleri.
başkasına söyleyerek "bak nasıl resim çekmiş kadın neler yapıyor" gibi değil, siz nasıl tesadüf gördüyseniz başkası da tesadüf(!) görsün :) söz meclisten dışarı aptalı oynayın :)
özel msj atamıyorummm:sinifsinif:
sana ne!!!
uçççmuuşş bu kadın yaaa yemın ederım sözün bittiği yerdeyim anammm neler varyaaa acaba kocasımı şüphelendıde yaptırdı arkadaşına ne bılımmm yaaDemin bir kahve ve sigara molasi verdik,cebinden birine msj atiyordu,bende arkasindayim msji gördüm ister istemez ve o msjdan sonra valla pesssssssss demek istiyorum..
"Aksam seni karsilamak istiyorum,simart beni,senin haylazin olayimmi özelim benim diye yaziyordu."...Esine yollasa ismi vs olurdu sadece numara vardi..
Hobı demiyelimde takıntı oldu.Resmen paranoyak olduk desem yeridir.Sordum eskilere amann omu sakın ha çok fenadır diyorlar ve işin ironik yanıda yarın staj bitipte sırtımızı döndüğümüzde bizim içinde laf eder korkusuna girdik.Bugün erken çıktı çocugu doktora götürücem dedi.Aradan 1 saat sonra annesi aramış bunu istemiş cebine ulaşamamış.Çocugunada ANNESI BAKIYOR NORMALDE,BEN BOSVERDIM ARTIK KORKMAYA BASLADIM CÜNKÜ,Malen bu kadin senin hobbin gibi birsey olmus : )
Bence: Uzak dur. Senin anladiginida anlamasin. Sana laf gelmedigi sürece gercekten seni ilgilendiren konular olmamasi lazim bunlar. Sifrelerinide biryere not et istersen, ama artik karistirma sitelerini. Hersey ortaya ciksa bile sen kötü olursun, onun gibilerine birsey olmaz. En iyisi kendine odaklanacak baska bir mesguliyet bul : )
Kocası yaptırsa 1 yada 2 hafta yaptırırdı.Bu aylardır muhabbet ediyor .yazılardaki tarih yakın tarıhler değil yani.Valla bende sözün bittği yerdeyim artık.uçççmuuşş bu kadın yaaa yemın ederım sözün bittiği yerdeyim anammm neler varyaaa acaba kocasımı şüphelendıde yaptırdı arkadaşına ne bılımmm yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?