ben olsam senin yerinde hiç bir yere gitmem...çekinecek bişeyim yoksa...iftira atması da umurumda olmaz
iftiraya çirkefliğe pabuç bırakmam...
daha çok çalışıp, çalışkanlığımla dürüstlüğümle ve doğruluğumla ezerim..
onun hakkında öğrendiğim herşeyi de o kadını da unutup kendi işime bakarım...
bidaha mail ve ona ait internet sayfası gördüğümde göz atmak yerine hiç okumadan kapatırım....
daha önce de söylemiştim herkesin iyiliği yada kötülüğü kendine...
ben kendime güvenip dürüst doğru mantıklı olursam hiçbi kötülük bana bişey yapamaz..
ha bi iftiraya maruz kaldım ve insanlar benim yerime ona inandı o zaman Allaha havale edip eyvallah derim...
senin için rahatsa iftira çirkeflik çamur hiç bişey yapamaz sana...
bi de bi laf vardır çok severim "ne kadar ayıp örtersen o kadar ayıbın örtülür" bence sen öğrendiklerini unutup kendine güvenerek kendi hayatına bak....dürüstlük ve doğruluk en güçlü silahtır, kısa vadede kaybetmiş gibi görünebilirsin ama sabredersen olacakları görürsün :)))
huzurlu olmadığın yerde çalışmak seni yıpratır canım, baksana ne entrikalı yermiş böle,işe başlayınca ne kadar görmezden duymazdan da gelsen, ki zor gözüküyor, yine de birşekilde bunların içinde olacaksın, için hiç rahat olmayacak. şimdiden bir iş araştırmaya başla istersen. ne kadar mevkin iyi olursa olsun huzur olmadıktan sonra diken gibi batar, ben olsam staj bitene kadar dişimi sıkarım, sonrada giderim arkama bakmadan, bölece uykularım kaçmaz,rahatım yerinde olur boshayallersmile
Bugün ögleden sonra geldim yerime gectim.
Sabahtan beri bana bakiyor,sanirim bildigimi anladi,
Demin sordum biseymi oldu neden bakiyorsunuz dedim.
Yoo bisey yok kolyen hosuma gitti ona gözüm takildi dedi.
Sonra bir fincan kahve ile geldi yanima,cok bunaldim,fenayim dedi,
ben isimle mesgul olur gibi yapip dinlemedim bile onu...
Burdaki arkadaslarda beni yalnis anliyor,benim niyetim onu desifre edipte zafer kazanmak degilki..Sizden fikir almakti...Is arayisina girmeme,de gerek yok,orasi olmasa muhakkak baska bir cikacak karsima..Yeri benimsemistim,benim icin iyi olacakti sadece..
evet galiba anlamış senin bildiğini kahvesini alıp gelmişki sohbet ortamı oluşsun ağzını arasın diye sanırım, sen iyi yapmışsın muhattap olmamakla.ne bildiğini ne bilmediğini hiçbişi belli etme, çamur baksana üzerine sıçramasın, hem bak iş imkanın da çokmuş, yeni yerinide benimsersin en azından kafan rahat olur :hulya:
Bugün esim beni almaya geldi,bekleme salonuna gittim baktim esimle muhabbet etmeye calisiyor...
Hemen gittim hadi ben hazirim cikalim dedim,bana bir bakisi vardi ki sormayin.
Esim dediki bu deli kim,dedim bizim elamanlardan biri.uzak dur bu kadindan sakin muhabbet falan etme dedi..
ne oldu dedim yok bisey gözüm tuttadi dedi..
Esime sormus nerde calisiyorsunuz,ne is yapiyorsunuz.Cok tatli bir esiniz var imrendim evliliginize demisCADIARZU.CADIARZU
Benim anlamadığım bu kadın bu kadar iftiracı şöyle böyle birilerine laf atıyor kavga çıkarıyor ama sonra genel müdüre gidip kendini aklayabiliyotsa akıllı bir kadındır.. Yani saf salak bişey olsa bu kadar süre bu iftiracılığına rağmen çalışmaya devam edemezdi....
Ee madem kafası paralı sitelere girmeye işyerinde suçluda olsa kendini hklı çıkarmaya yetecek kadar var... Herkesin ortak kullandığı bilgisayardan uygunsuz sitelere girip faceinden yazışmalarını maillerini açık bırakıp yerinden kalkarmı yaa...
Akıl var mantık var....
Ben bile gayet normal bi iş mailimi bile kapatmadan kalkmam bilgisayarın başından, ki benim şahsi bilgisayarım olmasına rağmen...
BAna konu sahibinin anlattığı bu senaryo pek mantıklı gelmedi..
Sanki afaya o kadını takmış da o ortak bilgisayardan geçmiş öğesi incelenerek bu mesajlara ulaşılmış gibi geliyor...
Yoksa aptal olmayan hiç kimse konu sahibi kişinin anlattığı tarzda konuşmaların olduğu resimlerin olduğu mailleri ve sayfaları açık bırakıp kalkmaz bilgisayarın başından... Yangın çıksa deprem olsa bile....
Ben inanmıyorum açık bırakmıştı da benim gözüme çarptı olayına...
Her yazışmasını her resmini her mesajını biliyorsunuz okumuşsunuz... Bu göze takılıp okunmuş değil takip edilip okunmuş gibi olmuş kusura bakmayın...
Ayrıca siz neden size iftira atılmasından korkuyorsunuz ki... İftira atılacak bişey yapmazsanız kimse sze iftira atamaz.. Atarsa da 3-5 gün sonra sizi tanıyan o kadının söylediklerinin doğru olmadığını anlar sorun kalmaz...
zaten ben artık şuna inanıyorum bir insan karşısındakileri kötüleyip ben yapmam ben öyleyim böyleyim diye övüyorsa kendin bilin ki kendisi daha fena şeyler yapıyor tecrubeyle onayladım bunu
teyzemin bir lafı vardır sen kendini övme bırak başkaları seni övsünki ne adam olduğunu bileyim
Bilgisayar onun degil canim,ortada duran kocaman bir yaziciya bagli olan bir bilgisayar bu..
genelde o ara isler icin o pc yi kullaniyor,kendi önündeki laptoptan demekki bu tür sitelere girmeyi göze alamiyor...Daha cok seyleri var ama dilim varmiyor anlatmaya,iki gün kafamda getirdim götürdüm olayi ve anladimki bu kendinden iyi olanlari cekemiyor kiskaniyor..En basiti güzel bir bayan var bunun üstü,gecen birine onu yazmis,agiza alinmayacak seyler.iste ben ondan güzelimde beni cekemiyor,ben markali giyiniyorumda vs diye.halbuki yazdiklari ile kendisi hic uyusmuyor,ve ben bisey daha yaptim
Parali üye oldugu siteyi acik unuttugunda ismini ve sifresini kopyaladim.daha detayli inceledim...Msjlari görmeniz lazim anlatamam..[/B]
:1closedeyes:
Bir derdiniz varsa açık açık konuşmalıydınız veya konuşmalısınız...
Sizin özelinize burun sokulsa hoşunuza gidermiydi..:1closedeyes:
Derdiniz ne ise açık açık söylemeniz lazımdı...
Resmen sinsilik yapmışsınız...lmaz:
Sizin ki daha büyük bir ayıp ....
sayfaların kopyasını ve ekran resimlerini al fırsat buldukca.. sana bulasmaya kalkarsa haddini bildirirsin..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?