Kafam bulandi fikir istiyorum..

Cok sükür kendime güvenim sonsuz,
Ve siz beni tanimadigniz icin bazi arkadaslar tepkili yorum yaziyor.
Ben normalde cok sessiz bir insanim,öyle sen sunu yaptin diye cikislar yapan biride degilim...Kimisi kadini kiskandigimi söylemis..
Neyini kiskanayim,yalanlarinimi?
Ona buna cektigi uygunsuz msjlarinimi?
Cevresinde dönen katakulelerimi?
Iftiraci olmasinimi?
Cocugu varken erkenden cikip birileri ile dolasmasinimi?
Neyini kiskanayim..
Cok güzel bir yasamim var,
Dogru bir esim var.Neyini kiskanayim söylermisiniz bana??

O ise ilk staja gittigimde,
Sahibi bu staj sadece bir isim,okuldaki durumun icin dedi.
Ve bu sürecin biter bitmez sizi burda görmek istiyorum dedi.
Staj halindeyken bile bu kisiye emir verme yetkim varki ileride bu yetkim daha cok artacak....Benim getir götür islerimi simdi burnunu kivira kivira yapiyor ama bir kac ay sonra mecburen yapacak...Bu seferde bana sarmasindan,hic birsey yokken arkamdan konusmasindan korkuyorum...
Cünkü biz departman olarak 6 kisiyiz,bunlarin 4'ü erkek,arada bas basa konusmamiz olacak,ya sonrasi ne olacak onu düsünüyorum ben??
Isi red edecegim zamanda oranin sahibi soracak ne oldu,niye memnun degilmisin diyecek..Yada dedigin dogru ben sadece suan paranoyak bir durumdayim.hic muhattab olmam olur biter..

huzurlu olmadığın yerde çalışmak seni yıpratır canım, baksana ne entrikalı yermiş böle,işe başlayınca ne kadar görmezden duymazdan da gelsen, ki zor gözüküyor, yine de birşekilde bunların içinde olacaksın, için hiç rahat olmayacak. şimdiden bir iş araştırmaya başla istersen. ne kadar mevkin iyi olursa olsun huzur olmadıktan sonra diken gibi batar, ben olsam staj bitene kadar dişimi sıkarım, sonrada giderim arkama bakmadan, bölece uykularım kaçmaz,rahatım yerinde olur boshayallersmile

Bugün ögleden sonra geldim yerime gectim.
Sabahtan beri bana bakiyor,sanirim bildigimi anladi,
Demin sordum biseymi oldu neden bakiyorsunuz dedim.
Yoo bisey yok kolyen hosuma gitti ona gözüm takildi dedi.
Sonra bir fincan kahve ile geldi yanima,cok bunaldim,fenayim dedi,
ben isimle mesgul olur gibi yapip dinlemedim bile onu...
Burdaki arkadaslarda beni yalnis anliyor,benim niyetim onu desifre edipte zafer kazanmak degilki..Sizden fikir almakti...Is arayisina girmeme,de gerek yok,orasi olmasa muhakkak baska bir cikacak karsima..Yeri benimsemistim,benim icin iyi olacakti sadece..

evet galiba anlamış senin bildiğini kahvesini alıp gelmişki sohbet ortamı oluşsun ağzını arasın diye sanırım, sen iyi yapmışsın muhattap olmamakla.ne bildiğini ne bilmediğini hiçbişi belli etme, çamur baksana üzerine sıçramasın, hem bak iş imkanın da çokmuş, yeni yerinide benimsersin en azından kafan rahat olur :hulya:

Burda yazamadigim daha cok seyini biliyorum ve sasiriyorum.
Nasil oluyorda bir kadin bunlari yapabilir,nasil bir deli cesaretidir bu kafam almiyor.
Girdigi sitelere en cok begendigim yerim kalcam yazmis,pis pis adamlarda yorum yazmis dislerim senin kalcani,göster bana vs diye..
Sonra yok diyorum bu kadin degildir bunu yapan,cünkü hic birsekilde elestiriye acik degil.onun icin yer yüzündeki tüm bayanlar kötü,namussuz ama kendi dört dörtlük..
Sanirim bunlarin tek sebebi kocasi.sürekli aldatmis bunu,galiba buda bu sekilde egosunu tatmin ediyor ve ben neden aldatildim diyerek tüm bayanlardan nefret ediyor.

Hani evde kocasi begenmiyor diyelim onu.
Oda internet ortaminda sanal ortamda onu begenen yada degisik seyler yasamak isteyenlerle ezikligini örtmek istiyor.
Ben öyle düsünüyorum artik.

Bugün esim beni almaya geldi,bekleme salonuna gittim baktim esimle muhabbet etmeye calisiyor...
Hemen gittim hadi ben hazirim cikalim dedim,bana bir bakisi vardi ki sormayin.
Esim dediki bu deli kim,dedim bizim elamanlardan biri.uzak dur bu kadindan sakin muhabbet falan etme dedi..

ne oldu dedim yok bisey gözüm tuttadi dedi..

Esime sormus nerde calisiyorsunuz,ne is yapiyorsunuz.Cok tatli bir esiniz var imrendim evliliginize demisCADIARZU.CADIARZU

Benim anlamadığım bu kadın bu kadar iftiracı şöyle böyle birilerine laf atıyor kavga çıkarıyor ama sonra genel müdüre gidip kendini aklayabiliyotsa akıllı bir kadındır.. Yani saf salak bişey olsa bu kadar süre bu iftiracılığına rağmen çalışmaya devam edemezdi....
Ee madem kafası paralı sitelere girmeye işyerinde suçluda olsa kendini hklı çıkarmaya yetecek kadar var... Herkesin ortak kullandığı bilgisayardan uygunsuz sitelere girip faceinden yazışmalarını maillerini açık bırakıp yerinden kalkarmı yaa...
Akıl var mantık var....

Ben bile gayet normal bi iş mailimi bile kapatmadan kalkmam bilgisayarın başından, ki benim şahsi bilgisayarım olmasına rağmen...
BAna konu sahibinin anlattığı bu senaryo pek mantıklı gelmedi..
Sanki afaya o kadını takmış da o ortak bilgisayardan geçmiş öğesi incelenerek bu mesajlara ulaşılmış gibi geliyor...

Yoksa aptal olmayan hiç kimse konu sahibi kişinin anlattığı tarzda konuşmaların olduğu resimlerin olduğu mailleri ve sayfaları açık bırakıp kalkmaz bilgisayarın başından... Yangın çıksa deprem olsa bile....

Ben inanmıyorum açık bırakmıştı da benim gözüme çarptı olayına...
Her yazışmasını her resmini her mesajını biliyorsunuz okumuşsunuz... Bu göze takılıp okunmuş değil takip edilip okunmuş gibi olmuş kusura bakmayın...

Ayrıca siz neden size iftira atılmasından korkuyorsunuz ki... İftira atılacak bişey yapmazsanız kimse sze iftira atamaz.. Atarsa da 3-5 gün sonra sizi tanıyan o kadının söylediklerinin doğru olmadığını anlar sorun kalmaz...

bana kalırsa hiç bulaşma o kendini haklar zeytinyağı gibi çıkar üste olan sana olur

zaten ben artık şuna inanıyorum bir insan karşısındakileri kötüleyip ben yapmam ben öyleyim böyleyim diye övüyorsa kendin bilin ki kendisi daha fena şeyler yapıyor tecrubeyle onayladım bunu

teyzemin bir lafı vardır sen kendini övme bırak başkaları seni övsünki ne adam olduğunu bileyim

çok afedersin de oha artık
ulu orta sarkmış
sana da sarmaya başlarsa artık
o zaman yap yapıcağını
ama sarmaz söyliyim
anlamış çünkü
eşinize olan iltifatlarda bundan
sizi övmesi falan
ama en son ana kadar ben ce de bulaşma derim

bacım kork kaçç.sakın bulaşma,valla çıkar su yüzüne,gençsin sanrım,böleleriyle daha çokkkkk karşılaşcan,bu neki...

Düsünclerinizde haklisiniz,okadar isler yapan biri nasilda acik birakir degilmi özel maillerini..
Tekrar anlatayimda konu baska yerlere kaymasin..
Normalde herkesin önünde kendi laptopu vardir,bu laptoplarin hepsi birbirine baglidir.
Ve ortada bagli olmayan bir bilgisayar daha vardir,buna mail atilir ve atilan mail ciktilari büyük yazicidan bu bilgisayar sayesinde cikarilir...

Bu genelde büyük yazicinin bagli oldugu bilgisayarda oturur,
misal ben desemki iste mail attim onu yazicidan cikarirmisin,oda tamam der cikarir ve dosyalayip getiri..

Ogün acil lazim olan bir proje lazimdi
onuda aniden genel müdür arayip cagirinca buda nasil olsa benden sonra kimse oturmaz diye düsünüp kalti sanirim ki dediginiz gibi madem ona buna saran biri neden kendi acigini ortada biraksin..Ben gectim pc basina ve masa üstü programlarini acmam lazimdiki,üst üste acilmis sayfalar gördüm.......alem.com diye bir site acikti ve msj okuyormu o esnada,zaten direk bakildiginda kendi profil resmi duruyordu..Onu sayfayi assagiya aldim,ikinci sayfadada maili acikti,facebooktan gelen bir msj ve adam buna bagirmis yeter pesimi birak vs diye.

Sanirim ondan sonra kimsenin oturacagini düsünemedi ki acik birakmis.
Zaten isinde uzman olanlar direk telefon acip su dosyayi getir,bunu cikart diye komut veriyor buna..Yani kimse kalkipta oturmaz bana söylerler diye düsünmüs olabilir..
Ben bunlari görünce kendimi dahada dalmis bir vaziyette gördüm..hersey saniyelik gelisti,emin olun abartmiyorum..Her yazismasini bilmiyorum,gördügüm bir kac yazida kafamdaki soru isaretini netlige kavusturdu..

Ve simdi aptal degil benim olayi bildigimi biliyor,
her firsatta yanima geliyor,agzimi ariyor ama ben pek muhattab olmuyorum.
Zaten baktimki esimlede muhabbete girmeye kalkmis,esimde sakin konusma istemiyorum dedi.

Aynen dedigin gibi.
Epeydir ordayim.misal 10 bayan varsa hepsi kötü,hepsi ahlaksiz hepsi adi.
Yada biri hakkinda konusacak ya okudugu gazate haberi ile konuya baslarki,bu gazete haberlerini biz nedense görmeyiz..Gecen bir haber okudum,kadin kocasina sunu yapmis,yok kadinin dostu varmis diye söze baslar..
Ben böyle birsey asslaaa yapamam,ben dürüt bir kadinim.ben sokakta yürüdügüm zaman kimse kafasini kaldiripta bana bakamaz vs diye konusurdu..
Gördüklerimden sonra kimin ne oldugunu gördüm...Kizdigim noktada bu,ayni halti sende yiyorsun ne diye baskalarini karaliyorsun..

İyide bu özele girmek değilmi ?lmaz:
Başka şifrelerinide öğrenseydiniz bari...şakkıdı
Onun yaptığı ayıp ama sizinkide bir nevi hırsızlık..:1closedeyes:
Bir derdiniz varsa açık açık konuşmalıydınız veya konuşmalısınız...
Sizin özelinize burun sokulsa hoşunuza gidermiydi..:1closedeyes:
Derdiniz ne ise açık açık söylemeniz lazımdı...
Resmen sinsilik yapmışsınız...lmaz:
Sizin ki daha büyük bir ayıp ....

Ben anlatamadim galiba?
Konusmayi birakin agzinizi acamiyorsunuz,
Konusan biri olunca direk genel müdür odasina cagiriyor.
Ben kalici olursam bu kisi ile nasil ugrasirim,günü gelir banada kafayi takar diye size fikir danistim...
Evet sifresini habersiz kopyaladim,eve gelince daha detayli inceledim.
Onu inkar etmiyorumki,inkar etsem buraya acikca yazmazdim zaten.
Zaten agzimi ariyor farkinda artik haberimin oldugunu..

Size sorarim lütfen dürüstce cevap verin..
Sen hem parali bir siteye üye olupta erkek ariyorsun ve kalkipta baska birine onu yaptigi icin hakaret edermisin?

pek bilgisayardan anlamam ama benim bildiğim sayfa açıkken "prtsc sysrq " tuşuna basıyorsun sayfanın fotografı çekiliyor sonra paintte yapıştır diyip kaydediyorsun sonrada elinde kanıt oluyor işte

bence hiç uğraşma öylelerinden her pislik beklenir.. boşver muatap olma öylelerinin allah birgün cezasını veriyo

Benim bisey yapmama gerek kalmadi sanirim..
Bizim büyük sirketin sahipleri iki ortak.Dün ortaklardan biri Genel müdür ile bunu yanina cagirip biraz kalaylamis galiba..Sirket sahibinin sekreteri dedi,dün odada kiyametler koptu vs diye...Elimde bir yigin kanit var zaten,pc isi ile ilgili oldugum icin gereken donanima sahibim:)
Artik bana bulasacagini sanmiyorum,zaten biliyor benim her ayrintiyi bildigimi.
Ordakilere sormus,ben pc basindan kalktigimda kim oturdu oraya diye sormus..
Sanirim benim adimi vermisler,bana gelip iste isin falan olursa bana söyle,sen kalkpma yerinden ben yaparim diyor...

Bu işyerindeki kadın ayrı bir hikaye de, ben buradaki bazı yorumları çok garipsedim. Ne demek bulaşmamak?Aman bana çirkef sıçramasın diye başka insanlara iftira atılmasına, haklarında gıybet edilmesine göz yummak? Gıybet ve iftira dinimizce günahtır. Pasifçe dinleyip hiçbirşey yapmamak da günaha ortak olmaktır. Konuyu açan arkadaş illa ki o hanımın ipliğini pazara çıkarsın, şikayet etsin diye demiyorum ama, bu kadının başkalarına daha fazla zarar vermesini de önlemek gerekir. Akıl yolu ile bunu çözmek, belki bir daha başka birini çekiştirmeye başladığında konuyu günah ve ahlaki açıdan yanlış olduğu için kapattırmak uygun olabilir. Sanırım hakkında bu kadar bilgi sahibi olan birini o hanım da kırmak istemeyecektir. Hatta belki doğru yola bile gelebilir, tövbe eder... Kimbilir?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…