- 31 Mayıs 2010
- 3.569
- 1.214
- 373
ben ücretsiz izndeyim, eşimin tayini çıktı, yeni yere başlamak için 17 gün süresi vardı, ben erken ayrıldım bulunduğumuz yerden annemin evine ankaraya geldim, eşiminde cuma günü geleceğini zannediyordum ama o dün geldi, erken ayrılmış. eşimle iznini onun ailesinin yanında geçireceğimize dair anlaşmıştık. benim bebeğimde göz rahatsızlığı var, göz kapağı düşük. onu burda dünya göz hastanesine götürdüm. doktor şaşılık bölümüde baksın diye başka bir doktora sevketti, oda cumaya randevu verdi.
gelelim asıl mevzuya, eşim dün gelince yarın gidelim ailemin yanına dedi, bende cuma günü bebeğin randevusu var dedim hatta telefonda konuşurken ona bahsetmiştim cuma doktora gideceğimizi, o kısmı dinlememiş heralde, ben bilmiyordum dedi, bir senedir ailemin yanına gidemiyorum dedi orada doktor yokmu dedi, bende en iyisinin bu hastane olduğunu oraya gideceğimi söyledim. sen istersen git dedim. bunun surat asıldı. neyse bugünde sen istersen git haftasonu gelir bizi alırsın böyle gidene kadar surat asacağına dedim, demez olaydım açtı ağzını yumdu gözünü çok kötü kavga ettik, konuşmuyoruz, üstelik annemin evindeyiz, napıcam kafam karıştı![]()
sende git istersen demen hoş olmamıs bence. oda bekledıgı bısey olmadıgı ıcın bıan üzülmüş suratı asılmıstır. ama sız boyle dıyınce patlamıstır. cocugunu bırakıp gıdecegını nasıl dusunebılırsın anlamında da kızmıs olabılır. hersey konusarak anlaşılır. bız ne dersek dıyelım senın uygun bır zamanda esınle konusman en doğrusu. ki uzatırsan kötülükten baska bısey olmaz.