kafam çok dolu

gelsen50

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Mart 2017
304
47
28
39
merhaba kızlar kendimi o kadar yorgun kötü hissediyorum ki evliyim bi kızım var ikinciyi istiyorum yalnız kafamda deli sorular belirsizlikler
eşimle bikaç gün iyi bikaç gün kötü ilişkimizden yoruldum son bi haftadır da hiç buz gibiyiz
ailesi yüzünden sorun yaşıyoruz çoğu zaman of aslında sizlerde sohbet ederek konuşsak ne yazacağımı bilemiyorum soru cevap mı bilmiyorum

kafanızdaki soruların cevaplarını bulmaya ve çocuğunuza odaklanmalısınız bence öncelikle

Bence 2.çocuğu rafa kaldırın şimdilik evliliğinizin gidişatına bi bakın, ben de benzer sorunlar yaşadım beklemedeyim..

Diğer arkadaşlar belirtmiş ama. Bu kadar kendinizi yorgun hissederken eşinizle aranız bir iyi bir kötü durumdayken. Sırf kızınıza halsizlik etmemek için 2 ci çoçuğu düşünmek ne kadar doğru...
Sorunlar tam bitmez. Herkesin hayatında iyi kötü günler olur bunlar tamam. Ama 2 ci çocuk olunca uykusuzluk tekrar adaptasyon süreci. Bebeğe olan ilgi vb şeyler.. yaşarken ve acaba 2ci yapmasamıydım derken. 2 ci çocuğa haksızlık etmiş olmayacak mısınız? Ya da bunca yorgunluk üstüne tekrar yorgunluk binerken(kendimi yorgun hissediyorum dediğiniz için diyorum)ilk çocuğuzla yeteri kadar ilgilenemediğiniz zaman.
Olsun kızıma haksızlık etmedim kardeş yaptım olabilecek mi cevabınız..

Anlattıklarınıza göre 2.çocuğa ne siz ne de evliliğiniz hazır değil. Çocuğunuza haksızlık yapmış olmuyorsunuz onunla daha çok ilgilenin bende tek çocuğum ve mutluyum.

Kardeş yapmanız şart değil, tek çocuğum 28 yaşındayım, bu zamana kadar kardeş gereksinimi duymadım. Eşimin 6 tane kardeşi var, bize faydası var mı? Hayır.

kızıma haksızlık mı yapırum diyorum onu yalnız bırakıp
Huzursuz bir yuvaya bir çocuk daha eklemek bence haksızlık..
Belki kızınızdan önce evliliğiniz iyiydi ama şu an huzursuz bir aile ortamınız varmış ve böyle bir ortama göz göre göre bir birey daha eklemek ciddi haksızlık ve vebal olur bence..
Hem o yeni çocuğunuza hem de kızınıza çifte vebal..
Bence önce mevcut sorunlarınıza odaklanin ve çözmeye çalışın..ben olsam öyle yapardım..

Bir arkadasim vardi bosanma davalarina 20 gun kala kocasina bi tane daha cocuk yapalim o bizi bi 10 sene daha goturur demisti. Once evliliginize bir bakin. Sonra da cocugunuza az biraz aciyin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…