- 10 Şubat 2018
- 143
- 51
- 13
- 36
- Konu Sahibi hayatdolubiri
-
Yok yok nerede...İlk tanıstigimiz zamanlarda şurda söyle yaparız şuranin yemeği güzel vb deyip dururdu. Ama bir gün buluşacagimiz zaman bana yemek yer miyiz diye mesaj atmıştı. O zaman suphelenmistim aslında...İnsan göstermelik yapar bunun öyle bir çabası da yok ama iyi ki yok belli etmiş kendini .
İşin garip yani ikinci bulusmamizda ben bu.adamla evlenebilirim yuva kurabilirim diye düşünmüştüm ve onunla ilgili peşpeşe güzel rüyalar görmüstüm...Yemek konusu dışında bulustugumuzda da cok ilgili.Ama eve gelip ayrilinca o kişi gidiyor odun gibi biri geliyor.Kafamın karisikligi da bu sebeplerden dolayı aslında...Farkındayım çoktan ayrılmış olmam gerekirdiİçinizin ısınmadıklarından uzak durun derler
Ayy ne güzel.Allah ağzınızin tadını bozmasin.Bana da nasip etsin inşallah.
Çok haklısıniz bu kişi ole oluru yok...En kısa sürede bitirmeliyım
aynen camim haftaiçi onlara gidecegim hatta☺Teşekkür ederim canım. Rabbim sana daha iyilerini nasip etsin inşallah. Bu konuları görünce dayanamıyorum . Genç kızlarımızın kadınlarımızın yüzü gülsün istiyorum. Gerçekten evlilik hakkıyla olduğunda güzel .
Güzel haberlerini yaz bize canım . Söyle o hatri sayılır arkadaşına adam gibi adam bulsunlar başımı mi yakacaksiniz diye üste çık hatta :)
Evlenmek için evlenme inan çok mutsuz olursun. Bu yazıklarında olumlu hiç bir şey göremedim adam çekilecek gibi değil ne yalan söyleyimArkadaslarım ben yaklaşık 4.5 ay önce evlilik amacı ile biriyle tanistirildim.Yakın bir arkadaşımın kuzeni.Ama bu kişi ile ilgili kafamı karistiran çok şey var arkadaşlar.
Benden 10 yaş büyük olmasına rağmen fotoğraf çekmeye aşırı düşkün birisi. Yani sürekli kendi resmini çekiyor.39 yaşında bir adamın bu kadar kendi resmini çekmesi bana pek normal gelmiyor.Onun dışında beni hiç aramiyor.Sadece yazışıyoruz.Telefonda konuşurken hemen konunun bittiğini yazısma da yeni konu açıldığını söyledi ama ben pek tatmin olmadım açıkçası.Ayrica dört buçuk aydır yemeğe gitmedik arkadaşlar.Çay kahve vb içiyoruz sadece aç misin diye soruyor ama ben sonuçta açım diyemem ki onun bugün yemek yeme bir öğlen yemeği yiyelim demesi gerekmez mi? Cimri oldugundan supheleniyorum.Hatta sanirim cimriAyrica yanımda iken çok ilgili ama mesajlarda hiç değil.Tek bir sevgi sözcugu söylemiyor.Canım bile demiyor.
Apdestli namazli birisı bende artik yuva kurmak.istiyorum yaşım 29.Ama sonunda mutsuz da olmak istemiyorum. Sizce ne yapmalıyım arkadaşlarım biraz daha tanımaya çalışip sabretmelı miyim.yoksa ayrılmalı mi?
Cimriyi iyi tanırım. CİMRİ canım o adam... Hem de narsist.Arkadaslarım ben yaklaşık 4.5 ay önce evlilik amacı ile biriyle tanistirildim.Yakın bir arkadaşımın kuzeni.Ama bu kişi ile ilgili kafamı karistiran çok şey var arkadaşlar.
Benden 10 yaş büyük olmasına rağmen fotoğraf çekmeye aşırı düşkün birisi. Yani sürekli kendi resmini çekiyor.39 yaşında bir adamın bu kadar kendi resmini çekmesi bana pek normal gelmiyor.Onun dışında beni hiç aramiyor.Sadece yazışıyoruz.Telefonda konuşurken hemen konunun bittiğini yazısma da yeni konu açıldığını söyledi ama ben pek tatmin olmadım açıkçası.Ayrica dört buçuk aydır yemeğe gitmedik arkadaşlar.Çay kahve vb içiyoruz sadece aç misin diye soruyor ama ben sonuçta açım diyemem ki onun bugün yemek yeme bir öğlen yemeği yiyelim demesi gerekmez mi? Cimri oldugundan supheleniyorum.Hatta sanirim cimriAyrica yanımda iken çok ilgili ama mesajlarda hiç değil.Tek bir sevgi sözcugu söylemiyor.Canım bile demiyor.
Apdestli namazli birisı bende artik yuva kurmak.istiyorum yaşım 29.Ama sonunda mutsuz da olmak istemiyorum. Sizce ne yapmalıyım arkadaşlarım biraz daha tanımaya çalışip sabretmelı miyim.yoksa ayrılmalı mi?
Haklisiniz ama kafamı karismişti sadece.Adam bulustugumuzda yanimdayken çok ilgili ama yanımdan ayrılınca odun gibi.Birde dediğim gibi hiç aramiyor 4.5 ayda bi kere halimi hatırımi sormak için veya sesimi duymak için aramadı...Ama haklisiniz kendimi ateşe atmamamliyim göz göre göreYuva sahibi ve anne olma isteğini anlıyorum
Ama sırf evlenmiş olmak için kendini ateşe atan insanları anlamıyorum .
İzleniminiz olmuş
Hadi cimrilik bile belki göz ardı edilir de
Adamın sevgisizliğini ne yapacaksınız ?
Aynen çevresindeki insanların ona narşist dediğini ama onun bunu hiç takmadigini kendisinin ne olduğunu bildiğini söylemişti bi kere.Yemek olayi da acmissın diye soruyor ama sanki sormuş olmak için soruyor.Bi kere bana bugün birlikte bir öğle yemeği yiyelim demedi. Dün buluştuk ne yicez diyw sordu bende tepkisini ölçmek için tost gibi bişeyler yiyelim dedim şaka yapıyorum ben burda bisey yemem diye cevap verdiCimriyi iyi tanırım. CİMRİ canım o adam... Hem de narsist.
HaklisinizEvlenmek için evlenme inan çok mutsuz olursun. Bu yazıklarında olumlu hiç bir şey göremedim adam çekilecek gibi değil ne yalan söyleyim
ayrıl lütfen anlattıklarının hepsi çok itici şeylerArkadaslarım ben yaklaşık 4.5 ay önce evlilik amacı ile biriyle tanistirildim.Yakın bir arkadaşımın kuzeni.Ama bu kişi ile ilgili kafamı karistiran çok şey var arkadaşlar.
Aynen zaten çevresindeki insanların ona narşist dediğini ama onun bunu hiç takmadigini soylemişti.Mesela yolda sakız çiğneyenleri hiç sevmediğimi söylemiştim ben çiğnerim diye cevap vermisti.Mesaj atarken bile bekliyor brn atmazsam atıyor.Kendini merak ettirmek için watsaba hiç girmediği zamanlar oluyor.
- Bu tipler kendilerine hayrandirlar,yalniz kendilerine deger verir.hayatin odagi yine kendileridir. Sizi dinlemez hep o konusur.onun sorunlari onun zevkleri onun hayat görusü. Zaten kimseleri beyenmez.anlayssiz ve kaba olabilirler bu kadar cok kiyafet ve zamanli zamansiz selfie de narsist olabilecegini dusündürdü bana
Evet kararımı verdim bitecek bu isayrıl lütfen anlattıklarının hepsi çok itici şeyler
manyakmıdır nedir yaaArkadaşlar ayrıca ilk tanistigimizda bana çevresindeki birkaç kişinin ona narşist dediğini onun ise bu durumu hiç takmadigini söylemişti.Ben kendimi biliyorum filan demişti.Sürekli resim çekmesi de bunun belirtisi olabilir mi ?Bugün buluştuk yine onun resimlerini çekmemi istedi
manyakmıdır nedir yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?