- 15 Mart 2018
- 836
- 110
- 103
- 51
- Konu Sahibi hayatdolubiri
-
Tatsız , tuzsuz,anlamsız bir hayat istiyorsan bence bu fırsatı kaçırma!... yol ver gitsinArkadaslarım ben yaklaşık 4.5 ay önce evlilik amacı ile biriyle tanistirildim.Yakın bir arkadaşımın kuzeni.Ama bu kişi ile ilgili kafamı karistiran çok şey var arkadaşlar.
Benden 10 yaş büyük olmasına rağmen fotoğraf çekmeye aşırı düşkün birisi. Yani sürekli kendi resmini çekiyor.39 yaşında bir adamın bu kadar kendi resmini çekmesi bana pek normal gelmiyor.Onun dışında beni hiç aramiyor.Sadece yazışıyoruz.Telefonda konuşurken hemen konunun bittiğini yazısma da yeni konu açıldığını söyledi ama ben pek tatmin olmadım açıkçası.Ayrica dört buçuk aydır yemeğe gitmedik arkadaşlar.Çay kahve vb içiyoruz sadece aç misin diye soruyor ama ben sonuçta açım diyemem ki onun bugün yemek yeme bir öğlen yemeği yiyelim demesi gerekmez mi? Cimri oldugundan supheleniyorum.Hatta sanirim cimriAyrica yanımda iken çok ilgili ama mesajlarda hiç değil.Tek bir sevgi sözcugu söylemiyor.Canım bile demiyor.
Apdestli namazli birisı bende artik yuva kurmak.istiyorum yaşım 29.Ama sonunda mutsuz da olmak istemiyorum. Sizce ne yapmalıyım arkadaşlarım biraz daha tanımaya çalışip sabretmelı miyim.yoksa ayrılmalı mi?
neden burda yemem dedi , nasıl bir yerdi?Bugün bana ne yicez diye sordu bende tost gibi bişeyler yiyelim dedim.Şaka yapıyorum ben burda bisey yemem dedi
Haklisiniz kararımı verdim artık...Tatsız , tuzsuz,anlamsız bir hayat istiyorsan bence bu fırsatı kaçırma!... yol ver gitsin
Yeni uyeyim inanin bilmiyorum baktim yorumlar belki banada yardimci olursunuz diye dusundum
Ankara da Hamamönü biliyorsaniz.Kötü biyer değil. gittiğimiz Cafelerde de yemiyor.Ama.kendi öğle yemeğine cikiyor işyerinde iken.Sanirim yanında ben varken cimrilikten yemiyorneden burda yemem dedi , nasıl bir yerdi?
Yok artık ya, canım böyle bir adamla evlenirsen pişman olursun. Hatta ilk defa evleneceksin evliliği böyle biri ile deneyimlemek seni evlilikten hepten soğutur. Asıl evleneceğin insanı görmezsin. Bence bosver Yasin da çok genç daha yaşına uygun birini bulsan? Bulmana gerek yok aslında o seni bulur vakti gelince.Bugün bana ne yicez dedi bende tost gibi bişey yiyelim dedim ne dedi inanır mısınız şaka yaptım ben burda bişey yemem
Pahalı bir yer ise ve ondan dolayı öyle dedi ise çok ayıp, çok pişman olursun evlenirsen, 4 ayda bunu yapan, evlenince kimbilir nasıl cimri olur. Bence bırak sen bunu.Ankara da Hamamönü biliyorsaniz.Kötü biyer değil. gittiğimiz Cafelerde de yemiyor.Ama.kendi öğle yemeğine cikiyor işyerinde iken.Sanirim yanında ben varken cimrilikten yemiyor
Çok teşekkür ederim çok sağolun o kadar haklisiniz ki.Bende küçük yaşta annemi kaybettim evleneyim yuvam olsun ailesi temiz biri inançlı biri diye düşündüm ama böyle çıktı iste..Yok artık ya, canım böyle bir adamla evlenirsen pişman olursun. Hatta ilk defa evleneceksin evliliği böyle biri ile deneyimlemek seni evlilikten hepten soğutur. Asıl evleneceğin insanı görmezsin. Bence bosver Yasin da çok genç daha yaşına uygun birini bulsan? Bulmana gerek yok aslında o seni bulur vakti gelince.
İşin kötü yanı adam kendi kıyafetlerine inanılmaz para harcayan birisı. 100 é yakın takım elbisesinin olduğunu biliyorum.Sanirim etrafına cimri.Ayrica gittiğimiz yerde hiç Pahalı bi yer değildi. Öğrencilerin bile yemek yediği bi yerPahalı bir yer ise ve ondan dolayı öyle dedi ise çok ayıp, çok pişman olursun evlenirsen, 4 ayda bunu yapan, evlenince kimbilir nasıl cimri olur. Bence bırak sen bunu.
Allah hayırlısını nasip etsin anneciğine de bol rahmet eylesin. Zamanı gelince olur hayırlı olan sen dua et yeterki içten.Çok teşekkür ederim çok sağolun o kadar haklisiniz ki.Bende küçük yaşta annemi kaybettim evleneyim yuvam olsun ailesi temiz biri inançlı biri diye düşündüm ama böyle çıktı iste..
Amin inşallah sağolunAllah hayırlısını nasip etsin anneciğine de bol rahmet eylesin. Zamanı gelince olur hayırlı olan sen dua et yeterki içten.
Acaba kötü bir yer olarak buldu orayı o yüzden mi ben burda yemek mi yerim dedi? Ama o zaman güzel bir yere davet etsin yani, 4 5 ayda bir yemeğe bile çıkmamak cimrilik getiriyor aklıma başka bir şey değil.İşin kötü yanı adam kendi kıyafetlerine inanılmaz para harcayan birisı. 100 é yakın takım elbisesinin olduğunu biliyorum.Sanirim etrafına cimri.Ayrica gittiğimiz yerde hiç Pahalı bi yer değildi. Öğrencilerin bile yemek yediği bi yer
Güzel yerlerde de yemiyor kiAcaba kötü bir yer olarak buldu orayı o yüzden mi ben burda yemek mi yerim dedi? Ama o zaman güzel bir yere davet etsin yani, 4 5 ayda bir yemeğe bile çıkmamak cimrilik getiriyor aklıma başka bir şey değil.
Ne yemek ne kahvaltı...G
Güzel yerlerde de yemiyor ki
Çok teşekkür ederim çok sağolun o kadar haklisiniz ki.Bende küçük yaşta annemi kaybettim evleneyim yuvam olsun ailesi temiz biri inançlı biri diye düşündüm ama böyle çıktı iste..
Ne yemek ne kahvaltı...
Ayy ne güzel.Allah ağzınızin tadını bozmasin.Bana da nasip etsin inşallah.Canım Allah rahmet eylesin annene . Duygularını yuva kurmak istemeni çok iyi anlıyorum. Benimde anne baba yok malesef. Evlilik düşünmüyordum ama sonra başka bakmaya başladım iyi bir yuvayı herkes hakediyor.
Senin yaşlarında aklıma yatmayan çok kişiyi eledim hiç gocunmadan . İnan ki gençsin seni hak edecek değer verecek birisi çıkacak karşına tereddüt edip yanlış değerlendirme kimseyi .
İyi ki elemisim o çoğunluğu çak şükür huzurlu bir yuvam var şimdi . Rabbim sana daha iyilerini yaşatsın inşallah hayırlı insanlarla karşılaştırsın.
İnsan göstermelik yapar bunun öyle bir çabası da yok ama iyi ki yok belli etmiş kendini .[/QUOTE
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?