canım benim ona dediğim büyük şehirlerde olsak ikimizde kolayca iş bulur çalışırız , ama yaşadığımız yer ufacık biyer iş imkanları çok kısıtlı . bunu ufak yerlerde yaşayanlar daha iyi bilir . ben öğrenciyken bile istanbulda yaşadıgımda parttime işlere haftada 4 gün gidip 600 -700 lira para kazanıyodum bu öğrenci için süper bir rakam. kendi mesleğimle ilgilide yapabileceğim çok şey varken burda böyle eli kolu bağlı kalmak yeri gelince 5 liraya muhtaç olmak zoruma gidiyor. heleki bebeğim olacak ben nasıl olsa yaşarım ama onu düşündükçe uyku girmiyor gözüme. bugün biraz konuştum eşimle anlattım aynı burdaki gibi , kafam çok dolu yarın konuşalım şimdi kapa konuyu dedi . biliyorum ailesindende o kadar uzak olmak ve onların laflarını çekmek istemiyor , içgüveysi gittin vs dicekler hatta belkide çok daha fazlası. ama inanın ne ailesi ne başkaları kimse umrumda değil , ben eve tüp alamadığımda kimse gelip halin ne diye sormuyor . kafama koydum bakalım yarın tekrar konuşcam umarım ikna edebilirim dua edin kızlar