- 12 Kasım 2016
- 785
- 852
- 23
merhaba kk hatunları , bugünlerde aklım çok karışık sizlere danışmak istiyorum siz olsanız napardınız ? eşimle 3 ay önce işlerimiz bozuldu çok ufak biyerde yaşıyorduk eşim tutturdu memleketime gidelim onun memleketide ufak biyer ama orada çevrem vr hiç işssiz kalmam , çalışıcam sürekli söz seni darda koymucam falan dedi ( ben kesinlikle onun memleketine gitmek istemiyordum eski kv ve kp yaşananlardan dolayı ) herneyse taamam dedim nasılsa insanın doyduğu çalışacağı yer önemli . tası taragı topladık geldik ev tuttuk vs. şimdi eşim burdada boşta kaldı bir iş var 20 sinde başlıcak diyor ama ben hiç inanmıyorum neden çünkü mesela yarın günlük bi iş var oraya gitcem diyor sonra bi sorun çıkıyor gitmiyor ben o kadar bunaldımki artık . maddi olarak onun ailesinin durumuda kötü benim ailemdende destek yok , ben hep dedim büyük iki şehir ( birisi büyüdüğüm şehir ) secenek sundum bak oralarda iş imkanı çok ikimizde çalışırız toparlanırız ama eşim yok oralarda geçinmek zor sabret olacak diye diye sanki hergün dibe batıyoruz. sabrediyorum ama patlama noktasına geldim bebeğim olacak herşey daha kötü olacak diye . bebeğim olmadan çalışıp kenara bişeyler koymak istiyorum çünkü çocuk olduktan sonra hayat iki kat zorlaşacak. sizlere sorum şu arkadaşlar , ben resti çekmeyi düşünüyorum eğer bu 20 sinde başlıcam dediği işede başlamazsa , ben doğup büyüdüğüm şehire gitmek istiyorum orada çalışıcam bisürü iş imkanı var ya benimle gelirsin , yada burda kalırsın . herşeyi göze alıp böyle bir yükselmeyi düşünüyorum çünkü çok bunaldım artık. eşimin ailesi benim doğup büyüdüğüm şehire giderse diyede çok korkuyor her seferinde neymiş iç güveyimi olcakmış ogulları , sanki benim ailem çok zengin oğullarını kapatma yapcz , artık hiçkimse umrumda değil. bana söz verdi buraya gelirken herşeyi halledicem üzülme diye , ama şuan onuda yapamıyor benimde burda elim kolum bağlı . yapabileceğim hiçbi iş imkanı yok , ben öğrenciyken bile çalışan kimseye muhtaç olmamış biriyim bu durum beni çok zavallı hissettiriyor. ne demek istediğimi anlamışsınızdır umarım , fikirlerinizi önerilerini acilen bekliyorum