Yani önceden böyle degildi sürekli sürekli istemiyo ama şimdi böyle oldu 3-4 aydır ve çözemiyorum yani saçma geliyo büyük bi miktar da degil ama bilmiyorum yaniDikkatli olun bence. Çalışan bir adamın babama para vericem, sigara alicam vs diye para istemesi bana normal gelmedi.
Zaten normalde ayrıydık 8 gün olmuştu yine geldi işte yalvarıyo ayrılmayalım diye
Böyle ufak ufak başlamış sonrasında meblaglar buyur. Hiç geri dönme, hazır ayrılmışsın.Yani önceden böyle degildi sürekli sürekli istemiyo ama şimdi böyle oldu 3-4 aydır ve çözemiyorum yani saçma geliyo büyük bi miktar da degil ama bilmiyorum yani
Başka para kaptıran bulamamıştır aklını kullanZaten normalde ayrıydık 8 gün olmuştu yine geldi işte yalvarıyo ayrılmayalım diye
Sık sık da istemiyo çok nadir ama bi türlü nedenini çözemedimBöyle ufak ufak başlamış sonrasında meblaglar buyur. Hiç geri dönme, hazır ayrılmışsın.
Bana da zaten itici geliyo sogutuyoBirçok sebebi vardır.. kumar, alkol vb.
Para isteyen erkek çok itici geliyor bana bence uzak dur
Başka para kaptıran bulamamıştır aklını
Para istemeden öncede öyleydi yalvarıyodu hep zaten ailesi fln beni biliyo evlenmek istiyoBaşka para kaptıran bulamamıştır aklını kullan
Hengameliengameli
Kafam allak bullak olduKafam Allah pullah oldu
İki ay sonra Müge anlı nedenini söyler sana.Sık sık da istemiyo çok nadir ama bi türlü nedenini çözemedim
Kafan allak bulluk olmuştur, diğeri pek mümkün değil.Uzun bir ilişkim var ve çok karışık engameli sorunlar olan bi ilişki neyse yaklaşık 3-4 aydır benden hiç bir şekilde para istemeyen adam para ister oldu param yok diyerek yok babama vericem yok sigara alıcam vs sürekli degil ama arada sırada istiyo nedenini bi türlü çözemedim niye şimdiden sonra böyle olmuş olabilir amacı ne yani konu para degil parasında degilim ben ondan bu zamana kadar 1 tl bile istemedim ama niye şimdi o böyle oldu anlamıyorum hayır durumları da iyi o çalışıyo ben çalışmıyorum ne alaka yani niye ?? Kafam Allah pullah oldu bu konudan
Bilip bilmeden yorum yapma kendisi akrabam ailesinide tanıyorum evlerini de biliyorumKafan allak bulluk olmuştur, diğeri pek mümkün değil.
3-4 aylık ilişkide, ilk günden mi para istemesini beklerdiniz? Adam bir kaç ay güven kazanıp sonra para istemeye başlamış. Durumlarının iyi olduğunu kendi gözlerinde gördün mü? Ailesini tanıyor musun ? Evlerine gittin mi? Muhtemelen hayır sadece kişinin sadece söylemlerine dayanarak öyle olduğuna inandın.
Hiç bir normal insan 3-4 aydır tanıdığı birinden para istemez. Biraz kafayı çalıştırırsanız amacını anlarsınız.
Burada yorum yapmak için, senin 7 ceddini mi bilmem lazım? Konu açmışsın millet yorum yapsın diye, biz de yorum yapıyoruz. Eksik bilgi veriyorsan senin problemin.Bilip bilmeden yorum yapma kendisi akrabam ailesinide tanıyorum evlerini de biliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?