BURÇ ÇOK ÖNEMLİ BAK ORDA DUUUUR
Valla koç erkeği tanımıyorum ama tanıdığım koç kadınları dediğim dedik oluyor genelde düşüncesi yanlışsa bile onu savunurlar inadınaUzakta oldugu icin acaba böyle mi? diye düsündüm ama gercekten bilmiyorum, mantikli düsünemiyorum artik.
Burc cidden önemli mi? Burda koc erkeklerden uzak durun diye okumustum hatta
Valla koç erkeği tanımıyorum ama tanıdığım koç kadınları dediğim dedik oluyor genelde düşüncesi yanlışsa bile onu savunurlar inadınaseviyorsan eğer bu tür şeyleri dert etme hem uzak olduğunuz için adam her an yanında olamadığı için düşünür durur bu kızı kapmasınlar diye şaka bi yana ister istemez kaybetme korkusu olur
Bıkmış olabilirsin aslında uzaktayken bile böyle düşünüyorsan yanında olduğu zaman tahammül edemeyebilirsinVallah koc erkegi de öyle, dedigim dedik cok inatcidirHem onu anlamaya calisiyorum cünkü üzerime cok titrer ve aramizdaki mesafe ona da zor geliyor ama diger tarafta acaba bana göre degil mi diye düsünüyorum... bilemiyorum yani
3 yıllık ilişkide rahatlık seviyesi üst düzeye çıkmış olması ve hatta fazla rahatliktan monotonluga bile dönmüş olması lazımdı. 3 yılını geçirdiğin adamı ne der, kızar mı, bozulur mu diye düşünecek kadar tanıyamamis olmak sıkıntı.
Bunun dışında zihniyetini sevmedim sevgilinin. Bu düşüncedeyse, yanında olmadığı zamanlarda rahat durmadığını düşünüyorum, sana karışma sebebi de bu olabilir, kendinden biliyordur belki de.
Zihniyet konusuna gelene dek anlattıklarından, adamın ilgisi yüzünden şımardıgini düşünmüştüm. İnsan her dediği yapılinca aksiyonsuzluktan acaba sevmiyor muyum, ben bu adama fazlayım bence moduna giriyor ister istemez.
Genel yorumum, özellikle ilk paragrafta yazdıklarimdan ötürü birbirinize pek uygun bir çift olmadığınız. Burçlar ne?
Bıkmış olabilirsin aslında uzaktayken bile böyle düşünüyorsan yanında olduğu zaman tahammül edemeyebilirsin
o koç ,siz yengeçmisiniz.Bu iki burç duşman burçlardır.Bende yengecim.duygusalım,kısıtlanmaya gelemem.Ve çoğu zaman koç burcuyla bi ara iyi geçinip papaz olmuşluğum vardır
Yengecler de zordur
ilişkini yaşarken sen sen değilsin , yani adama numara yapıyorsun , şimdi evlensende birgün gelir patlarsın ,
kendın oldugun bir ilişki ve evilik yapmazsan mutlu olamazsın
3 yıl içinde yüzyüze görüşmeleriniz ne sıklıkta acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?