Kafam çok karışık... fikirlerinize ihtiyacım var

• Konu Sahibi Konu Sahibi btxx
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

btxx

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
2 Temmuz 2017
408
315
53
Fikirlerinize ihtiyacim var, okuyan herkese cok tesekkür ediyorum simdiden.
Benim 3 yillik bir iliskim var. Sevgilim uzakta oldugu icin cok görüsemiyoruz. Hergün konusuyoruz, güveniyorum ona o konuda bi sorun yok. Isi var, calismayi seven biri, ailesiyle de arasi cok iyi, temiz iyi insanlar yani. Kötü aliskanligi da yok (icki, geceleri gezmek falan, bunlar bana göre ters seyler yanlis anlasilmasin) Bana cok deger verir, asiri sahiplenir, sevdigini gösterir, davranislariyla bunu görüyorum ve beni gercekten sevdigini biliyorum. Simdiye kadar bana karsi agzindan hic kötü laf cikmadi, saygi gösteriyor bana. Onun icin neden kafamin karisik oldugunu anlamiyorum. Sanki sevgilim bana göre degilmis gibi hissediyorum. Ben cok alingan, duygusal biriyim, o tam tersi. Bazi konularda "erkek yapar kadin yapamaz" gibi düsünceleri var ki ben ona bastan dedim öyle seylere hic gelemem! Asiri kiskanc oldugu icin bazen rahatca gezemiyorum, yanimda olmadigi halde. Icimden de gelmiyor acikcasi cünkü cok merak ediyor yanimda olamadigi icin. Ona karsi yüz de yüz „ben“ olamiyormusum gibi hissediyorum bazen, rahat olamiyorum misal birsey desem beni yadirgar mi? Kizar mi? Sinirlenir mi? Söylenir mi? Bilmiyorum, aklimdan gecenleri anlatamiyorum da. Birbirimizi yüz yüze göremedigimiz icin de daha cok zorlaniyorum sanirim . Sizce abartiyor muyum? Ciddi düsünüyoruz aslinda, eglenmek gibi bi amacimiz yok. Yüz de yüz benim istedigim gibi birini bulamam diye düsünüyorum ama kafam yinede cok karisik. Bu arada merak edenlere ben yengec, o koc. Aslinda burclarimiz da uyusmuyor galiba

BURÇ ÇOK ÖNEMLİ BAK ORDA DUUUUR

Uzakta oldugu icin acaba böyle mi? diye düsündüm ama gercekten bilmiyorum, mantikli düsünemiyorum artik.
Burc cidden önemli mi? Burda koc erkeklerden uzak durun diye okumustum hatta

Uzakta oldugu icin acaba böyle mi? diye düsündüm ama gercekten bilmiyorum, mantikli düsünemiyorum artik.
Burc cidden önemli mi? Burda koc erkeklerden uzak durun diye okumustum hatta
Valla koç erkeği tanımıyorum ama tanıdığım koç kadınları dediğim dedik oluyor genelde düşüncesi yanlışsa bile onu savunurlar inadına seviyorsan eğer bu tür şeyleri dert etme hem uzak olduğunuz için adam her an yanında olamadığı için düşünür durur bu kızı kapmasınlar diye şaka bi yana ister istemez kaybetme korkusu olur

3 yıllık ilişkide rahatlık seviyesi üst düzeye çıkmış olması ve hatta fazla rahatliktan monotonluga bile dönmüş olması lazımdı. 3 yılını geçirdiğin adamı ne der, kızar mı, bozulur mu diye düşünecek kadar tanıyamamis olmak sıkıntı.

Bunun dışında zihniyetini sevmedim sevgilinin. Bu düşüncedeyse, yanında olmadığı zamanlarda rahat durmadığını düşünüyorum, sana karışma sebebi de bu olabilir, kendinden biliyordur belki de.

Zihniyet konusuna gelene dek anlattıklarından, adamın ilgisi yüzünden şımardıgini düşünmüştüm. İnsan her dediği yapılinca aksiyonsuzluktan acaba sevmiyor muyum, ben bu adama fazlayım bence moduna giriyor ister istemez.

Genel yorumum, özellikle ilk paragrafta yazdıklarimdan ötürü birbirinize pek uygun bir çift olmadığınız. Burçlar ne?

Vallah koc erkegi de öyle, dedigim dedik cok inatcidir Hem onu anlamaya calisiyorum cünkü üzerime cok titrer ve aramizdaki mesafe ona da zor geliyor ama diger tarafta acaba bana göre degil mi diye düsünüyorum... bilemiyorum yani

Bıkmış olabilirsin aslında uzaktayken bile böyle düşünüyorsan yanında olduğu zaman tahammül edemeyebilirsin

3 yillik sevgiliyiz ama bu sürede birbirimizi fazla göremedik sorun o. Benim hisslerim cok kuvvetlidir, rahat durmadigini gercekten düsünmüyorum ki öyle biri olsa ben zaten fark ederdim. Onun özelliklerini bilerek yazdim cünkü bana deger vermese zaten hic düsünmem iliskiyi bitiririm. Etrafimda ve genellikle burda öyle seyler okudum ki sükrettim halime. Ama malesef kafam hala karisik. O koc, ben yengec

Bıkmış olabilirsin aslında uzaktayken bile böyle düşünüyorsan yanında olduğu zaman tahammül edemeyebilirsin

Biktim degil de, zaman gectikce sanki o bana göre degilmis gibi hissediyorum cünkü dedigim gibi bazen yüz de yüz ona karsi ben „ben“ olamiyorum. Ama onun özelliklerini tasiyan cok az erkek vardir diye düsünüyorum acikcasi

o koç ,siz yengeçmisiniz.Bu iki burç duşman burçlardır.Bende yengecim.duygusalım,kısıtlanmaya gelemem.Ve çoğu zaman koç burcuyla bi ara iyi geçinip papaz olmuşluğum vardır

ilişkini yaşarken sen sen değilsin , yani adama numara yapıyorsun , şimdi evlensende birgün gelir patlarsın ,

kendın oldugun bir ilişki ve evilik yapmazsan mutlu olamazsın

3 yıl içinde yüzyüze görüşmeleriniz ne sıklıkta acaba?

o koç ,siz yengeçmisiniz.Bu iki burç duşman burçlardır.Bende yengecim.duygusalım,kısıtlanmaya gelemem.Ve çoğu zaman koç burcuyla bi ara iyi geçinip papaz olmuşluğum vardır

Biz de aynen bazen bu durumlari yasiyoruz, az da tartismadik ama hep dayanamayip baristik

ilişkini yaşarken sen sen değilsin , yani adama numara yapıyorsun , şimdi evlensende birgün gelir patlarsın ,

kendın oldugun bir ilişki ve evilik yapmazsan mutlu olamazsın

Numara yapmiyorum yani o kadar da degil sonucta karakterimi yüz de yüz degistiremem, oldugum gibiyim cogu zaman sadece bazi konularda kendimi tutuyorum birsey demiyorum cünkü tepkisinden cekiniyorum

3 yıl ilişki yaşamamışsınız ki siz. Telefonda biriyle konuşuyorsunuz işte. İlişki dediğin elele, dizdize, gözlerine bakarak olur. İnternette falan mı tanıştınız?

3 yıl içinde yüzyüze görüşmeleriniz ne sıklıkta acaba?

1. yil hic görüsmedik sadece konustuk 2. ve 3. yil bi kac ay da 3/4 kere görüstük, bana göre cok az ama calistigi icin ve mesafe de cok uzun oldugu icin baska imkanimiz olmuyor malesef

Ozaman kendiniz gibi olun ve sevgilinizin tepkisini görün. Eger kizarmi diye düsünüyorsaniz ilerde kendini kisitlamaktan baska birsey yapmazsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…