Ben öyle düsünmüyorum sonucta birbirimizi gördük, gözlerine baktim, sohbet ettik, az cok da olsa hareketlerini, nasil biri oldugunu gördüm. Mesafe cok uzun oldugu icin hergün birbirimizi göremiyoruz malesef, uzun dedigim 6 saat
1. yil hic görüsmedik sadece konustuk 2. ve 3. yil bi kac ay da 3/4 kere görüstük, bana göre cok az ama calistigi icin ve mesafe de cok uzun oldugu icin baska imkanimiz olmuyor malesef
Ben öyle düsünmüyorum sonucta birbirimizi gördük, gözlerine baktim, sohbet ettik, az cok da olsa hareketlerini, nasil biri oldugunu gördüm. Mesafe cok uzun oldugu icin hergün birbirimizi göremiyoruz malesef, uzun dedigim 6 saat
Ya 6 saat dediğin nedir? Bizim bir tanıdık eşiyle izmirde tanıştı. 1 sene boyunca her hafta sonu izmir istanbul gittiler. 1 sene sonra da evlendiler. 3 sene telefonda ilişki saçma. Yaşlar kaç?
Neden öyle düsündügünüzü anliyamadim acikcasi, onun annesinin ablasinin, en yakin arkadaslarinin benden haberi var, benim de annemin ablamin ondan haberi var yakinda tanismaya gelmek istiyorlardi. Uzaktan iliski sizin icin nasil olur?
Numara yapmiyorum yani o kadar da degil sonucta karakterimi yüz de yüz degistiremem, oldugum gibiyim cogu zaman sadece bazi konularda kendimi tutuyorum birsey demiyorum cünkü tepkisinden cekiniyorum
Ya 6 saat dediğin nedir? Bizim bir tanıdık eşiyle izmirde tanıştı. 1 sene boyunca her hafta sonu izmir istanbul gittiler. 1 sene sonra da evlendiler. 3 sene telefonda ilişki saçma. Yaşlar kaç?
Iyi güzel hos da biz de sartlar uymadi, o hergün aksama kadar calisiyor, bazen haftasonlari da calisiyordu, benim de okulum vardi hergün aksama kadar. Babamin haberi olmadigi icin zaten rahat rahat görüsme imkanim olamazdi. Ben 25 yasindayim, o 26
Neden öyle düsündügünüzü anliyamadim acikcasi, onun annesinin ablasinin, en yakin arkadaslarinin benden haberi var, benim de annemin ablamin ondan haberi var yakinda tanismaya gelmek istiyorlardi. Uzaktan iliski sizin icin nasil olur?
Uzaktan ilişki dediğimiz bence şöyle olur; iki kişi tanışır sevgili olur sonra biri okul için veya iş için bir süreliğine gider. Telefonda iki kişi birbirini tanıyamaz...
Açıkçası bana göre seven insan 3 sene içinde bu kadar az görüşmeye dayanamaz..
Şuan ki korkularınız bile bana göre bundan sebep..
Eşimle 5 sene görüştük,1 sene de askerlik durumu vardı emin olun, o dönem bile sizin 3 sene içinde görüşmenizden daha fazla imkan yarattık birbirimizi görmeye..
Sizi kırmak asla istemem ama ailelerin bilmesi,sizin güvenmeniz bir yana siz nasıl kendinizi aslında böyle olmadığınız yönünde ise onun da bu yönde olabilir..
Aynı ortamı paylaşmadan,yüzyüze sorun yaşayıp çözme anlayışını görmeden asla biri için çok iyi diyemezsiniz.