- 31 Ekim 2014
- 2.840
- 2.232
- 248
- Konu Sahibi pozitifhatun
-
teşekkürler..Kafanda zerre kadar bile şüphe varsa ertele derim. %100 emin olunmadan evlenilmemeli
Eminken bile rüya bozulabiliyorken emin olmadan evlenmek demek,1-0 yenik başlamak demek
size bayılıyorum demiş miydim :)Sizden cevap bekleyen herkese "biraz daha zamana ihtiyacımız var birbirimizi daha iyi tanımak için" diyebilirsiniz.
Aceleye gerek yok.
Ben de 40 yaşındayım, evlenip boşandım, 2 çocuğum var ama yeniden aşık oldum.
40 yaşındayım deyip umutsuz olmayın.
Bir de benim tavsiyem, aşık olmadığınız kişi ile evlenmek niyetinde iseniz biraz daha yakından tanıyın. Belki hayatta tolere edemem dediğiniz bir yüzü ortaya çıkacak, sizi bu sıkıntıdan kurtaracak. Belki benim aradığım huzur buymuş aslında diyeceksiniz.
Acele etmeyin.
teşekkürler..Sonucta bir evlilik yapmissin ve ne aradigini biliyorsun neden bu kadar korkuyorsun? Gidin cevresine sorun, ailesine sorun, komsularina sorun, gerekirse ayrildigi esine sorun kafaniz rahat olsun..
İstersen bu konuna artıları eksileri yaz, bazen akla gelmeyecek fikirleri buradan öğrenebiliyoruz. Ben çok faydalanıyorum şahsen KKdan. Mesela onun kaç çocuğu var,yaşları kaç,eşinden neden ayrılmış,emin olamama sebebin nedir vb.teşekkürler..
%100 asla emin olamam biliyorum bu nedenle artıları eksileri değerlendirip hangisi çoksa ona göre davranmak istiyorum
Aşk yoksa olmaz, evlenme sakın.
evet o kısımda çok korkutuyor beni40 yaşında da olsanız içiniz kıpır kıpır olabilir, niye hemen mezara soktunuz kendinizi?
bu adamla aynı yatağa gireceksiniz yani işin bu boyutu da var.
emin değilseniz erteleyein, herkes ecavp bekliyor diye aceleye getirmeyin kesinlikle.
söyedim zaten acele etmek istemiyorum diye zamanı bana bıraktı ama sanki herkes cevap bekliyor benden stres yaptımSizden cevap bekleyen herkese "biraz daha zamana ihtiyacımız var birbirimizi daha iyi tanımak için" diyebilirsiniz.
Aceleye gerek yok.
Ben de 40 yaşındayım, evlenip boşandım, 2 çocuğum var ama yeniden aşık oldum.
40 yaşındayım deyip umutsuz olmayın.
Bir de benim tavsiyem, aşık olmadığınız kişi ile evlenmek niyetinde iseniz biraz daha yakından tanıyın. Belki hayatta tolere edemem dediğiniz bir yüzü ortaya çıkacak, sizi bu sıkıntıdan kurtaracak. Belki benim aradığım huzur buymuş aslında diyeceksiniz.
Acele etmeyin.
Anlatışınızdan bu kişiyle evlenirseniz sanki sırf evlenmiş olmak için evlenecekmiş izlenimi uyandiriyorsunuz...
ilk eşinizden ayrılalı ne kadar oldu? Eğer henüz yeni bir ayrılıksa daha kendinizi toparlamadan yeni birseye başlamayın derim.
Ayrıca bence mutlu evlilik için illa çok büyük bir aşka gerek yok ama içinizde ufak bir kıvılcım bile yoksa sevmediğiniz biri için boyle bir riske girip sil baştan aynı şeyleri yaşamaya tahammül edebilecek misiniz?[/QUOTE3 sene oldu ayrılalı birer çocuğumuz var iyi anlaşıyorlar.işte sevsem bile ya mutsuz olursam korkusu var.
3 sene oldu ayrılalı birer çocuğumuz var iyi anlaşıyorlar.işte sevsem bile ya mutsuz olursam korkusu var.Acele etmeyin karar vermek icin , biraz daha zaman tanıyın kendinize , gözlemleyin bence .
İkinizin de ikinci evliliği mi olacak , karşı tarafın çocukları var mı ? Bunlardan bahsetmemişsiniz .
evet o kısımda çok korkutuyor benibiriyle aynı yatağı paylaşmak off sanırsın yeni gelinim
teşekkürler..birine icim isinmadan birak ayni yataga girmeyi koluna bile dokunamam. Evlenince ne olacak saniyorsunuz? Hulusi kentmen mi bu adam ki sizi rahat biraksin da sadece sevgi gostersin. Sevmediginiz adamla nasil sevisecegim diye dusunmuyor olabilirsiniz (cunku 40 i yasli goruyorsunuz) ama erkekler oyle degil. 80 e hatta 90 a yolu var onlarda. O yuzden lutfen umutsuz olmayin. 40 yas asla ve asla yasli bir donem degil. Kadinlarin hayat ve kariyer anlaminda en guclu olduklari donem hatta. Kendinizi mecbur hissetmeyin kimseye. (Ihtiyac sahibi iseniz ve finansal olarak calisamayacak durumdaysaniz ve size destek olacak kimse yoksa yukarda dediklerim gecerliligini yitirebilir tabii)
Yazdiklarim sert gelmis olabilir simdi okuyunca bana oyle geldi biraz. Lutfen yanlis anlamayin niyetim sizi soyle bir tutup sarsmak sadece:)
olumsuz tek şey görüntü olarak aramızda çok yaş fark ı var gibi durması ( bu konuda yargılayabilirsiniz ama her fırsatta bunu duymaktan sıkıldım) diğer türlü çok şükür olumsuz bir yanı yok.Seni endişe ettiren şeyler nedir, onları paylaş öncelikle. Adam hakkında eller tutulur, gözle görülür negatif hususlar var mı?
Bir de yalnız mutlu musun? Şu anki düzenim rahatım bozulacak diye mi endişe ediyorsun? Kaç çocuk var ikinizde?
evet ya herkese bir banane buluyorum..biriyle tanışırken sürekli 'bak duvarından kapı aç öyle tanış bi müsade et' uyarılarını duyuyorum.bu kişi de bana müsade etmiyosun güvenmen için diyor.bende ayni dusuncelerdeyim kac kisi geldi gecti soyle bakiyorumda herkese bahane bulmusum
yok o bekar hic evlenmemis, yok turk degil, yok isini begenmedim, yok memleketi, yok yok yok elde avucta sifir suan
ayni dediginiz gibi birisi benimle evlenmeyi cok istiyo okadar iyi okadar iyiki onada bahane buluyorum sanirim evlilikden sogudum bu dusunceler yuzunden
2. ya da 10. evlilik bile olsa bir begenme bir çekim olması gerektiğini düşünenlerdenimmerhaba bayanlar..bir el atın fikir verin bana çıkmazdayım..
ıkıncı evlilik için birisiyle görüşüyorum ve mutsuz olmaktan korkuyorum...
çocuklar aileler herşey iyi gidiyor.tek sorun var ki ben kendimden emin değilim
bir aşk beslemiyorum.zaten ikinci evlilik aşktan daha önemli şeyler var.yaşımız 40 olmuş artık ...ama aynı hayatı yaşıcaz bundan sonraki ömrüm onunla geçmeli mi bilmiyorm.o sevecen mutlu olacağımızdan emin şu an herkes benden bir cevap bekliyor olumlu yada olumsuz vereceğim cevap sonunda ya pişman olursanm diye düşünmekten uyku girmiyo gözme stresten ölücem artık.nasıl karar vericem???
farkli insanlarız aslında hem görüntü hem huy olarak ama uyumlu bir insan olduğu için ve (çok ilgili olmasa da) beni çocuğumu seven bir adam olduğu için iyi anlaşıyoruz.
bir yorum yapın akıl verin kızlar ne olur ne yapmalıyım nasıl davranmalıyım?????
notlumlu olumsuz tüm yorumlarınıza açığım
Niye yadırgayalım canım; kilo sorunu var mı? Giyinmeyi bilmiyor olabilir mi? Onu sen yönlendirebilirsin.olumsuz tek şey görüntü olarak aramızda çok yaş fark ı var gibi durması ( bu konuda yargılayabilirsiniz ama her fırsatta bunu duymaktan sıkıldım) diğer türlü çok şükür olumsuz bir yanı yok.
düzenim de bozulacak bişey yok zaten ailemle yaşıyorum.birer çocuğumuz var
teşekkürler
çok şükür genç gösteriyorum ama yaşadıklarımdan sonra aşk geçici gibi geliyor bazen.sevilmek sevmek istemiyormuyu?evet istiyorum ama önceliğim mantık...
mecbur hissetmesemde herkese hayır demek de olmuyo denemden bilemicem diye bu işiyi değerlendirmek istiyorum
suan gorustugunuz kisi kac yasinda?evet ya herkese bir banane buluyorum..biriyle tanışırken sürekli 'bak duvarından kapı aç öyle tanış bi müsade et' uyarılarını duyuyorum.bu kişi de bana müsade etmiyosun güvenmen için diyor.
İçinin sinmediği hiçbirşeye evet deme.Acele etmen manasız.merhaba bayanlar..bir el atın fikir verin bana çıkmazdayım..
ıkıncı evlilik için birisiyle görüşüyorum ve mutsuz olmaktan korkuyorum...
çocuklar aileler herşey iyi gidiyor.tek sorun var ki ben kendimden emin değilim
bir aşk beslemiyorum.zaten ikinci evlilik aşktan daha önemli şeyler var.yaşımız 40 olmuş artık ...ama aynı hayatı yaşıcaz bundan sonraki ömrüm onunla geçmeli mi bilmiyorm.o sevecen mutlu olacağımızdan emin şu an herkes benden bir cevap bekliyor olumlu yada olumsuz vereceğim cevap sonunda ya pişman olursanm diye düşünmekten uyku girmiyo gözme stresten ölücem artık.nasıl karar vericem???
farkli insanlarız aslında hem görüntü hem huy olarak ama uyumlu bir insan olduğu için ve (çok ilgili olmasa da) beni çocuğumu seven bir adam olduğu için iyi anlaşıyoruz.
bir yorum yapın akıl verin kızlar ne olur ne yapmalıyım nasıl davranmalıyım?????
notlumlu olumsuz tüm yorumlarınıza açığım
45 yasındasuan gorustugunuz kisi kac yasinda?
kaybedecek geleceğim var...oğlumun huzuru var...yoksa bu kadar düşünmezdim olumsuz bir durum yokken hemen evet derdimKalbinin sesini dinlemelisin kaybedecek hiç birşeyin yoksa tabi
e senin yasinda 40mis fazla yas farki yokki45 yasında
oglunuz kac yasinda benimde bi kizim var buyuzden 6yildir evlenemedim henuz 27yasindayim dusunun artikkaybedecek geleceğim var...oğlumun huzuru var...yoksa bu kadar düşünmezdim olumsuz bir durum yokken hemen evet derdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?