kafam çok karışık korkuyorummm :(

Kafanda zerre kadar bile şüphe varsa ertele derim. %100 emin olunmadan evlenilmemeli
Eminken bile rüya bozulabiliyorken emin olmadan evlenmek demek,1-0 yenik başlamak demek
teşekkürler..

%100 asla emin olamam biliyorum bu nedenle artıları eksileri değerlendirip hangisi çoksa ona göre davranmak istiyorum

size bayılıyorum demiş miydim :)

Sonucta bir evlilik yapmissin ve ne aradigini biliyorsun neden bu kadar korkuyorsun? Gidin cevresine sorun, ailesine sorun, komsularina sorun, gerekirse ayrildigi esine sorun kafaniz rahat olsun..
teşekkürler..

sorduğumuzda hep olumlu şeyler duyduk bu nedenle de denemek istiyorum..körü körüne aşık oldum falan deyip kimseye kapılmak istemiyorum

teşekkürler..

%100 asla emin olamam biliyorum bu nedenle artıları eksileri değerlendirip hangisi çoksa ona göre davranmak istiyorum
İstersen bu konuna artıları eksileri yaz, bazen akla gelmeyecek fikirleri buradan öğrenebiliyoruz. Ben çok faydalanıyorum şahsen KKdan. Mesela onun kaç çocuğu var,yaşları kaç,eşinden neden ayrılmış,emin olamama sebebin nedir vb.

Aşk yoksa olmaz, evlenme sakın.

ikinci evllik olunca aşktan daha çok mantık istiyorum sanki..aşık olursam negatif kısımları göremem diye korkuyorum

evet o kısımda çok korkutuyor beni biriyle aynı yatağı paylaşmak off sanırsın yeni gelinim

söyedim zaten acele etmek istemiyorum diye zamanı bana bıraktı ama sanki herkes cevap bekliyor benden stres yaptım

teşekkürler..
sert yada yumuşak her fikre ihtiyacım var yazdıklarınızda haklısınız.
genç görünen bir bayanım ve bunu vurgulayarak evlenicez mtlu olucaz hem ruhen hem bedenen bir olucaz dedi zaten
çalışan biriyim maddi olarak ihtiyacım yok manevi olarak ihtiyacım var herşeye..

yanlış anlaşılmasın ama çevrenin ayrılmış kadına bakışı hiç hoş değil özellikle erkeklerin..hiç beklemediğim insanların bana aşk ilan edişleri midemi bulandırdı..saçma sapan insanların evlenme hayalleri boğuyor artık.ben de bir düzenim beni koruyacak destek olacak birine ihtiyaç duyuyorum.yavrumun aile huzurunu yaşamasını istiyorum

olumsuz tek şey görüntü olarak aramızda çok yaş fark ı var gibi durması ( bu konuda yargılayabilirsiniz ama her fırsatta bunu duymaktan sıkıldım) diğer türlü çok şükür olumsuz bir yanı yok.
düzenim de bozulacak bişey yok zaten ailemle yaşıyorum.birer çocuğumuz var

Merhaba
Benim de ikinci evliliğim ve eşim 40 yaşında
Çok aşık olarak evlendim ,halen de öyle
Ama buna rağmen sıkıntılar yaşadım yaşıyorum
Aşkın dışında evliliğe dair
Mesela çocuklar
Sizlerin de varsa çocuklar sorun olabiliyor,haliyle kıskanıyorlar
Eşimin kızları ergenlik çağındalar,ne yapsam kendimi sevdiremedim ve bu bizi çok üzüyor
Yine de hemen karar vermeyin
Sevip sevmediğinizi düşünün
40 yaş çok güzel bir yaş ve hiç bir şey için de geç değil

evet ya herkese bir banane buluyorum..biriyle tanışırken sürekli 'bak duvarından kapı aç öyle tanış bi müsade et' uyarılarını duyuyorum.bu kişi de bana müsade etmiyosun güvenmen için diyor.

2. ya da 10. evlilik bile olsa bir begenme bir çekim olması gerektiğini düşünenlerdenim

Niye yadırgayalım canım; kilo sorunu var mı? Giyinmeyi bilmiyor olabilir mi? Onu sen yönlendirebilirsin.

Kimse bir başka insandan %100 emin olamaz bence. Kendinden bile o kadar emin olamıyorsun. Neden boşandığını öğren ve başbaşa mümkün olduğu kadar çok vakit geçir. Sonra kararını ver. Kimsenin baskısıyla değil.

evet ya herkese bir banane buluyorum..biriyle tanışırken sürekli 'bak duvarından kapı aç öyle tanış bi müsade et' uyarılarını duyuyorum.bu kişi de bana müsade etmiyosun güvenmen için diyor.
suan gorustugunuz kisi kac yasinda?

İçinin sinmediği hiçbirşeye evet deme.Acele etmen manasız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…