kafam çok karışık korkuyorummm :(

kaybedecek geleceğim var...oğlumun huzuru var...yoksa bu kadar düşünmezdim olumsuz bir durum yokken hemen evet derdim
Geleceğini yaratacak olanda yaşayacak olanda sensin oğlun var evet ama senin kadar babasınında sorumluluğu var üzerinde o yüzden denemeden hiç bir fırsatı değerlendirmeden bilemezsin onunda sonu çok çok mahkemede boşanma davasında biter belki Mutlu olacaksın belki ikinci Bahar'ını yaşyacaksın büyük. oynamayan hiç bir zaman büyük kazanamaz ki Hakkı'nızda hayırlısı olsun ben bir daha dünyaya gelmeyeceksin herşeyi değerlendir derim

Kesinlikle ama kesinlikle evlenme.
O kadar belli kii hiç bir şey hissetmemen..
İkinci evlilik olduğu için de boşanman daha zor olur.
İyi düşün zamana bırak

teşekkür ederim yorum için..
evet ben de bu nedenle denemek istiyorum..

Kesinlikle ama kesinlikle evlenme.
O kadar belli kii hiç bir şey hissetmemen..
İkinci evlilik olduğu için de boşanman daha zor olur.
İyi düşün zamana bırak
aşk sevgi gibi duygum yok evet ama anlaşabileceğim geleceğim için huzur vereceğii hissediyorum
doğrumu karar vericem korkusundan kalbime bişey hissettiremiyorum aslında ona müsade etmiyorum

Herşeyden önce kendini düşün ve sev kendin için bişey yap sen güçlü ol ki oğluşuna da faydan olsun o yüzden bizler sadece yazarız ama hayat herşeyi bize sunar yaptığım yorum için teşekkür etmene gerek yok ayrıca hayat sna ve oğluşuna bütün güzelliklerini sunsun Hakkı'nda hayırlısı olsun

aşk sevgi gibi duygum yok evet ama anlaşabileceğim geleceğim için huzur vereceğii hissediyorum
doğrumu karar vericem korkusundan kalbime bişey hissettiremiyorum aslında ona müsade etmiyorum
Aslında kalbini dinlesen...
Rahat biraksan duygularını bakalım ne diyecekler.
Aynı yastayiz benim de bir Kızım Var.
Bir evlilik yapacak olsam sadece ama sadece Yüreğimin sesini dinlerdim.
Ama daha dikkatli daha emin adımlarla ilerlerdim..
Aşk duygu yoksa çok çok zor olur hayat canım.

Bu arada 40 yaş aşık olmak için geç bir yaş değil.
Hatta aşkı daha güzel yaşıyorsun bu yaşta.

bunu gerçekten düşündüm ama beni tanımayan birinin istiareye yatmasını istiyorum.tanıdığım kişiler bir nebze bile olsa objektif olamayacak aklından bişeyler geçirip yapacaktır

Ben istihare için kişinin kendisinin yatmasi gerektiğini biliyorum.
Aslında Allah'tan yol göstermesini durumun hayırlı mı hayırsız mı olduğuna dair bir işaret istiyorsun.
Rüyada gördüğün renkler ve hissiyat da önemli.
Kendin yat.
Rabbim yardımcın olsun.

ya aslinda arkadasin dedigi cok dogru baskasi yatsin cunku objecktif bakiyo
ben evliligi dusundugum bi adam icin yatmistim - guzel seyler gordum ama asiktimda yani askimdan etkilendim diye dusunuyoruù
guzel seyler gordukce daha cok baglandim adam megerse bildigin seref yoksunu biri cikti beni aldatti

Değişir yani.. Evlendikten sonra bir çocuk daha yapmayı istiyor musunuz mesela?
Sevişmek zor ve isteksiz mi olacak?
Önünüzde hala uzun bir ömür var beraber geçirebilecek misiniz?
Ben artık aşkı ve mantığı beraber götürecek tecrübe ve yaşta olduğunuzu düşünüyorum.
Eğer hoşlanma bile yoksa pek emin olamadım.

Çok iddalı değilim ama kişinin kendisi yatmali ama rüya göremiyor yada yorumlayamiyorsa başka birinden isteyebilir.
Tabiii çok ince bir çizgi bu rüyalar ve yorumlanması

aslında eşler arasınd fulllll uyumlu olmak gerekmiyor. her iki tarafda birbiirne yaşam hakkına ve alanına saygılı olursa sorun kalmıyor. hobiler gezmeler aynı diziden filmden hoşlanmak zorunda degilsiiniz. sen ona peki o sana peki dedi mi heerrrşey halldeilir.
bence en vahimi ten uyumu? o kötü giderse pamuklar için oturun evlilik 5 para etmez. bence evlenmeden önce koklaşın :)

aminn teşekkür ederim..

bu sevdiğimle bile olsa ilk zaman kolay olmayacak benim için.çocuk konusunda kararsızız konuştuk bunu.

:)))) iyi güldürdün beni...tabi haklılık payın var :)) o uyumlu birisi pek hayırı olmaz ama benim hayırım vardır bilir bunu.elimi tutar sarılır ben de karşılık veriyorum alışmak için bunun gerekliliğini biliyorum ayrıca bu beni rahatlatıyor desteğini hissediyorum o an.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…