- 10 Mayıs 2016
- 3.587
- 6.584
- 158
- Konu Sahibi pozitifhatun
-
Geleceğini yaratacak olanda yaşayacak olanda sensin oğlun var evet ama senin kadar babasınında sorumluluğu var üzerinde o yüzden denemeden hiç bir fırsatı değerlendirmeden bilemezsin onunda sonu çok çok mahkemede boşanma davasında biter belki Mutlu olacaksın belki ikinci Bahar'ını yaşyacaksın büyük. oynamayan hiç bir zaman büyük kazanamaz ki Hakkı'nızda hayırlısı olsun ben bir daha dünyaya gelmeyeceksin herşeyi değerlendir derimkaybedecek geleceğim var...oğlumun huzuru var...yoksa bu kadar düşünmezdim olumsuz bir durum yokken hemen evet derdim
merhaba bayanlar..bir el atın fikir verin bana çıkmazdayım..
ıkıncı evlilik için birisiyle görüşüyorum ve mutsuz olmaktan korkuyorum...
çocuklar aileler herşey iyi gidiyor.tek sorun var ki ben kendimden emin değilim
bir aşk beslemiyorum.zaten ikinci evlilik aşktan daha önemli şeyler var.yaşımız 40 olmuş artık ...ama aynı hayatı yaşıcaz bundan sonraki ömrüm onunla geçmeli mi bilmiyorm.o sevecen mutlu olacağımızdan emin şu an herkes benden bir cevap bekliyor olumlu yada olumsuz vereceğim cevap sonunda ya pişman olursanm diye düşünmekten uyku girmiyo gözme stresten ölücem artık.nasıl karar vericem???
farkli insanlarız aslında hem görüntü hem huy olarak ama uyumlu bir insan olduğu için ve (çok ilgili olmasa da) beni çocuğumu seven bir adam olduğu için iyi anlaşıyoruz.
bir yorum yapın akıl verin kızlar ne olur ne yapmalıyım nasıl davranmalıyım?????
notlumlu olumsuz tüm yorumlarınıza açığım
hayır yaş sorun demedim.görüntü olarak yaş farkı çokmuş gibi gözüküyoruz dedim.e senin yasinda 40mis fazla yas farki yokki
yukarda yorumlarda gordum yasi problem diye yazmisinda
bence gayet uygun bi yas
ha pardonhayır yaş sorun demedim.görüntü olarak yaş farkı çokmuş gibi gözüküyoruz dedim.
oğlum 7 yaşında onun çocuğu 12 yaşındaoglunuz kac yasinda benimde bi kizim var buyuzden 6yildir evlenemedim henuz 27yasindayim dusunun artik
teşekkür ederim yorum için..Geleceğini yaratacak olanda yaşayacak olanda sensin oğlun var evet ama senin kadar babasınında sorumluluğu var üzerinde o yüzden denemeden hiç bir fırsatı değerlendirmeden bilemezsin onunda sonu çok çok mahkemede boşanma davasında biter belki Mutlu olacaksın belki ikinci Bahar'ını yaşyacaksın büyük. oynamayan hiç bir zaman büyük kazanamaz ki Hakkı'nızda hayırlısı olsun ben bir daha dünyaya gelmeyeceksin herşeyi değerlendir derim
aşk sevgi gibi duygum yok evet ama anlaşabileceğim geleceğim için huzur vereceğii hissediyorumKesinlikle ama kesinlikle evlenme.
O kadar belli kii hiç bir şey hissetmemen..
İkinci evlilik olduğu için de boşanman daha zor olur.
İyi düşün zamana bırak
bunu gerçekten düşündüm ama beni tanımayan birinin istiareye yatmasını istiyorum.tanıdığım kişiler bir nebze bile olsa objektif olamayacak aklından bişeyler geçirip yapacaktırha pardon
istisareye yatsan bide
yani profil olarak uygun gorunuyooğlum 7 yaşında onun çocuğu 12 yaşında
nasil tanimadigin birisi?bunu gerçekten düşündüm ama beni tanımayan birinin istiareye yatmasını istiyorum.tanıdığım kişiler bir nebze bile olsa objektif olamayacak aklından bişeyler geçirip yapacaktır
aşk sevgi gibi duygum yok evet ama anlaşabileceğim geleceğim için huzur vereceğii hissediyorum
doğrumu karar vericem korkusundan kalbime bişey hissettiremiyorum aslında ona müsade etmiyorum
bunu gerçekten düşündüm ama beni tanımayan birinin istiareye yatmasını istiyorum.tanıdığım kişiler bir nebze bile olsa objektif olamayacak aklından bişeyler geçirip yapacaktır
ya aslinda arkadasin dedigi cok dogru baskasi yatsin cunku objecktif bakiyoAslında kalbini dinlesen...
Rahat biraksan duygularını bakalım ne diyecekler.
Aynı yastayiz benim de bir Kızım Var.
Bir evlilik yapacak olsam sadece ama sadece Yüreğimin sesini dinlerdim.
Ama daha dikkatli daha emin adımlarla ilerlerdim..
Aşk duygu yoksa çok çok zor olur hayat canım.
Bu arada 40 yaş aşık olmak için geç bir yaş değil.
Hatta aşkı daha güzel yaşıyorsun bu yaşta.
Ben istihare için kişinin kendisinin yatmasi gerektiğini biliyorum.
Aslında Allah'tan yol göstermesini durumun hayırlı mı hayırsız mı olduğuna dair bir işaret istiyorsun.
Rüyada gördüğün renkler ve hissiyat da önemli.
Kendin yat.
Rabbim yardımcın olsun.
ya aslinda arkadasin dedigi cok dogru baskasi yatsin cunku objecktif bakiyo
ben evliligi dusundugum bi adam icin yatmistim - guzel seyler gordum ama asiktimda yani askimdan etkilendim diye dusunuyoruù
guzel seyler gordukce daha cok baglandim adam megerse bildigin seref yoksunu biri cikti beni aldatti
aslında eşler arasınd fulllll uyumlu olmak gerekmiyor. her iki tarafda birbiirne yaşam hakkına ve alanına saygılı olursa sorun kalmıyor. hobiler gezmeler aynı diziden filmden hoşlanmak zorunda degilsiiniz. sen ona peki o sana peki dedi mi heerrrşey halldeilir.merhaba bayanlar..bir el atın fikir verin bana çıkmazdayım..
ıkıncı evlilik için birisiyle görüşüyorum ve mutsuz olmaktan korkuyorum...
çocuklar aileler herşey iyi gidiyor.tek sorun var ki ben kendimden emin değilim
bir aşk beslemiyorum.zaten ikinci evlilik aşktan daha önemli şeyler var.yaşımız 40 olmuş artık ...ama aynı hayatı yaşıcaz bundan sonraki ömrüm onunla geçmeli mi bilmiyorm.o sevecen mutlu olacağımızdan emin şu an herkes benden bir cevap bekliyor olumlu yada olumsuz vereceğim cevap sonunda ya pişman olursanm diye düşünmekten uyku girmiyo gözme stresten ölücem artık.nasıl karar vericem???
farkli insanlarız aslında hem görüntü hem huy olarak ama uyumlu bir insan olduğu için ve (çok ilgili olmasa da) beni çocuğumu seven bir adam olduğu için iyi anlaşıyoruz.
bir yorum yapın akıl verin kızlar ne olur ne yapmalıyım nasıl davranmalıyım?????
notlumlu olumsuz tüm yorumlarınıza açığım
evet bilmeyen birisi olursa daha objektif görür gibi geliyornasil tanimadigin birisi?
hayatini bilmeyen birisimi?
aminn teşekkür ederim..Aslında kalbini dinlesen...
Rahat biraksan duygularını bakalım ne diyecekler.
Aynı yastayiz benim de bir Kızım Var.
Bir evlilik yapacak olsam sadece ama sadece Yüreğimin sesini dinlerdim.
Ama daha dikkatli daha emin adımlarla ilerlerdim..
Aşk duygu yoksa çok çok zor olur hayat canım.
Bu arada 40 yaş aşık olmak için geç bir yaş değil.
Hatta aşkı daha güzel yaşıyorsun bu yaşta.
Ben istihare için kişinin kendisinin yatmasi gerektiğini biliyorum.
Aslında Allah'tan yol göstermesini durumun hayırlı mı hayırsız mı olduğuna dair bir işaret istiyorsun.
Rüyada gördüğün renkler ve hissiyat da önemli.
Kendin yat.
Rabbim yardımcın olsun.
bu sevdiğimle bile olsa ilk zaman kolay olmayacak benim için.çocuk konusunda kararsızız konuştuk bunu.Değişir yani.. Evlendikten sonra bir çocuk daha yapmayı istiyor musunuz mesela?
Sevişmek zor ve isteksiz mi olacak?
Önünüzde hala uzun bir ömür var beraber geçirebilecek misiniz?
Ben artık aşkı ve mantığı beraber götürecek tecrübe ve yaşta olduğunuzu düşünüyorum.
Eğer hoşlanma bile yoksa pek emin olamadım.
:)))) iyi güldürdün beni...tabi haklılık payın var :)) o uyumlu birisi pek hayırı olmaz ama benim hayırım vardır bilir bunu.elimi tutar sarılır ben de karşılık veriyorum alışmak için bunun gerekliliğini biliyorum ayrıca bu beni rahatlatıyor desteğini hissediyorum o an.aslında eşler arasınd fulllll uyumlu olmak gerekmiyor. her iki tarafda birbiirne yaşam hakkına ve alanına saygılı olursa sorun kalmıyor. hobiler gezmeler aynı diziden filmden hoşlanmak zorunda degilsiiniz. sen ona peki o sana peki dedi mi heerrrşey halldeilir.
bence en vahimi ten uyumu? o kötü giderse pamuklar için oturun evlilik 5 para etmez. bence evlenmeden önce koklaşın :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?