kafam çok karışık korkuyorummm :(

ya hayır da olacak evetler de olacak.. ying yang gibi.
asıl önemli olan sevişmeniz. ben 2. evlilik yapacak tüm arkş. ablam dahil bunu söylerim. adam da aynı fikirdeyse "vay evlenmeden önce böyle şeyler konuşulmaz" diyenlerden ise zaten kacın. ama bunu da konuşuryorsa bir deneyin birbirinizi.
belki hiç olmayacak ? belki senden hoşlanmayacak ? sende ondan?? kol altı fecii igrenc kokoacak ? salyaları aka aka öpüşücek ?

iyice tanı artı eksi yönlerini önünüze koyun beraber kafa yorup düşünün yalnız yapmayın hem onu tanımış hemde alınack kararlarda etken olursunuz şayet karar verirseniz evlenmeye bi defa geçmişi silin karşılıklı yeni bir sayfa açtınız..
en büyük sorun çocuklar olacak
en fazla eforu çocuklara harcayacaksınız
sakın etraftan gelecek olumsuz şeylere kulak asmayın duymazdan gelin hatta mümkünse yakın akrabalarla biraz mesafeli durun kimseyi ilk dönemler hayatınıza sokmayın bişeyler oturana dek
niyetler halis olursa allahım inşallah yuvanızı tekradan kurmanıza yardım edecektir biraz yıpranırsınız her ilişkide olduğu gibi

Zaten bu şekilde endişeleniyorsan demek ki içine sinmeyen birşeyler var, soru işaretleri var. O yüzden tabi ki en azından şu an için evlenme. Ben de aynı durumdayım seninle. Çok iyi anlıyorum. Ben erkek arkadasımı sevıyorum ama beni korkutan bazı huyları var bu yüzden evlenmeye niyetlenemiyorum. O yüzden en sağlıklısı ağırdan almak...

Sarilincada anlarim bunu ama birlikteligi yasamak istemiyorum

Evet mutlaka yipratacak konular olacak ama insallah herseyin ustesinden geliriz ve benim su an ki treddutlerim uersiz cikar...
Ben mutlu olmak deger gormek istiyirum artik

evlenmemelisin
Bu konuyu açman istemediğini gösteriyo bence

Eger bu kadar tereddutun var ve buraya yaziyorsan zaten istemiyorsundur. Gercekten coktan icine sinse ve emin olsaydin coktan evlenmis olurdun

Öyle mi diyosunuzz

Yaa bu konuda maalesef kesin bir yorum yapılamaz.

Şimdi düşünüyorum seni mutlu edeceğine inansan içinde acaba olmaz hemen evlenme kararı alırdın diycem.
Eee herkes bu beni çok mutlu eder kesin diye evleniyor, sonra tezeği avuçladığımızı görüyoruz çok afedersiniz

Bence mutlu evlilik kimden çıkar hiç belli olmaz bu yüzden
Çok mutlu olmanızı dilerim.

Emin olsaydin bize sormazdin tatlimmm demekki kafanda bazi soru işaretleri var. Emin değilsin... Bence acele etme. Ne zamanki tamam bu adamla omrumun sonuna kadar yasarim dersen o zaman evlen. Su an zamana ihtiyacin var

Evlenmeyin bu adamla çünkü sadece mantık ile hareket ediyorsunuz. O eve girince sevecen herşeye he diyen sevgi pıtırcığı bir canavara dönüşecek. Ki bunu zaten ayrıldığınıza göre biliyorsunuz ilk evliliğinizden.

Dertsiz başına dert arıyosun sanki
Çocukları zorluyo en çok da üveyle yaşam
Ask yok, sevgi yok
Neden zorluyosun

Ne varmış 40 yaşında yaa! Aşık olunur o yaşta, güzel duygular yaşanır. Karamsar ve aceleci olma..

Acele etmeyin bence. . Hiç bir şey için kendinizi sorumlu hissetmeyin akışına bırakın.. içinize sinmesi önemli.. inş 2. Ve son evliliğiniz olur size kendinizi o kadar özel hissettirir ki birbirinize aşık olur çok mutlu olursunuz

İşin mantık kısmını ve duygusal kısmını bir yere koyuyorum yazdıklarına bakarak ama bu işte fiziksel boyut nerede? Bu adamı için çekiyor mu? Fiziksel olarak etkilendin mi? Eğer cevabın evet ise bir çıkar yolu var ama eğer fiziksel olarak etkilenmiyorsan kesinlikle kendine bu kötülüğü yapma.

tesekkurler..daha onceki evliligim sonucu tezegi yedim bu nedenle simdi korkular yasiyorum zaten

Fiziksel olarak ne cok begendim ne de iyyy yaptim notr durumdayim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…