• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kafam cok karisik lütfen fikir verin... nisanlim beni korkutuyor

eLmayRa_ erkeklerin cogu oyle pasakli sagda solda elbiseleri gezer cope atilacak seyleri cope atmaz ... bunlar icin cildirmaya gerek yok ki rica et kendisinden duzenli olmasi icin allah dert vermesin yeterki bunlari kafayi takma once:
SEVGI SAYGI ANLAYIS ILETISIM ne olursa olsun oturup konusun beraber karar alin onda hoslanmadigin davranislari varsa guzelce soyle birbirinizde sevmediginiz yonlerinizi duzeltin

canim yaa bende 3 senedir birlikteyim askitomla.. nişanlıyım bende..benimde 1,5 sene gibi sürecim var önümde ama kafayi takmiyorum bu tür seylere, çünki evlilikte nasıl bir değişim göstereceğini bilemezsin.. Hem karpuz değil ki tıklatıp alalım.. Belki aynı adam olacak, belki çok daha pasaklı, belki senin ne kadar uğraştığını görünce daha titiz olmaya başlayacak :)) Aman pimpirikli herifi napıcaksın bırak pasaklı olsun. Evlenince daha duyarlı olucaktır diye düşünüyorum :)

bir arkadasim, evliligi soyle tanimlamisti; nisanlinizla su anda ne yasiyorsaniz evlenince bunun 2 katini yasayacaksiniz demisti.. sıkıntilarin da mutluluklarin da 2 katini dusunun demisti.. bilemiyorum ki.. hayal edince bi sure donuyorum.
2 katinimi:)) askimizin mutlulugumuzun huzurumuzun 2 katini yasamak gercekten cok güzel olur ama tartismalarin yasamak istemem:))) allah hayirlisini versin herkeze canim, yorumun icin tskler :)
eLmayRa_ erkeklerin cogu oyle pasakli sagda solda elbiseleri gezer cope atilacak seyleri cope atmaz ... bunlar icin cildirmaya gerek yok ki rica et kendisinden duzenli olmasi icin allah dert vermesin yeterki bunlari kafayi takma once:
SEVGI SAYGI ANLAYIS ILETISIM ne olursa olsun oturup konusun beraber karar alin onda hoslanmadigin davranislari varsa guzelce soyle birbirinizde sevmediginiz yonlerinizi duzeltin

haklisin canim, bende zaten güzelce rica edince yapiyor kendisi allahtan ama iste ne bileyim bazen kafama takiyorum istemeden, haklisin en önemlisi sevgi saygi aynlayis sadakat.. allah baska dert vermesin , yorumun icin tskler :)
canim yaa bende 3 senedir birlikteyim askitomla.. nişanlıyım bende..benimde 1,5 sene gibi sürecim var önümde ama kafayi takmiyorum bu tür seylere, çünki evlilikte nasıl bir değişim göstereceğini bilemezsin.. Hem karpuz değil ki tıklatıp alalım.. Belki aynı adam olacak, belki çok daha pasaklı, belki senin ne kadar uğraştığını görünce daha titiz olmaya başlayacak :)) Aman pimpirikli herifi napıcaksın bırak pasaklı olsun. Evlenince daha duyarlı olucaktır diye düşünüyorum :)

insallah canim allah herkeze hayirlisini versin, güzellikler nasip edip yasatsin insallah :) amin.. hersey olucagina varir canim en iyisi dedigin gibi icini ferah tutmak :)) yorum icin tskler , bu arada sen nerdensin almanyadanmi??

Back
X