Arkadaşlar konuya şöyle gireyim bundan tam 1 sene önce sözlendim sözlüm ögretmenlik okuyordu mezun oldu ve atandı uzak bir yere gitti ailelerde uzak yerde 6 saatlik yol mesafesi var...sözümüz olmadan 1 ay önce sözlümün dedesi vefat etti ve babam orda hemen nişan olsun istedi sözlümün ailesi bizim yasımız var dedi hemen şimdi olmaz dedi ve nişan uzadı tarihi..sonra kurban bayramı geldi sözlümün ailesi bizi çağırdı ev görmeye tanımaya tanışmak için gelin bizim çevreyide görün dedi ve benim annem nişan olmadan kız evi oğlan evine gitmez dedi nişanlımla aram açıldı benim tekrar neyse çok konuşuldu annemde ikna oldu gitmeye karar verdik gittik gördük çok güzel misafiri ağırladılar çok iyi ilgilendiler birde bileklik taktı kayınvalidem bana...sonra sözlüm atandı nişan tarihi yine kaldı benim annem çok istiyor büyük nişan olsun diye bende anneme karşı gelemiyorum sözlümüde çok seviyorum...ve sonra nişan konuşulmaya başlandı sözlümün ailesi ile, sözlümün ailesi dedi tamam tarihini kararlaştırın gelip yapalım... Annem nişanı oglan evi yapar dedi sözlüme söyleyince bu konuda çok tartıştık sözüzlüm nişanı kız evi yapar oğlan evide takacaklarını takar dedi ama ben anneme anlatamıyorum biraz sessiz kalıyorum bu konuda sözlümle baya tartıştık o bana kızdı bağırdı sonra annenin yüzünü görmek istemiyorum dedi bitti benim için dedi bende gittim anneme söyledim..annem düşündü kararını verdi bu iş olmayacak dedi ve oğlan evini aradı kandil günüydü iyi kandiller dedi size bir müjdeli haberim var dedi biz nişanı attık davul bile dengi dengine dedi telefonu kapadı...bende anneme kızdım anne niye öyle söylüyorsun güzelce söyleseydin dedim anneme söz dinletemiyorum sen karışma diyor sizede yaranılmaz diyor ailemide kırmak istemiyorum çok bunalmış vaziyeteyim.. Hiç konuşmadım sözlümde annem bitidi herşeyi bende o gece aradım bitiğini söyledim kapadım telefonuda...yani kısacası böyle...
Bu ramazandan sonra nişanımız olacaktı....
(
Bu ramazandan sonra nişanımız olacaktı....