- Konu Sahibi superisiask
ah be güselim sakın ne akraba evliliği yap nede acele et aynı yastayız benım 2 yasındada bı oglum var erken evlendım de ne oldu???merhaba dostlar,
ben 26 yaşındaym.daha önceden dayımın oğlu istemişti beni ama gerek kendimce sebebpler yüzünden hayır dedim şimdi evli ve çocukları var.bense hala bekar.şimdi ise onun ailesinin küs olduğu dayımın oğlu beni istiyor.ne yapmalıyım...evde kaldım deyip illa biriyle evlenmeli miyim? :18:
keske olgun bır yası bekleseydım genclıgının en gusel zamanındasın sakın acele etme mantıklı sevgı dolu bır evlılık yap kısmetın kapanacak bı yastamıısn kı gorende 40 a merdıven dayadın sanar acele etme 35 e kadar yolu var gercekten ben cok pısmanım erken evlendıgıme daha mantıklı olanları gorebılecek yasta evlenseymısım keske bu kadar cahılı cuhelasıyla ugrasmazdım ınsan yası kucukken gozlerı kor oluyor turkıyede kac mılyon erkek var elbet nasbınde bırı vardır kan bagı canın cıgerın kardesınle mı evlenmeye kaldı mantıga bak bızde kardestır dayı cocugu amca cocugu yan gozle bakılmaz ...