• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kafam çok karışık :S

dadLy

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Ağustos 2010
6
0
36
İstanbul
mrb arkadaşlar
ben daha yeni üye oLdum bu siteye ama önceden takip etmişliğim var.böyLe birşeyLeri payLaşıp çözmeye çaLışmanız faLan hoşuma gitti.bende sorunumu paylaşıyım dedim =)
benim 6 ayLık bir iLişkim var ama 1 hafta önce bitirdim.sebebide aşırı kıskançLık ve tripLeri..şöyLe anLatıyım.biz arkadaş vasıtasıyLa tanıştık sonra çıkmaya başLadık.iLk başLarda hoşLantı vardı birbirimizi tanıdıkça sevmeye başLadık ve çok sevdim ben onu.ama arada sorun vardı aşırı kıskançLık ve tripLeri.herşeyden herkesten kıskanıyordu.iLk başta faceden tüm erkek arkadaşLarımı siLdi kardeşim dedigim insanLarı biLe.hepsiyLe iLetişimimi kesti.iLk başta karşı çıksamda bu duruma sonra tamam dedim sevdiğim için ve aşırı trip yaptığı için.sonra dışarı çıkmama karıştı sadece onLa buLuşmak için dışarı çıkmamı istiyordu yoksa trip yapıyordu yine tamam dedim.sonra giyimime karıştı mini etek,önü açık bLuz yada t-shirt,tayt,şort,beyaz t-shirt yada pantoLon giymemi yasakLadı.ben yine tayt ve mini etek giymeye faLan devam ettim sokağın ortasında döverim seni bir daha giyersen deyince bir daha giymedim.denize gitmemi faLanda yasakLadı.sonra neti yasakLadı faceye msnye faLan girmicekmişim artık .tırnak uzatmama oje sürmeme saçımı boyatmama biLe karıştı.ve ben sonunda çok sıkıLdım bu durumdan ayrıLmaya karar verdim.bir kaç defa denesemde beni bırakma seni çok seviyorum yapamam sensiz faLan diye faLan yaLvarınca tekrar geri döndüm kıyamadım seviyordum =( ama bu sefer çok ciddiyim bitirdim.hergün mesaj atıyor haLa sevgim bitmiş değiL ama ona geri dönersem gene aynısı oLcak ve ben böyLe bir iLişki istemiyorum.biz evLiLik düşünüyoduk.ama bana evLenince kapancaksın ve asLa çaLıştırmam dedi.bende gene karşı çıktım ve sen istediğin zaman degiL kendim karar verdiğimde,kendi içimden geLdiginde kapanırım dedim .tamam ama asLa çaLıştırmam sadece bunu kabuL ediyorum dedi.ben okuyorum ve evLenince çaLışmıcaksın diyor.o zaman ben niye okuyorum ki çaLışamıcaksam.asLında çok iyi birisi ama bu huyLarı yüzünden bitirmek zorunda kaLdım.haLa dön değiştim artık diyor ama ben dönersem gene aynısı oLcak :S kafam çok karıştı.sizce geri dönmeLimiyim :S

mrb arkadaşlar
ben daha yeni üye oLdum bu siteye ama önceden takip etmişliğim var.böyLe birşeyLeri payLaşıp çözmeye çaLışmanız faLan hoşuma gitti.bende sorunumu paylaşıyım dedim =)
benim 6 ayLık bir iLişkim var ama 1 hafta önce bitirdim.sebebide aşırı kıskançLık ve tripLeri..şöyLe anLatıyım.biz arkadaş vasıtasıyLa tanıştık sonra çıkmaya başLadık.iLk başLarda hoşLantı vardı birbirimizi tanıdıkça sevmeye başLadık ve çok sevdim ben onu.ama arada sorun vardı aşırı kıskançLık ve tripLeri.herşeyden herkesten kıskanıyordu.iLk başta faceden tüm erkek arkadaşLarımı siLdi kardeşim dedigim insanLarı biLe.hepsiyLe iLetişimimi kesti.iLk başta karşı çıksamda bu duruma sonra tamam dedim sevdiğim için ve aşırı trip yaptığı için.sonra dışarı çıkmama karıştı sadece onLa buLuşmak için dışarı çıkmamı istiyordu yoksa trip yapıyordu yine tamam dedim.sonra giyimime karıştı mini etek,önü açık bLuz yada t-shirt,tayt,şort,beyaz t-shirt yada pantoLon giymemi yasakLadı.ben yine tayt ve mini etek giymeye faLan devam ettim sokağın ortasında döverim seni bir daha giyersen deyince bir daha giymedim.denize gitmemi faLanda yasakLadı.sonra neti yasakLadı faceye msnye faLan girmicekmişim artık .tırnak uzatmama oje sürmeme saçımı boyatmama biLe karıştı.ve ben sonunda çok sıkıLdım bu durumdan ayrıLmaya karar verdim.bir kaç defa denesemde beni bırakma seni çok seviyorum yapamam sensiz faLan diye faLan yaLvarınca tekrar geri döndüm kıyamadım seviyordum =( ama bu sefer çok ciddiyim bitirdim.hergün mesaj atıyor haLa sevgim bitmiş değiL ama ona geri dönersem gene aynısı oLcak ve ben böyLe bir iLişki istemiyorum.biz evLiLik düşünüyoduk.ama bana evLenince kapancaksın ve asLa çaLıştırmam dedi.bende gene karşı çıktım ve sen istediğin zaman degiL kendim karar verdiğimde,kendi içimden geLdiginde kapanırım dedim .tamam ama asLa çaLıştırmam sadece bunu kabuL ediyorum dedi.ben okuyorum ve evLenince çaLışmıcaksın diyor.o zaman ben niye okuyorum ki çaLışamıcaksam.asLında çok iyi birisi ama bu huyLarı yüzünden bitirmek zorunda kaLdım.haLa dön değiştim artık diyor ama ben dönersem gene aynısı oLcak :S kafam çok karıştı.sizce geri dönmeLimiyim :S

daha dayak yememişsin. vakit kaybetmeden geri dönmelisin:delphin:

ayy bi de geri dönmeli miyim diye soruyo musun??
sen bu hastalıklı kişiliğin değişeceğini mi düşünüyorsun??
ne hakla sana yasaklar koyuyo yaa anan baban bile olsa buna hakkı yok, o kim yani?
resmen seni küçük düşürmüş sen de sevdiğini sandığın için herşeye boyun eğmişsin kör olup da
hiç mi okumuyosun sürekli böyle konular açılıyo, az oku da ders al kendine, daha da uzatmadan kurtul
bi an önce gözlerini açmanı diliyorum..

sende biliyosunki ya onun emirlerine tamam komutanim diyip boyun egeceksin..
yada okulunu bitirip bir is bulacak, kendi hayatini kurup, istedigin gibi özgürce
yasarken, istedigin gibi giyinip, kimsenin emirleri altinda kalmayacaksin...

bir erkek degistim der her seferinde ama en fazla 1 hafta sonra yine ayni hiyar..:kahve:
hangisi sen sec ?

ne bu be kendine mi güvenmiyo sana mı
bide evlenmeyi düşünyomuşsun ömür mü geçer be
daha şimdiden eve kapatmış seni
hatta evlenince evde niye şort giydin diye döverkötükedihüso

mrb arkadaşlar
asLında çok iyi birisi ama bu huyLarı yüzünden bitirmek zorunda kaLdım.haLa dön değiştim artık diyor ama ben dönersem gene aynısı oLcak

Çok iyi birisi? akannehir
Dönünce aynısı olacağını kendiniz de biliyorsunuz (söylemişsiniz) Buna rağmen dönmeyi düşündüğünüze göre neden ayrıldınız?
Hadi ayrıldınız aynısı olacak madem neden "döneyim mi" diyorsunuz?
Kısırdöngü... :delphin:

dövcem diyor ama Lafta bişey yapamaz anca bagırır çagırır

Bağırıp çağırmasında sorun yok yani... şakkıdı
Şiddetin azı çoğu olmaz. Kötü huylar aşama aşama ilerler.
İlişkiye başlarken şunları yaşayacağınız söylense "Yok o kadar yapmaz." derdiniz. Başınıza gelmiş.
Şimdi de "Döveceğim diyor ama dövmez." diyorsunuz.
Siz de tecrübe etmeden ders almam diyenlerdensiniz belli ki...
Deneyin görün... :kahve:

sende biliyosunki ya onun emirlerine tamam komutanim diyip boyun egeceksin..
yada okulunu bitirip bir is bulacak, kendi hayatini kurup, istedigin gibi özgürce
yasarken, istedigin gibi giyinip, kimsenin emirleri altinda kalmayacaksin...

bir erkek degistim der her seferinde ama en fazla 1 hafta sonra yine ayni hiyar..:kahve:
hangisi sen sec ?

bende böyLe bir iLişki istemediğim için bitirdim ama değiştim artık faLan deyince kafam karıştı ondan dönmeLimiyim dedim .yoksa bu şartLar aLtında geri niye dönüyüm.ama insan 7snde neyse 70ndede odur bencede ayrıLmam en mantıkLısı oLmuş ...

ne bu be kendine mi güvenmiyo sana mı
bide evlenmeyi düşünyomuşsun ömür mü geçer be
daha şimdiden eve kapatmış seni
hatta evlenince evde niye şort giydin diye döverkötükedihüso

bende anLamadım kime güvenmedğini dediğine göre erkekLere güvenmiyormuş. ama bencede böyLe biriyLe ömür geçmez ...

Çok iyi birisi? akannehir
Dönünce aynısı olacağını kendiniz de biliyorsunuz (söylemişsiniz) Buna rağmen dönmeyi düşündüğünüze göre neden ayrıldınız?
Hadi ayrıldınız aynısı olacak madem neden "döneyim mi" diyorsunuz?
Kısırdöngü... :delphin:

insan 7snde neyse 70indede odur derLer ya ondan gene aynısı oLur dedim.neden döneyim mi diye soruyorsanız değiştim faLan dedi ondan kafam karıştı ama değişmicegini bende biLiyorum ne biLiyim :S

Bağırıp çağırmasında sorun yok yani... şakkıdı
Şiddetin azı çoğu olmaz. Kötü huylar aşama aşama ilerler.
İlişkiye başlarken şunları yaşayacağınız söylense "Yok o kadar yapmaz." derdiniz. Başınıza gelmiş.
Şimdi de "Döveceğim diyor ama dövmez." diyorsunuz.
Siz de tecrübe etmeden ders almam diyenlerdensiniz belli ki...
Deneyin görün... :kahve:

ayrıLmamın sebepLerinden biri de buydu bağırıp çağırması kavga etmemiz herşeye trip yapması ..

bitirmişsin oh kafan rahat olsun..ne diye tekrar huzursuz günlere döneceksin..6 ayda bunlar olmuş,seneler sürse neler olacak..

Back
X