Kafam Çok Karışık Sizce Ben mi Abartıyorum?

5-6 yıldır salonda yatan eşinizle bu evlilik birliğini yürütmekten mutlu musunuz ? Zamanınıza ve yaşadığınız strese yazık.

Adam utanmadan bir de saman altından su yürütmeye başlamış. Araç kredisinin bitmesine ne kadar var ? Satın, alın hakkınızı ; eşiniz de işe nasıl giderse gitsin. Bu adamı halen eşiniz olarak görmek istiyor musunuz; bunu da düşünmelisiniz.

Arabanın anahtarını al bir daha bu karaktersiz herife verme. Senin emeklerine yazık günah.

Son düzenleme:
Aşçı şapkası gibi saçma bir şeyde bile attım diye yalan söylemesi maalesef bir şeyler sakladığını veya en azından aklında sizden saklamak zorunda hissettiği düşünceleri olduğunu gösterir. Yani aldatmadıysa bile kafası kaymış diye düşünüyorum. Ayrı yatmak baya büyük sorun bence zaten hele ki yıllardır. Karşınıza alıp net şekilde sorabilirsiniz. Yani telefonu karıştırdım diye değil de, ağzını bi arayın en azından anlaşılr tavrından zaten

Bence bir gece böyle telefonu kurcalarken, kendini o wp grubuna ekle, "arkadaşlar eşim çok güzel yemekler yapar ondan tarifler almak için onu da ekledim" yaz. Göt olsun kocan.

Sen o kadar çalış et, araba kredisi öde o elalemi taşısın, keyif yapsın.

Saçma sapan hareketler gerçekten ya... Cinsel hayatınız nasıl?

Ayrılık çanları çalıyor ve bunları tek tek yazdığınıza göre siz de duyuyorsunuz. Siz paşanın şahsi yemek grubunu diyar diyar seyran ettirdiği arabaya 15 bin lira kredi ödüyorsunuz, beyefendi de emeklerinizin karşılığını türlü türlü yalanlarla ödüyor. Yersen. İşiniz var ne güzel ayaklarınız yere basıyor, yeni bir hayat kurun kendinize, yeniden nefes alın.

İki çocuğum var, ayrılsam ailem yok tek başıma iki çocukla hayat mücadelesi verecek gücüm yok.
Sen her şeyin altında bir şey arıyorsun diyecek cevabı biliyorum

İki çocuğum var, ayrılsam ailem yok tek başıma iki çocukla hayat mücadelesi verecek gücüm yok.

Of yapma işte şunu. Adam seni maddi olarak sömürüp diğerlerine her imkanı sağlıyor. Bu haksızlığa nasıl dayanıyorsunuz?

O zaman al arabayı ondan konu sahibi, gerekirse sürüş dersi al, kendin rahatçs git. Kocan senden uzak duruyorsa sende uzak dur. Çocuklar büyüsün, sen de işini gücünü ayarla bu asalağı koy kapının önüne. Evin maddi işlerine de fazla karışma, her ay eksiğe çıkıyorum diye elden para al. Çocuklarına birikim hesabı açtır. Bu adamın anladığı bu olur.

Kesinlikle abartmiyorsunuz. Yerinizde olsam ne mi yapardim sessizlige gomulur tek tek kanitlari toplar anasini aglatirdim. Ben kredi odeyecegim adam kadinlara servis yapacak yok oyle bir dunya. Esiniz cok net bir seyler karistiriyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…