• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kafam çok karısık sizce ne yapmalıyım

bu boşanma aslında senin için de bir fırsat o zaman. anlattığın kadar baskıcı ise bu adam, sen de kurtulmuş oluyorsun....

ben kendim için üzülmüyorum ki sadece kızım arada cok yıpranacak kendisine baglamak için ne gerek var 120 liralık bebege dediği bebeği almış sırf onda kalsın diye ki baskıcıda olsa sevgi işte kolay kolay bitmiyor ama o bitirebilmiş sanırım herseyin ilkini onda ögrendim keske olmasaydı yapılmasaydı ama o zaman bu kadar mantıklı düşünemiyor insan :17:

hala altınların tamamı mı gitmiş yoksa bir kısmıyla setmi alınmış anlamadım. eşi nasıl 7 senedir farketmemiş onura anlamadım. sana demedimi bu set nerden çıktı? yada bizim altınlar vardı noldu.

düğündede az buz şey takılmazki.

ben kendim için üzülmüyorum ki sadece kızım arada cok yıpranacak kendisine baglamak için ne gerek var 120 liralık bebege dediği bebeği almış sırf onda kalsın diye ki baskıcıda olsa sevgi işte kolay kolay bitmiyor ama o bitirebilmiş sanırım herseyin ilkini onda ögrendim keske olmasaydı yapılmasaydı ama o zaman bu kadar mantıklı düşünemiyor insan :17:

bak arkadaşım ben kaderci biri değilim ama, boşanma aşamasında yaşadıklarım beni ister istemez beni buna itti. olmaz dediğim olaylar oldu. artık diyorum ki "yaşanması gerekiyormuş ;yaşanmış" zaten son dönemde yaşadıklarınızla bu evlilik devam etmez. sevgi bitmedi diyorsun, zamana ihtiyacın var demek ki. insanlar evlat acısını bile unutuyor, boşanmak nedir ki o acının yanında. kızını para pulla alamaz merak etme. sen dava sürecine odaklan , çekişmeli olursa maalesef asıl sıkıntı o zaman başlıyor.

inlaşşah amin ben ondan özür diledikçe sans istedikçe kendini daha vazgecilmez görüyor burnu havalanıyor aynı seyı o bana yapsaydı kızardım tabi haklıda zaten ama kendim evde cezasını verirdim onada diyorum kız küs konusma ama bitirme diye ama dinlemiyor belki öfkesinden dolayı olaylar yeni oldugu için bilemiyorum zaman ne gösterir
eşinde kendini kıymete bindirme durumu başladıysa evet bencede geri çekilmelisin iyi kötü hiç birşey söylemezsen bi süre sonra acaba o da bu fikre kendini alıştırdı mı dicek belki de..şu aşamada en çok yapman gereken şey dua..siz yuva kurmuşsunuz Allah yardımcınız olur..biraz sessizlikten sonra yine kendisi gelmicektir ama senden bitmesin demeni beklicek dediğinde de gönülsüzmüş gibi yapıp bi süre sonra ikna olabilir..sen iyi düşün.hatan yüzünden burda yerden yere vuranlara da aldırış etme..millet olarak çok da insani olamadık..

eşinde kendini kıymete bindirme durumu başladıysa evet bencede geri çekilmelisin iyi kötü hiç birşey söylemezsen bi süre sonra acaba o da bu fikre kendini alıştırdı mı dicek belki de..şu aşamada en çok yapman gereken şey dua..siz yuva kurmuşsunuz Allah yardımcınız olur..biraz sessizlikten sonra yine kendisi gelmicektir ama senden bitmesin demeni beklicek dediğinde de gönülsüzmüş gibi yapıp bi süre sonra ikna olabilir..sen iyi düşün.hatan yüzünden burda yerden yere vuranlara da aldırış etme..millet olarak çok da insani olamadık..

kız gerceklerın farkında degıl yada cok abes bısey yaptıgının farkında degıl
dedımkı yapabılıyorsan telafı et hatanı yapamıyorsan kaderıne razı gel er yada gec gececek bu sancılı gunler nasılsa
hatalı olana hatalı demeyeceksen hatun kısıler buraya neden konu acıyorki olayların ıcındeyken ne oldugunu anlayamıyor ınsanlar .
millet olarak insani olamamanız kısmına ise kendimi dahil edemeyeceğim geniş bir kavram millet hangi millet dahil olamayağım

kız gerceklerın farkında degıl yada cok abes bısey yaptıgının farkında degıl
dedımkı yapabılıyorsan telafı et hatanı yapamıyorsan kaderıne razı gel er yada gec gececek bu sancılı gunler nasılsa
hatalı olana hatalı demeyeceksen hatun kısıler buraya neden konu acıyorki olayların ıcındeyken ne oldugunu anlayamıyor ınsanlar .
millet olarak insani olamamanız kısmına ise kendimi dahil edemeyeceğim geniş bir kavram millet hangi millet dahil olamayağım

gerceklerin farkındayım evet abes birşey olarakta sadece söylememekte buluyorum sonucta harcadım tamam ama eve gidipde baskasıyla yemedim hatamı da inkar etmedim hiçbir zaman okursan söylüyorum sürekli haklı olan o hatalı olan benim diye elbette gececek bu günler o benı ben onu zamanla unutacagız birbirimizi ama pişman olunacak sonunda

Düğünde takılan altınlar kadına gelecek kursun, yesin diye değil yeni evlilere destek olmak amacı ile takılır. Evin bir ihtiyacı varsa ortak karar alınır harcanır, biz bugüne kadar böyle gördük böyle bildik. Hanginiz takılan tüm altınlar benim diyerek kenara çekilebiliyorsunuz? Böyle bir dünya ben görmedim.. sen altınları kafana göre harca, adama hesap verme, sorulunca çalındı de, sonra adam tabi huylanır, ne güven kalır ne sevgi... istediğiniz kadar kızın ben erkek olsam ben de aynı tepkiyi verebilirim diye düşünüyorum, güvenin ve saygının olmadığı yerde evlilik olmaz. Kadın eşine saygı duysaydı ihtiyacım var harcamak istiyorum deseydi de adam izin vermeseydi o zaman ayrı değerlendirirdim ama gizli saklı yapılan işler her zaman başa iş açar, doğru düzgün bi açıklama da yok, altınları bozdun da yatırım mı yaptın? yooo.. set mi aldın? belirsiz? eve mi harcadın? harcadıysan eve ne aldın? ben eve çöp soksam adam yeni mi diye sorardı yahu! hesap sormak adına değil hayrılı olsun demek adına sorardı... üzerime yeni kazak alsam sorardı nası farketmez, farketmiyorsa da zaten başka sorunlarda var demek ki..

Düğünde takılan altınlar kadına gelecek kursun, yesin diye değil yeni evlilere destek olmak amacı ile takılır. Evin bir ihtiyacı varsa ortak karar alınır harcanır, biz bugüne kadar böyle gördük böyle bildik. Hanginiz takılan tüm altınlar benim diyerek kenara çekilebiliyorsunuz? Böyle bir dünya ben görmedim.. sen altınları kafana göre harca, adama hesap verme, sorulunca çalındı de, sonra adam tabi huylanır, ne güven kalır ne sevgi... istediğiniz kadar kızın ben erkek olsam ben de aynı tepkiyi verebilirim diye düşünüyorum, güvenin ve saygının olmadığı yerde evlilik olmaz. Kadın eşine saygı duysaydı ihtiyacım var harcamak istiyorum deseydi de adam izin vermeseydi o zaman ayrı değerlendirirdim ama gizli saklı yapılan işler her zaman başa iş açar, doğru düzgün bi açıklama da yok, altınları bozdun da yatırım mı yaptın? yooo.. set mi aldın? belirsiz? eve mi harcadın? harcadıysan eve ne aldın? ben eve çöp soksam adam yeni mi diye sorardı yahu! hesap sormak adına değil hayrılı olsun demek adına sorardı... üzerime yeni kazak alsam sorardı nası farketmez, farketmiyorsa da zaten başka sorunlarda var demek ki..

ben hep dedim zatenn ona bunları bir şekilde kullanalım diye raba ev vs hep babasının agzına baktı

Düğün takısının farkında olmayacak kadar zengin mi bu adam ?
Hayır zaten birçok kişi o takılara güvenip ev kuruyor
Sen harcadın, o çakmadı
İtiraf edince de güveni sarsıldı, ayrılmak istediğini söyledi
Doğru mu anladım ?

Sen harcadın, o çakmadı
Doğru mu anladım ?

aynı soruları bende sordum ama cevap yok boşuna cevap bekleme arkadaşım

ben hep dedim zatenn ona bunları bir şekilde kullanalım diye raba ev vs hep babasının agzına baktı

İyi de siz de madem sallamıyor beni harcayım mı dediniz anlamadım bu işi ben, şimdi de itiraf ettim rahatladım mı oldum, işin içinde bir sürü yalan var, nasıl çıksın adam işin içinden? nasıl güvensin karısına? üstelik yazık değil mi bir de çocuğunuz var, Allah korusun acil bir durum olsa çıkart hanım deseydi napacaktınız?

Sen harcadın, o çakmadı
Doğru mu anladım ?

farketmeme yok ozamanlar babasına vermek için istediğinde farketti zaten ama benım aldıgımdan haberi yoktu malesef korkumdan söyleyememiştim babası kendi evine dogal gaz yaptırmak için alacaktı

aynı soruları bende sordum ama cevap yok boşuna cevap bekleme arkadaşım

Doğru anladıysam çok şaşıracam da ondan sordum

Düğün takısı nasıl fark edilmez
Fark edilmiyosa demek çok zengin bi adam
Takı ona çerez parası gibi geliyo
Çerez parası gibi gören adam bu kadar kızmaz ama güven konusunda haklı buluyorum

Diğer taraftan konu sahibi o kadar parayı neye harcamış
Eşya, kıyafet veya yemek desek eşi görürdü
Bu değirmenin suyu nerden derdi yani

Biri bizi aydınlatsın
Tüm sayfaları okuyamayacam

İyi de siz de madem sallamıyor beni harcayım mı dediniz anlamadım bu işi ben, şimdi de itiraf ettim rahatladım mı oldum, işin içinde bir sürü yalan var, nasıl çıksın adam işin içinden? nasıl güvensin karısına? üstelik yazık değil mi bir de çocuğunuz var, Allah korusun acil bir durum olsa çıkart hanım deseydi napacaktınız?

sallamıyor değil bir sürü yalanda yok sadece altınları benım aldıgımı söylemedim o kadar o zaman babasına vermek için istemişti zaten ondan sonra ben söyleyemeyince calındı bildiler hep kendi ailem dahil hatalıyım tamam ama olan oldu yanı yapacsak birşey yok cok ta lazımsa parası calısır veririm de yanı sorun değil

farketmeme yok ozamanlar babasına vermek için istediğinde farketti zaten ama benım aldıgımdan haberi yoktu malesef korkumdan söyleyememiştim babası kendi evine dogal gaz yaptırmak için alacaktı

Kusura bakmayın ama onun babası yiyeceğine ben tek mi yiyeyim dediniz
Siz eşsiniz, birbirinizden saklı gizliniz olmamalı
Hele ki takıyı da sadece sizin akrabalar takmıyor
Ev peşinatı verseniz, ne şiş yanardı ne kebap

Ne için harcadınız peki ?

Back
X