- 13 Eylül 2015
- 8
- 1
- 1
- 35
- Konu Sahibi Dilara-1453
-
yapalım vallaaaaTotem yapalım seni düğüne çağırsın
Yapalim lutfenyapalım vallaaaa
nasıl yapılıyor peki totem lideri sen ol bari he heYapalim lutfen
Ben dondum uzerinden iki gun gecti hala mail bile atmadi ama sohbet(bu sefer dogru yazdimsadece konuşmuşsunuz bir kaç saat zaman tanıyın hemen buraya dertlenmeye gerek yok
alınmazsan bir şey yazacağım adam turizm ci değil mi benim mesleğimde o ama yapmıyorum bu kişiler seninle yaşanan ortamları yıl boyunca o kadar çok yaşarlar ki senin ona verdiğin değeri anlamamıştır unutmuştur bile yeni müşterilerle yeni sohbet ortamlarına geçmiştir çoktanBen dondum uzerinden iki gun gecti hala mail bile atmadi ama sohbet(bu sefer dogru yazdim) ederken cok icten gibiydi mail adresimi filan da aldi ama...
Ay bilmiyorumki nasil yapiliyonasıl yapılıyor peki totem lideri sen ol bari he he
alınmazsan bir şey yazacağım adam turizm ci değil mi benim mesleğimde o ama yapmıyorum bu kişiler seninle yaşanan ortamları yıl boyunca o kadar çok yaşarlar ki senin ona verdiğin değeri anlamamıştır unutmuştur bile yeni müşterilerle yeni sohbet ortamlarına geçmiştir çoktan
Boyle olacagini bilemedim, daha yeni dondum diye bunaltmak istemiyoda olabilir diyo arkadasim cunku onlar notmalde cok mesafeliler.Ya zaten elin finlandiyalisi keşke sen teklif etseydin düğünde istersen eşlik edebilirim deseydin madem hoşlandığın.
Aynı mahalle aynı yerde değilsiniz ki adam reddetse utanirim sonradan diyebileceğin biri değil.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?