yardima cok cok cok ihtiyacim var lutfen:(

Almina34

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
21 Nisan 2016
4
0
1
30
merhaba arkadaslar konu aslinda biraz karisik ve bayagi uzun bir mesele ama ozetleyecem size fikirlerinize cok ihtiyacim var. simdi ben keman dersi veriyorum benim ogrencim vardi yaşittik yani gercekten ben kendisine karsi hicbir sey hissetmedim ama o oyle degilmis sonra bu bazi sebeplerden dolayi ayrildi dersten ailevi. sonra bi ortak arkadasimiz vardi ben onunla bi yerde otururken o da geldi muhabbet filan derken konusmaya basladik normal havadan sudan konusuyoduk biraz zaman gecti ve bu bana acildi ama ben reddettim ve gercektem bizden olmayacagini uzunca acikladim o da tamam ama yine de arkadas olarak komusmamiz da sikinti yok dedi bende kabul ettim her basim sikistiginda yanimda oldu bana hep destek cikti her sorunuma kostu ama ben yine her firsatta umutlanmamasini soylerken beni susturdu ve ben cok iyi bi dost benimsedim vazgecemeyecegim biri gibi. gunun birinde ben bi cocuktan hoslanmaya basladim. ve buna anlattim aninda beni engelledi her yerden sildi ben gunlerce aradim mesaj attim engeli kaldirdi ama bana oyle seyler soyledi k ine hakaretler etti sanki ben onunla cikiyormusum ve aldatmisim gibi bir konuma dustum cok kotu seyler soyledi. kendimi savumdukca susturdu ama ben cok kotu oldum vazgecmedim cumku yeri bende farkliydi zaten o hoslandigim cocukla da olmadi. sonra bi gun sevgilim var dedi nişanlaniyorum ben dedi kizi gosterdi yuzuk takmis beraber el ele fotograflarini gonderdi. ben cok kotu oldum niye bilmigorum ama omu tamamen kaybettigimi anladim ve gercekten beni sevdigini dost bilmedigini. :( sonra bu sefer ben konusmayi kestim bir gun oma icimdeki her seyi yazmak icin whatsappa girdim tam yazmaya baslarken ilk harfini yanlislikla gonderdim simdi bu pesini birakmiyor soyle soyle soyle diye bende soylemek istemiyorum cunku onu baska biriyle paylasamadigimi ve benim icin gercekten degerli oldugunu sonradan dank ettiginu uzun uzun anlatmistim bunlari gonderemezdim. ama bu beni nasil zorluyo soyle soyle soyle diye en sonunda bugun niye soylemiyosun ne var o kadar banka mi soydun dedi evet dedim ne kadar dedi 10 trilyon dedim bana da ver dedi hepsi senin olsun dedim hesap numarasini ginderdi yarin havale yap dedi simdi de benimle iddalasiyo illah yarin gondereceksin diye arkadaslar cok zor durumdayim onunla cok koonusmak iatiyorum ama sevgilisi var hatta ciddi peki bu olanlar ne sevgilsii varsa niye merak ediyo zorluyo :( ne olur yardim edin

Sevgilisi var diyorsun bu saatten sonra konuşmanın bir anlamı yok bence

evet ama o da konusuyor mesaj atiyor benim de anlamadigim bu zaten o zaman neden boyle yapiyor sakalasiyor az once de konusmadigimiz zamanlarda basindan gecem bir olayi anlatti

evet ama o da konusuyor mesaj atiyor benim de anlamadigim bu zaten o zaman neden boyle yapiyor sakalasiyor az once de konusmadigimiz zamanlarda basindan gecem bir olayi anlatti
Çünkü cnm erkekler böyledir ne serden ne yardan geçer sevgilisi kenarda dursun sen yedekte bekle tipik erkek davranışları bunlar çokta ciddiye alıp seviyor ediyor diye düşünme çünkğ gerçekten seven bir insan hayatına başkasını alamaz

Sen soyleyeceksin ve baska bir kiz mutsuz olacak ne gerek var ... hersey zamaninda guzel ...

Onun senin için degerli oldugu kadar sen onun için degerli olsaydin baskasiyla nisanlanip foto cekmezdi. Senin suçun yok sonradan farkettiysen bu zamanlama kadar iste, nasip.. Onun nisanlisindan ayrilmasina neden olma, kotu olan sen olursun. Içindekileri hic ona bosaltma, alay konusu olursun.. buraya yaz canim benim.. hic uzulme.

Back
X