Kafam cok karisik tavsiyelerinize ihtiyacim var

Dilara-1453

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
13 Eylül 2015
8
1
1
35
Kizlar merhaba sizinle benim icin cok onemli olan ve kafami karistiran bir seyi paylasmak istiyorum....Ben 24 yasindayim arkadasim ile birlikte yurt disina tatile ciktik gittigimiz otelde finlandiyali biri resepsiyonisdi.
Merhaba gunaydin derken samimi olduk. Onun vardiyasi uc gun icinde sabah aksam ve gece olarak degisiyo... Biz de yemek yiyecegimiz zaman adettendir diyerekten onuda davet ettik iki kere. Sofrada hep sohpet ettik arada isi olunca kalkti sonra hemen dondu geri oturdu boyle iki gun beser saat sohpet ettik zaten mesaiside 8 saat suruyo.... Bize hergun o gun naptigimizi sordu, ordaki yemekleri yiyemedigimi soyleyince ne sevdigimi sorup lokantalar onerdi genelde konusmayi o baslatti. Bi seferinde gece yarisindan sabah 6ya kadar sohpet ettik....Biz ona biras turkce ogrettik o bize biras kendi dilini ogretri.Bana istanbula gelicem dedi. mail adresimi ve telefon numarami verdim. Daha sonrada arkadasimin dugunune yanliz gelicem dedi. Bende simdi napsam bilmiyorum kizlar. Allah rizasi icin bi akil verin. Sizce beni dugune davet edermi ederse gitsem yanlis olurmu sizce benden hoslanmismi. Lutfen fikir verin kafam cok karisik....

Sohpet değil sohbet, biras değil biraz. Hani biraz öğrettiğin Türkçe de doğru olsun :)

E sizi devet etmesinde ne var ki. Farklı kültür düğünü görürsünüz. Yurtdışındayken en sevdiğim şeylerdi farklı kültür düğünü. Ama tek siz gitmeyin. Arkadaşınızla gidin derim.

sadece konuşmuşsunuz bir kaç saat zaman tanıyın hemen buraya dertlenmeye gerek yok

Bi dahaki sefere daha cok dikkat ederim. Dugun istanbulda olacak. Ben zaten ondan hoslanmadim demiyorumki cok hoslandim, asil anlayamadigim onun benden hoslanip hoslanmadigi

Ben dondum uzerinden iki gun gecti hala mail bile atmadi ama sohbet(bu sefer dogru yazdim:-) ) ederken cok icten gibiydi mail adresimi filan da aldi ama...
alınmazsan bir şey yazacağım adam turizm ci değil mi benim mesleğimde o ama yapmıyorum bu kişiler seninle yaşanan ortamları yıl boyunca o kadar çok yaşarlar ki senin ona verdiğin değeri anlamamıştır unutmuştur bile yeni müşterilerle yeni sohbet ortamlarına geçmiştir çoktan

alınmazsan bir şey yazacağım adam turizm ci değil mi benim mesleğimde o ama yapmıyorum bu kişiler seninle yaşanan ortamları yıl boyunca o kadar çok yaşarlar ki senin ona verdiğin değeri anlamamıştır unutmuştur bile yeni müşterilerle yeni sohbet ortamlarına geçmiştir çoktan

Alinmadim tabiki ablacim fikrinizi ben istedim zaten. Evet turizmci diyebiliriz. Kuzeylilet kolay kolay kimseye selam bile vermez ya normalde bu benim gozumun icine bakinca kafam karismis olabilir

Ya zaten elin finlandiyalisi keşke sen teklif etseydin düğünde istersen eşlik edebilirim deseydin madem hoşlandığın.
Aynı mahalle aynı yerde değilsiniz ki adam reddetse utanirim sonradan diyebileceğin biri değil.

Ya zaten elin finlandiyalisi keşke sen teklif etseydin düğünde istersen eşlik edebilirim deseydin madem hoşlandığın.
Aynı mahalle aynı yerde değilsiniz ki adam reddetse utanirim sonradan diyebileceğin biri değil.
Boyle olacagini bilemedim, daha yeni dondum diye bunaltmak istemiyoda olabilir diyo arkadasim cunku onlar notmalde cok mesafeliler.

çok istekli olma bırak o arasın o konuşsun ama farzet düğüne gidiceksin şimdiden giysini hazırla ;)
bence bir geleceği olmaz Finlandiya yurt dışında sonuçta ciddi falan düşünürsen aşık olursan baya zor olur :/
ama öylesine takılayım diyorsan yaz aşkı kısa sürer istanbulu gezdir beraber vakit geçir düğünde kavalye ol

Back
X