Yok canım asla sperm bankası olarak görmüyorum tabiki.Ona sıra gelmeden önce başka sperm bankası olacak adaylar yok miydi ? Vardı.Onunla severek evlendim karşıma çıkmasaydı evlatlık düşünüyordum o ayrı bir mevzu.Hmmn. Bende kendimi planli bilirdim...
Belki seni gercekden yanlış anladım ama sen bu adami sperm bankası olarak görüyorsun. Dikkat et bence.
Hem daha ortada birşey yok. Bilemezsin belki sende bir sorun çıkar ve bebek olmaz...
Kocan seni bu durumda boşarsa hoşuna gidermi?
Ödeyemez ben 12 ay boyunca sıkıntılarımızı aşarsak paşa paşa öderim hiç sorun yok,yeterki o duruma getirmesinEşyaları bırak o alsın o ödesin, sen seni bağlayacak bir borcun altına girme bence canım artk günümüzde kimseye güven yok, çocuk konusunda da haklısın bence bu kadar bencil olmasın sen çekip karşına açıkça konuşmalısın bence
Yürümeyecek demiyorum da,son zamanlarda sağlıklı görmemeye başladım.zaten bu konuda da karışığım bunlar normal mi ilk yıl sendromu mu onu da bilmiyorum zatenEşyaları neden siz alıyorsunuz ? Bırakın o alsın nasıl başlarsa öyle gider.
Onun size minnet etmesi gerekirken siz ediyorsunuz. Ayrıca çocuk için bence de acele etmeyin. Daha evlilik oturmamış bide çocuk doğurup ayrıldığınızı farzedin. Minik sabinin ne günahı var.
Sırf anne olmak içinde lütfen evlenmeyin.
Sırf anne olmak için yğrümeyeceğini bildiğiniz bir evlilikten çocuk dünyaya getirmeyin.!!
Kendisinin eşya alacak takati yok borçtan..eski eşyalarla oturmak da canıma yetti ,bir dolabım bile yokEşyaları neden siz alıyorsunuz ? Bırakın o alsın nasıl başlarsa öyle gider.
Onun size minnet etmesi gerekirken siz ediyorsunuz. Ayrıca çocuk için bence de acele etmeyin. Daha evlilik oturmamış bide çocuk doğurup ayrıldığınızı farzedin. Minik sabinin ne günahı var.
Sırf anne olmak için yğrümeyeceğini bildiğiniz bir evlilikten çocuk dünyaya getirmeyin.!!
Yok canım asla sperm bankası olarak görmüyorum tabiki.Ona sıra gelmeden önce başka sperm bankası olacak adaylar yok miydi ? Vardı.Onu severek evlendim karşıma çıkmasaydı evlatlık düşünüyordum o ayrı bir mevzu.
Onda fiziksel bir sorunu olsa da ayrılmayı Göze alsam Dediğin doğru ,..
Aynen fikrim bu..Kendine güveniyorsa üzerine alsın onun adi geçsin ben öderim.Yeter ki beni yanında tutmayı bilsin,öder bitiririm.Evlenirken çocuk Şart koşmak hiç aklıma gelmemişti çünkü bunu bilmesi gerekirdi.Laf Arasında söylediğim bişey vardı ama : onun gibi çocuklu birinin teklifini sırf başka çocuk istemediği için reddettiğimi belirtmiştim.O zaman eşinizin üzerine alınsın eşyalar, borcunu yine siz ödemek isterseniz ödeyin. Olası bir problemde de borca eşiniz kaldığı yerden devam eder...
Çocuk işini evlenmeden konuşmadınız mı , fikirleri bellidir az çok.
Çocuk yapmayacaksa ayrılırım demek çıkar ilişkisi mi ? Baksana vatan Şaşmaz bile bi önceki eşi çocuk yapmıyor diye boşanmış :)Ben bu evlilikte samimiyet göremedim
İki tarafında çıkar ilişkisi gibi...
Çok üzgünüm ama sonunuz yok gibi
Evden çıkacak biri olacaksa ben olurum öyle bir durum var,evde hak iddia edemiyorumBilemiyorum. Ben alırdım mobilyayi.
Boşanırsam o cikar evden rahatimi bozmam zaten.
Öyle koltuk catali atmam yani.
Zaten 37 yaşında bir kadınsın. Boşansan bile baba evide dönmezsin. Rahat kurulu evin olur
Evet Haklısınız işte ben de bi yandan vicdan yapıyorum.Samimiyetsiz Görünür müyüm telaşım da var çünkü ..Kıymet verirse kalırım onunla ve zaten yalnızlığıma çok iyi geldi Allah ayrılığa getirmesin düşüncesi bike kötüBende planliyim diyordum ama degilmisim.
Bosverin alin kendi uzerinize.allah korusun bir durum olursada alirsiniz esyanizi.
Bu tarz hesaplarla hep dilen ustu kuruntularla sadece hasta olursunuz mutlu olmazsiniz.
Bakin benim 9 yasinda bir cocugum var evlenecegim adam hic evlenmemis dolayisiyla cocuk istiyor.bir kizimiz var birde kardesi olur seklinde bana empoze etmeye cabaliyor
Benim cocuk istemedigimi bilidigi icin.
Ama benimle cok etkileyici bir konusma yapti.
Ve empati yapip hak verdim.
Sizde konusun ve paylasin bu arzunuzu.
Hayat arkadasi olarak gorurseniz hayat arkadasiniz olacaktir umarim.
Cinsel hayatiniz zayif madem siz renklendirin siz belli edin adim atin.
Keyifli bir evlilik haline siz getirirsiniz evliliginizi ancak
Bebeğimiz olursa nihayet bir aile olduk der sımsıkı sarılırım ona herşeyimi de paylaşırımEşyaları neden siz alıyorsunuz ? Bırakın o alsın nasıl başlarsa öyle gider.
Evden çıkacak biri olacaksa ben olurum öyle bir durum var,evde hak iddia edemiyorum
Kendi korunmakta olduğu için ve Taşınma olayı bayramdan hemen sonra olacağı için vakit yok ki..düşünmeye devam tşk canım yorumun içinOzaman emin olana kadar bekle.
Emin derken hamile...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?