Kafam çok karışık

Meyrotik

Üye işte...
Kayıtlı Üye
24 Ekim 2015
264
420
103
Kısa ve sorunlu bi evliliğim var yaklaşık iki haftadır baba evindeyim. Yaşım 19. Eşime karşı duygularım bitti. Hayal kırıklıklarım var saygı görmedim. Karşılıklı hatalarımız oldu. En güzel geçmesi gereken zamanlar sıkıntılı geçti hep. Şimdi eşim hatalarını anladığını değiştiğini sevdiğini vs söylüyor. Onu anlıyorum evet hata yapabilir her insan sonra hatasını farkedebilir. Ama ben şu an çok güçsüzüm. Dönmek istemiyorum. Herkes tekrar dön vs diyor ama ben istemiyorum isteyemiyorum huzursuzum. Duygusal anlamda bişey yok içimde sadece onun için üzgünüm. Tekrar dönmek hiç ama hiç istemiyorum. Artık sevgi saygı olmadığı için beklentilerimi de manevi olarak karşılamıyor. Yani beni seviyor olması ya da çabalıyor olması ben de heyecan, istek uyandırmıyor. Evliliğe hazır olmadığımı, kendimi bile yeni yeni tanıdığımı farkediyorum. Dönmek istemesem de düşünüyorum bitince nasıl olacak hayatım. Bitkinim gerçekten. Zaten herkes kötü bakacak. Hedeflerim var okumak gelişmek istiyorum. Babam Bu güne kadar hiçbir işi beceremediğimi düşündü evlilik konusunda da öyle, belki de gerçekten beceriksizin tekiyim. Diğerleri gibi değilim. Başladığım hiçbir şeyin sonunu getiremedim. Artık başarmak istiyorum. Meslek sahibi olmak daha sonra da ömrüm olduğu kadar hayatımı güzel yaşayabilmek. Ama evlilik için umudum yok. Hata ettiğimi düşünüyorum o da çocuk daha ve ben onun dadısı değilim ki sürekli idare edeyim çünkü herkes idare edersin sen onu diyor. Böyle bi evlilik istemiyorum. Yuva bozmak çok kötü gerçekten ama öyle karmaşığım ki... Bu konularda tecrübesi olan akıl vermek isteyen ablalarımdan yardım istiyorum yorum istiyorum. Bu gelgitlerden yoruldum...

Üzüldüm gerçekten eğer imkanın varsa dönme tabiki hedeflerini arşınla.. ve evet gerçekten çok gençsin, ömrün uzun olsun önünde uzun bir hayat var.

Tatlim 19 yasinda anca evcilik oynanir , kizma bana lutfen bak senden 20 yas buyugum ama neden evlendin daha kendin cocuksun
Benim yasima geldigin zaman anlayacaksin gercekten 19 yasin cocukluk yasi oldugunu

Gercekten abla tavsiyesi istiyorsan dinle beni , geri donme , kimsenin de hakkinda kotu konusacagini dusunme , bir iki konusur unurur gider konusanlar , herkes once kendi hayatina baksin

Bosan ve universite oku , meslek edin , is hayatina atil , inan bana hayat cok guzel , kendini gelistir , kendi parani kazan doyasiya tadini cikar hayatin

Zaten sen olgunlasinca karsina da duzgun bir adam cikacaktir , vakti gelince evlenirsin seversen ve istersen

O kadar gencsin ki , lutfen degerini bil kensinin ve onune bak..

İdare iki taraflı olmak zorunda evliliklerde.
Tek taraf olunca yürümüyor evlilik.
Yaşın çok genç.
Hayallerin vardır.
Umutların.
Allah uzun ömür verdikçe çok daha güzel şeyler yaşarsın.
O akıl sen de var.
Ne olursa olsun istediğin ne ise onun peşinden git.

Doğru söylüyorsun abla.. Evet bitsin istiyorum bi yandan da çok korkuyorum alışma süreci, ilerde pişmanlık yaşarsın deyip içime korku salıyorlar. Hayatımda bu kadar karışmadı kafam. Ben ileriyi göremiyorum onunla, ailesi de tuhaflar zaten. Toparlanabilir miyim bittiğinde...

Ah be güzelim... 19 yillik ömründe hem evliliği hem evi terketmeyi neden tercih ettin. Senin şu an üniversite 1i bitirip yaz tatilinde olman lazımdı. Neden bu kadar acele ettin? Kızların okumamasina öyle kızıyorum ki.

Çok küçük yaşta evlenmişsin,artık farklı düşünmen normal.Çünkü hala büyüyorsun.İnsanlar bu yüzden erken evlenmeyin diyorlar işte.Eğer istemiyorsan geri dönme.Önce oku,sonrada mesleğine eline al.Kimseye bakma,istersen tabi ki başarabilirsin.

Toparlanirsin tabi ki neden toparlanamayacakmissin , hayat sadece evlilikten ibaret degil ki , maalesef bizim toplumda bu boyle
Her kiza evlilik baskisi yaparlar , kendi hayatlari bi cendere ama herkesi de bu cendereye cekmeye calisirlar

Bosanmak kotu birsey degil , insan anlasamaz yurutemez bosanir , onemli olan senin huzurun , mutlulugun , gercektrn sevmiyorsan , mutlu olacagina inanmiyorsan onune bak

En fazla 6 ay surer cekecegin duygusal gel-gitler , sonra zaten unutur gidersin

Onemli olan okul , bosanip sakin evde oturma , mutlaka sinava hazirlan universiteyr basla , yeni hayatinda da kimseye bisey anlatmak zorunda degilsin bunu da takma sakin kafana

Geçmiş konularına baktım da eğer ayrılmazsan pişman olacaksın. Yaş 19. Herşey pembe şu an. Düzelir mi diye ümitlerin vs olabilir. Ama yaş 29 a geldiğinde boşanmayıp üstüne bir de çoçuk yaparsan 49 yaşında hisseddceksin kendini. Net söylüyorum.
Senin için geç değil.
Ben üniversiteye 19 yaşımda başladım. 24 yaşımda mezun oldum. 26 yaşımda düzgün bir iş bulabildim. İnan bana hiç pişman değilim. İyi ki okudum iyi ki mesleğim var da kimseye boyun eğmiyorum.
Ve her şeye rağmen babamın tek şu sözü bana yetiyor.
"İyi ki seni okutmuşum"
O yüzden boşanmaktan korkma.

Bende senden yaşca büyüğüm bir abla tavsiyesi sevgin bittiyse dönme. Oku iş sahibi ol koca her zaman bulunur. Sorunlarınız neydi tam olarak

Düşüncelerin çok mantıklı ..neden evlenirken aynı mantığı devreye sokmadın ? Geri dönme ! Oku ,meslek edin ,kendi paranı kazan ,ayaklarının üstünde dur ,kimseye muhtaç olma ,biraz hayatın tadını çıkar .on sene sonra düşün tekrar evliliği ..ama şuan sakın etraf ne der diye 2.evliligini yapma ..hayallerinin peşinden koş ..

Bende senden yaşca büyüğüm bir abla tavsiyesi sevgin bittiyse dönme. Oku iş sahibi ol koca her zaman bulunur. Sorunlarınız neydi tam olarak
Geçinemiyoruz, saygı anlayış yok. Ben çok taviz verdim zamanında, hata etmişim. Düzeleceğini çabalayacaiını söylüyor ama benim inancım da dönme isteğim de yok..

Geçinemiyoruz, saygı anlayış yok. Ben çok taviz verdim zamanında, hata etmişim. Düzeleceğini çabalayacaiını söylüyor ama benim inancım da dönme isteğim de yok..
Obur konunu okudum. Darp ve tecavüz? sonrası eve döndun mu??

O mantığa sahip olabilseydim keşke ama ne ben ne de benim bi halt bilmediğimi kendilerinin çok bildiklerini düşünen ailem çevrem bunu düşünemedik..

O mantığa sahip olabilseydim keşke ama ne ben ne de benim bi halt bilmediğimi kendilerinin çok bildiklerini düşünen ailem çevrem bunu düşünemedik..
Boşver çevreyi ..Şuan herkese kulak tıka ..babandan destek al ,üniversiteye hazırlan ,farklı bir şehir tercihi yap ,bir süre sonra herkes unutup ,normal olan bu duruma alışır ..daha çok gençsin ,kafanı kullan ,sakın geri dönme ,hayatının idaresini kendi eline al ..

Ah canm çok gençsin o yaşlarda evliliği yürütmek çok zor.seninde içinde hiçbirşey kalmamış dönme ozaman.kimse kötü düşünmez öyle şeylere takılma.oku meslek sahibi ol.gençliğinin avantajı bu.40 yasında ayrılmış bi kadına oku sil baştan hayat kur demek zor ama senin için hedeflerini gerçekleştirmenin tam zamanı

Kuzum benim çok küçüksün daha.Hayatının baharının baharındasın.Bu yaşta dert değil mutluluk yaraşır sana.Eğer darp varsa sakın ardına bakma.Oku ayaklarının üstünde dur kimseye ezdirme kendini.

ayni konuyu daha once de acmistiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…