merhaba kızlar
Fazla uzatmadan konuya gireyim kafam zaten allak bullak sizinde vaktinizi almayayım.5 gün önce 1 yıllık sevgilimden ayrıldım.aramızda mesafelerden ve onun geçirdiği bir bunalım dönemi sonrası değişen ruh halinden ötürü sorunlar vardı.yani bana karşı net olamadı bende o zaman ayrılalım dedim daha kötü olmadan oda zorda olsa kabul etti.buraya kadar her şey tamam ama sonrası kafamı çok karıştırdı.artık arada sırada konuşuruz arkadaşca demiştik ama ayrıldığımızın ertesi günü bana yazmış seni çok özlüyorum diye bende cevap verdim aynı şekilde ama sorunlar değişmedi sonuçta ne istediğimi bilmiyorum diyor her şeyden soğumuş hayatta zaten bende geri dönelim demedim.neyse benim kendimi ihmal etmeme çok kızdı sanki hala birlikteymişiz gibi bende dayanamadım o zaman arkadaşcada olsa konuşmayalım sana üzüntüden başka bir şey getirmiyorum demekki dedim daha bir şey demedi.bu adam ne yapmaya çalışıyor hem daha fazla üzülürüz ilerde sana haksızlık diyor hemde hala benimle iletişim kurmaya çalışıyor kafam karışıyor
Ayrilip arkadas kalacaksaniz eski konulari hic acmamali, ozledim, sevdim, pisman oldum muhabbetlerine girmemelisiniz, ikinizde de o potansiyel yok gibi, o yuzden arkadas kalma hayalinden vazgecin, herkes kendi yoluna baksın.
Ben zaten arkadaş kalmak istemedim ama elimde silmeye gitmedi sadece bana yazma gerekmedikçe dedim birde birlikte oynadağımız bir oyun vardı onun dışında benle duygusal seviyede iletişimde bulunma kafamı karıştırıyorsun yardımcı olmuyorsun dedim.ama hala sanki sevgilimmiş gibi hayatıma karışıyor beni bu şekilde görmeye dayanamıyormuş bütün emeklerim boşa gidiyormuş...bende bana zaman ver kendimi toparlayacağım seni üzmek için yapmıyorum bunları dedim ama anlamıyor işte.cidden çok iyi giden bir ilişkimiz vardı kaza geçirmeden önce çok pozitif bir insandı çok üzülüyorum bu haline ama gidip başına kakmıyorum onun.