• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

KAFAM ÇOK KARIŞIK

Bazen neden olmuyor diye ağlaştığınız şeyler aslında kaderin size köprüden önceki son çıkış işaretidir. lakin inatçı olup diretirseniz sonuçlarına katlanacaksınız. çocukla boşanmaya çalışan, dayak yiyip gidecek yerim yok diyen hergün en az beş konu okuyoruz burada ve gerçekten çok üzülüyorum. kadınlarımızın hali perişan.
Kendi ayaklarımın üstünde duruyorum çok şükür. Maddi açıdan bir sorunum yok. Kadınlarımız hep aşağılanıyor, ezilip itilip kakılıyor. Bende bunun aksine davranınca olanlar oldu.

Ben diğerlerinin aksine çocuğun yuvayı güzelleştirebileceğini düşünüyorum ama önce eşinizle birlikte çift terapisi almanız gerekiyor. Terapist ne zaman uygun derse o zmn çocuk yapın. Yoksa aklınıza gelemeyecek kadar kötü her türlü senaryoyu yaşatırsınız çocuğunuza...
Hemen çocuk istiyor. Ameliyatta çıkan spermler donduruldu. Çıkmışken hemen yapalım diyor. Bu konudaki kafa karışıklığını daha önce onunla paylaşmıştım. Beni anlamadı.

Hemen çocuk istiyor. Ameliyatta çıkan spermler donduruldu. Çıkmışken hemen yapalım diyor. Bu konudaki kafa karışıklığını daha önce onunla paylaşmıştım. Beni anlamadı.

Hemen diye birşey yok. Spermler bir yere kaçmıyor. Uzun süre dayanabilirler. Sen bu evliliğe bu şekliyle hele bir de çocukla ne kadar dayanabileceksin peki? Çocuk istiyorsan terapiye gideceğiz diyeceksin. Bu kadar basit.

Back
X