Kafam çok karışık ?

Başkasını bulmuş. Gözden ırak gönülden ırak. Sen de işinden olduğunla kaldın. Değdi mi?

Çoğu insanın yaptığı hatayı yapıp kendi hayatınızla ilgili kararları bir başkasına vermişsiniz, kariyerinize müdahale ettirmişsiniz. Öncelikle bundan ders alın, kimseye bir daha böyle fırsat vermeyin.

Eski erkek arkadaşınız bu hataya düşmemiş, il dışına da gitmiş, sizi düşünmeden ilişkiyi de sonlandırmış. Bunu da yazın bir kenara.

Muhtemelen sizi çok sevdiğinden, size aşık olduğundan değil; sizi kolayca yönetebildiğinden sizinle birlikteydi. Farklı bir şehire gittiğinde yine yanında, çevresinde olacak birini istemiştir, aynı şekilde kendi egosunu tatmin edebileceği, yönetebileceği.

Siz de kendi yolunuza bakın, dışarıda çok güzel iş fırsatları, sizi çok mutlu edecek insanlar vardır elbet.

Yani bende dhaa cok artik öyle dusunmeye basladim ama bilirsiniz boyle erkekler ayrilirken sen soyle yaptin snein yuzunden diye suclu psikolijisine sokar ya insanı ihtimal de veremiyorum yapar mi yapmaz diye ama sonuc belki bunlari gösteriyor. Bahaneleri soyleyim size dogumgununu icten kutlamamisim ne bekliyorsa hatta o zamandan beri düşünüyormus beyefndi de gelip gttgnde hic caktrmiyormus hallettik saniyordum oysa sonra maddi konularin konusulmus olmasi vs bahaneler buna yönelikti. Bunlar ayrilma sebebi mi ya ?

Oysaki kendi de aslinda cok ilgili cok onemseyen biriydi ne biliyim yani ilk aylarda yüzük dahi almisti beştaş oda kiskanclktan heralde ailesinde herkes bliyordu bizi arkdaslari olsun oyleydi hep evlilik hayali kurardi yani benden daha ilgiliydi bu konularda ta ki gidene kadar

Bunlar ayrılık BAHANESİ.
Sence seven birisi bu sebeplerden ayrılır mı? Kendini ondan biran önce sıyırmaya bak, sana zarar vermiş zaten, daha fazlasına gere var mı?

Kandırmayın kendinizi Bosuna.
Adam basta da sonda da sizi sevmiyormuş.
Taaa iş meselesinde belli sevmediği
Bu kadar üstüne düşüp adamın Bi yerlerini kaldırmanın ne gereği vardı
işinizden de olmussunuz

Sizin açınızdan kesinlikle ayrılık sebebi. Onun hatalarını anlamayın diye sizin suçlu hissetmenizi sağlamış. Hiç sağlam birine benzemiyor. Sözlerini tutmuyor, hayatınızla ilgili her şeye müdahale ediyor ancak kendisi oldukça özgür, saçma şeylerle üstünüze geliyor... Size kattığı hiçbir güzellik yok. Ayrılın ve bir daha da ararsa açmayın. Oradaki planları tutmadığında mutlaka dönecek size. Siz de buna izin vermeyin lütfen.

Bilmiyorum insan sevildigini saniyor o kadar ilgi o kadar onemseme felan ilk uzun iliskimdi bilmiyorum nerden nereye geldik gercekten sevdigini düşünüyordum bazi seylere katlandi da benim icin zaman zaman ama biraz is kendi hayatina gelince kisitlamaktan vazgecmeye basladigini hissetmistim evet cok bencilce davrandi zaten ayrilirken ara verelim dedim ben gelince sen beni unutmus olsan ben seni istersem ne olcak dahi demisti inanamamistim bi insan bu kadar nankor bencil olabilir miydi iki gun sonra yine kendi ayrildi zaten. Bende bir daha dönüp bakmadm arkama 1 bucuk ay oldu zaten ne o yazdi nede ben.

Baskasi var diyorsunuz olabilir cok dusunuyorum ama hic birsey bulamiyorum kimseyi tanimiyorum gittigi yerde ogrenemiyorum birsey ama ayrilik donemnde de calistigi is yerine aramistim bir kez bir daha arama demisti isyerimi hersey ayni yere cikiyor sanki ben göremiyorum ustelik benm girdgm her oratama nisanlim diye tanıştırirdi beni nisanli olmadigimiz halde ama kendi de kendi ortamnda oyle soyledigini soylerdi belki yalan hic soylemedi bile resmlerini gosterdim isyerinde ki kzlara demisti yalan miydi acaba

Üstüne fazla kafa yorulması gereken bi durum değil zaten bi tecrübe gelmiş geçmiş.. Artık aşk-sevgi-kıskançlık ayaklarıyla hayatına müdahale etmeye çalışan insanları hayatından tek kalemde silmeyi de öğretmiştir bu tecrübe sana Ne demişler bir müsibet bin nasihatten iyidir

Kesinlikle öyle baya büyük bir tecrübe oldu bana ama insallah oda birgün hakettigini yaşar tek dileğim

Kesinlikle öyle baya büyük bir tecrübe oldu bana ama insallah oda birgün hakettigini yaşar tek dileğim
boşver o ne yaşarsa yaşar bu saatten sonra, sen kendi yaşamına bak, kimsenin senin ne giydiğine, ne yediğine, nerde çalıştığına, nasıl davranıcağına karar vermesine izin verme.. Onun da suçu değil bu aslında insanlar biz müsade ettiğimiz sürece hayatımızı etkileyebilirler, insanoğlu genel olarak bencildir çünkü, emin ol birisi de sana senin ona verdiğin tavizi vericek olsa, sen de hiç sınır bilmeden sonuna kadar giderdin Uzaklaşınca ayrılma meselesine de gelince; ya başkasına aşık olmuştur ya da seni sevmediğini falan farketmiştir, Ayrılarak da sana iyilik etmiş aslında, böyle uzaktan uzağa sana iyi davranıp yıllarca seni oyalayadabilirdi sevmeden bi gelecek düşünmeden, belki de aldatarak.. inan bana bunu yapan insanlar da çok fazla.. Haline şükret ki 10 ay çok uzun bi zaman değil

Haklisin sonu oyle de olabilirdi. Suclu hissettim hep ama o daha cok suclu gibi duruyor dışardan bakinca görüosun burdaki arkdaslarinda soyledikleri de cok dogru ve yerinde sagolsunlar daha farkli bakmam lazımmış görmek için

Birde bahanelerden biri cok dik basli olmakmis Allah im herseyi yapicaktim istedigi heralde ona göre

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…