Başkasını bulmuş. Gözden ırak gönülden ırak. Sen de işinden olduğunla kaldın. Değdi mi?Merhaba herkese ,
10 aylık bir iliskim vardi ilk 7 ayi birlikte gecti sorun yoktu o zamanlar birbirniz seviyorduk ama kiskanclk biraz sorundu bazi meslekleri yapmam icin yaparsan ben olmam diyerek önümü kapatiyordu bende cok istemedgmden sorun degil dedim hatta bir isyerinde calisirken aldigim pozisyon teklifine bile kiskanip bana hayir dedirtti isten cikarldm bi sure issiz kaldim biraz ona yuklendim senin yuzunden oldu diye ama aştık sorunu daha sonra oda issiz kaldi bir donem ama sonra sehir disindan bir teklif aldi gonderdim arkasinda durdum ama orda degsmeye basladi cok gec disarilara cikmaya basladi ik gttgnde telefonunu evde brakip disari ciktgi dahi oldu ben ulasamayim diye agladigimda neden yaptin diye kotu bile davranmisti aglama yeter diye. Surekli gelcem diyordu 2 3 haftada bir yakndi gttgi yer yinede gelmedi soz verdigi gibi 1 ay gectkten sonra anca geliyordu bu donem biraz maddi konular sorun oldu bir ihtiyacmdan dolayi biraz yardm etcegini soyledi sonra ben isteynce yapmadi kotu hissettim yapcam dedigi hicbirseyi yapmiyordu maddi yada manevi neden soz veriyorsun dedigimde de canin sagolsun demiyorum diye azarliyordu. Gittikten 2 bucuk ay sonra birden bahanelerle ayrilmak istedi aglayarak sonra kotu dvranmaya basladi ilgi bitti sevgi sözcükleri bitti birde yüzüğümuz vardi o orda hic takmadigini farkettim resmlerde gördüm .. Çabaladim ama olmadi kafasinda bitirmisti sanrim hep boyle kimseyi istemiyorum hicbirsey istemiyorum artik tahammulum yok hicbirseye diyordu bunalima girdi diye dusundum ama asil sorunu benleymis sanrm sonra cok ustelemedm mesaj atti bir sabah bende olmuyor diye bitrdi sonra hemen sosyal medya hesaplari acti. yani neden diyorum aklim almiyor cok mu ustune gittim soyledkleri bahanemiydi orda baskasini mi buldu hic birsey bilmiyorum. Çok üzüldüm ilk baslarda hep kendimi suclu hissettrdi bana ama sonradan baska seyler oldugunu dusunmeye basladim orda. Bu kadar severken uzerime duserken birden boyle herseyin suclusu beni gostermesi ve aniden ayrilmasi sizce neden ?
herseyin suclusu beni gostermesi ve aniden ayrilmasi sizce neden
Olay aynen bu.orda baskasini mi buldu
Yani bende dhaa cok artik öyle dusunmeye basladim ama bilirsiniz boyle erkekler ayrilirken sen soyle yaptin snein yuzunden diye suclu psikolijisine sokar ya insanı ihtimal de veremiyorum yapar mi yapmaz diye ama sonuc belki bunlari gösteriyor. Bahaneleri soyleyim size dogumgununu icten kutlamamisim ne bekliyorsa hatta o zamandan beri düşünüyormus beyefndi de gelip gttgnde hic caktrmiyormus hallettik saniyordum oysa sonra maddi konularin konusulmus olmasi vs bahaneler buna yönelikti. Bunlar ayrilma sebebi mi ya ?
Sizin açınızdan kesinlikle ayrılık sebebi. Onun hatalarını anlamayın diye sizin suçlu hissetmenizi sağlamış. Hiç sağlam birine benzemiyor. Sözlerini tutmuyor, hayatınızla ilgili her şeye müdahale ediyor ancak kendisi oldukça özgür, saçma şeylerle üstünüze geliyor... Size kattığı hiçbir güzellik yok. Ayrılın ve bir daha da ararsa açmayın. Oradaki planları tutmadığında mutlaka dönecek size. Siz de buna izin vermeyin lütfen.Yani bende dhaa cok artik öyle dusunmeye basladim ama bilirsiniz boyle erkekler ayrilirken sen soyle yaptin snein yuzunden diye suclu psikolijisine sokar ya insanı ihtimal de veremiyorum yapar mi yapmaz diye ama sonuc belki bunlari gösteriyor. Bahaneleri soyleyim size dogumgununu icten kutlamamisim ne bekliyorsa hatta o zamandan beri düşünüyormus beyefndi de gelip gttgnde hic caktrmiyormus hallettik saniyordum oysa sonra maddi konularin konusulmus olmasi vs bahaneler buna yönelikti. Bunlar ayrilma sebebi mi ya ?
Üstüne fazla kafa yorulması gereken bi durum değil zaten bi tecrübe gelmiş geçmiş.. Artık aşk-sevgi-kıskançlık ayaklarıyla hayatına müdahale etmeye çalışan insanları hayatından tek kalemde silmeyi de öğretmiştir bu tecrübe sanaMerhaba herkese ,
10 aylık bir iliskim vardi ilk 7 ayi birlikte gecti sorun yoktu o zamanlar birbirniz seviyorduk ama kiskanclk biraz sorundu bazi meslekleri yapmam icin yaparsan ben olmam diyerek önümü kapatiyordu bende cok istemedgmden sorun degil dedim hatta bir isyerinde calisirken aldigim pozisyon teklifine bile kiskanip bana hayir dedirtti isten cikarldm bi sure issiz kaldim biraz ona yuklendim senin yuzunden oldu diye ama aştık sorunu daha sonra oda issiz kaldi bir donem ama sonra sehir disindan bir teklif aldi gonderdim arkasinda durdum ama orda degsmeye basladi cok gec disarilara cikmaya basladi ik gttgnde telefonunu evde brakip disari ciktgi dahi oldu ben ulasamayim diye agladigimda neden yaptin diye kotu bile davranmisti aglama yeter diye. Surekli gelcem diyordu 2 3 haftada bir yakndi gttgi yer yinede gelmedi soz verdigi gibi 1 ay gectkten sonra anca geliyordu bu donem biraz maddi konular sorun oldu bir ihtiyacmdan dolayi biraz yardm etcegini soyledi sonra ben isteynce yapmadi kotu hissettim yapcam dedigi hicbirseyi yapmiyordu maddi yada manevi neden soz veriyorsun dedigimde de canin sagolsun demiyorum diye azarliyordu. Gittikten 2 bucuk ay sonra birden bahanelerle ayrilmak istedi aglayarak sonra kotu dvranmaya basladi ilgi bitti sevgi sözcükleri bitti birde yüzüğümuz vardi o orda hic takmadigini farkettim resmlerde gördüm .. Çabaladim ama olmadi kafasinda bitirmisti sanrim hep boyle kimseyi istemiyorum hicbirsey istemiyorum artik tahammulum yok hicbirseye diyordu bunalima girdi diye dusundum ama asil sorunu benleymis sanrm sonra cok ustelemedm mesaj atti bir sabah bende olmuyor diye bitrdi sonra hemen sosyal medya hesaplari acti. yani neden diyorum aklim almiyor cok mu ustune gittim soyledkleri bahanemiydi orda baskasini mi buldu hic birsey bilmiyorum. Çok üzüldüm ilk baslarda hep kendimi suclu hissettrdi bana ama sonradan baska seyler oldugunu dusunmeye basladim orda. Bu kadar severken uzerime duserken birden boyle herseyin suclusu beni gostermesi ve aniden ayrilmasi sizce neden ?
boşver o ne yaşarsa yaşar bu saatten sonra, sen kendi yaşamına bak, kimsenin senin ne giydiğine, ne yediğine, nerde çalıştığına, nasıl davranıcağına karar vermesine izin verme.. Onun da suçu değil bu aslında insanlar biz müsade ettiğimiz sürece hayatımızı etkileyebilirler, insanoğlu genel olarak bencildir çünkü, emin ol birisi de sana senin ona verdiğin tavizi vericek olsa, sen de hiç sınır bilmeden sonuna kadar giderdinKesinlikle öyle baya büyük bir tecrübe oldu bana ama insallah oda birgün hakettigini yaşar tek dileğim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?