Kafam çok karışık

Neden onun bitirmesini bekliyorsun. Sen bitir bu iliskiyi. Belli ki seni mutlu etmiyor. Kendini geri ceksen de en fazla 1 ay duzelir, sonra yine ayni kısır dongu. Ite kaka yurumez ki... Ben olsam onun yapamadigini ben yapardim. Bitirirdim.

Ben bikini giyemiyorum çünkü kendisi bunu rica etti. Eyvallah dedim çünkü mayo giysem ölecek değildim. Ama çok olmasa da kıskanç bir yapım var. Bundan rahatsızlık duyacağımı az çok bilir. Gidip böyle bir fotoğrafı beğenmesi çok rahatsız etti beni.
Vay be, altın semer gerçekmiş meğer...

anladığım kadarıyla bu zamana kadar hep sizin emeklerinizle yürümüş. biraz geri çekilin arayıp sormayın üstelemeyin. gerçekten seviyorsa değer veriyorsa kaybetmek istemez zaten. benzer süreçlerden ben de geçtim ve buna çok inanıyorum bir erkek karşısındaki kadının mutsuz olduğunda ayrılacağını, bir gün gidebileceğini biliyorsa daha çok çaba harcıyor. biraz o korkuyu yaşasın kaybedebileceğini görsün. yine çaba harcamıyorsa sizin de yolunuza bakmanız gerekiyor demektir. başlarda üzülürsünüz ama ömür boyu bir ilişkinin yükünü tek başına sırtlanmaktan iyidir

Yaa burda benim gibi tecrübeli çok insna var .bizi biraz dinleyin be kızlar.
Bizde sizler gibi bu durumlardan geçtik.
Sal gitsin işi olmayan cabalamayan adamı ne yapacan.
İlişki uzamış ilerlemiyor.sikar
Birde ben şundan yanayım bunu tecrübeyle sabitledim.
Hayatının odak noktası yapma bir erkeği.
Hayatına bak başarılı ol spor yap gez eğlen tatile git kız arkadaşlarınla eğlen .erkek arkadaş sadece hayatında önemsiz faktör olsun bak nasıl senle ilgileniyor.
Sen işine gucun bak başarılarına kazancına bak onu çok onemseme
Aileni onemse kendini onemse.
Sana değer veren erkek sana tapar seni incitmez hayatına renk katar.ve senin iç n çabalar

Back
X