Merhaba
5 yıllık bir ilişkim var. Son 2 aydır sevgilimle aram iyi değil. Kendisi bu aralar sorun çıkarma düzeleceğiz inşallah dedi 2 ay boyunca. Bazen ilgisizliğine, aramamalarına tepki gösterdim ve kavga ettik. Çok fazla tartışmamız oldu pek çoğunda da benim sitemlerimden dolayı tartıştık.
Şu son birkaç gündür de normale dönüyor gibiydik.
Instagramına bir bakayım dedim takip ettiği bir kız var. Kendisi yurt dışı eğitiminde tanışmış olduğu bir arkadaşı. Bi bakayım dedim kızın bikinili sere serpe uzandığı bir fotoğrafı beğenmiş. Neden beğeniyorsun bunun hoşuma gitmeyeceğini bile bile dedim. Tamam çekeyim beğeniyi dedi. Dedim ki ben bikini giyemiyorum rahatsız oluyorsun diye sen neden bikinili bir fotoğrafı benim rahatsız olacağımı bile bile begeniyorsun dedim. Ben paylaşsam hosuna gider mi dedim ve kavga ettik. O kızı takip etmeyi bırak dedim. Bıraktı. Ve daha sonrasında seni takip etmesini de istemiyorum engelle dedim. Şımarıklık yapma o beni görse ne olacak istediğin oldu abartma dedi.
Ben ona ahlak dersi vermeye çalışıyormuşum. Düzgün bir şekilde konuşsam özür dilemesini de bilirmiş. Ben onunla nasıl konuşmam gerektiğine dikkat edecekmişim. Üsluba bakar mısınız ?
Bana 2 günde bir tartışmaktan yoruldum yeter artık diyerek konuyu ayrılığa getirdi. Ima etti. Ben bu 2 aylık süreçte ondan 2 3 kez ayrılık lafını duydum ve şuan çok iyi bir dönemden geçmiyor sağlıklı düşünmüyor ben problem çıkardım diye hep ikna etmeye çalıştım ve devam ettik. Ama bu kez ben haklı olduğumu düşünüyorum .
Açıkçası haksız olduğu için konuyu ayrılığa getirdi ve ayrılmayalım dememi bekliyor.
En son dedim ki ben benimle devam etmek istemeyen birini artık ikna etmek istemiyorum. Sen kafana çoktan koymuşsun bitirmeyi dedim. Şuan müsait değilim arkadaşım var olur mu dedi ?
Iş ciddiye binince kıvırmak değil midir bu ? Adam elinde çiçek evlilik teklifi ile gelmesi gereken yerde sürekli ayrılık iması ile geliyor.
Geri adım atmak devam etmesi için uğraşmak istemiyorum artık. Çok yoruldum.
Sizce tepkimde haksız mıyım ? Ki ben çok büyük bir tepki vermedim.