Kafam çok karışık

Herkes bana neden bu kadar sabirlisin diyor biliyor musunuz . Ben aman o iyi değil diye kendimi harcamışım bunu farkettim
Ben eşmle 19 yaşnda tanştm 27 yasnda evlendk şuan 30 yaşndaym birbirimizin sevgisinden son derece emindik ve o zmanlar şunu demştik ne olrsa olsn ne kavga çkarsa çıksın ayrılmak demeyeceğiz tabii aldatma vs hiç kötü niyet yoktu aklmzda brbrmze karşı ve hiç ayrılalm demedik çok ciddi kavgalar ettik en fazla 2 gün yazışmadık sonuç olrk evlendik yani zırt pırt ayrılmaya geliyorsa laf zaten oturmayan bişey var sevgi eksikliği gibi

Şuan kafam karışık . Bu son olay benim için de aslında patlama noktası oldu
bence aklınız net olsun ıcınız de rahat olsun
vakıt harcadıgınıza degmez balık bastan kokuyor bıle bıle lades demeyın

Asla geri adım atmayın. Fırsat bu fırsat iş bulamamasından çabalamamasından falan yakınıyordunuz bakın bakalım gerçekten çabalayacak mı bu sefer kestirip atacak mı? Çabalamadıktan sonra emek vermedikten sonra sizin iteklemelerinizle nereye kadar yürüyecek ? 5 senelik uzun ilişki diye sürekli siz alttan almak zorunda değilsiniz ki.

Asla geri adım atmayın. Fırsat bu fırsat iş bulamamasından çabalamamasından falan yakınıyordunuz bakın bakalım gerçekten çabalayacak mı bu sefer kestirip atacak mı? Çabalamadıktan sonra emek vermedikten sonra sizin iteklemelerinizle nereye kadar yürüyecek ? 5 senelik uzun ilişki diye sürekli siz alttan almak zorunda değilsiniz ki.
Açık açık sordum ayrılmak mı istiyorsun diye hayır dedi.

Kendinizi geri çekin biraz. Bu süreçte umursamamayı deneyin. Sizde insansınız sonuçta. Size karşı dediği kelimeler hoş değil. Karşınızdaki kişiyle 5 yılda geçirir misiniz bunu kendinize sorun cevap zaten sizde.

Merhaba
5 yıllık bir ilişkim var. Son 2 aydır sevgilimle aram iyi değil. Kendisi bu aralar sorun çıkarma düzeleceğiz inşallah dedi 2 ay boyunca. Bazen ilgisizliğine, aramamalarına tepki gösterdim ve kavga ettik. Çok fazla tartışmamız oldu pek çoğunda da benim sitemlerimden dolayı tartıştık.
Şu son birkaç gündür de normale dönüyor gibiydik.
Instagramına bir bakayım dedim takip ettiği bir kız var. Kendisi yurt dışı eğitiminde tanışmış olduğu bir arkadaşı. Bi bakayım dedim kızın bikinili sere serpe uzandığı bir fotoğrafı beğenmiş. Neden beğeniyorsun bunun hoşuma gitmeyeceğini bile bile dedim. Tamam çekeyim beğeniyi dedi. Dedim ki ben bikini giyemiyorum rahatsız oluyorsun diye sen neden bikinili bir fotoğrafı benim rahatsız olacağımı bile bile begeniyorsun dedim. Ben paylaşsam hosuna gider mi dedim ve kavga ettik. O kızı takip etmeyi bırak dedim. Bıraktı. Ve daha sonrasında seni takip etmesini de istemiyorum engelle dedim. Şımarıklık yapma o beni görse ne olacak istediğin oldu abartma dedi.
Ben ona ahlak dersi vermeye çalışıyormuşum. Düzgün bir şekilde konuşsam özür dilemesini de bilirmiş. Ben onunla nasıl konuşmam gerektiğine dikkat edecekmişim. Üsluba bakar mısınız ?
Bana 2 günde bir tartışmaktan yoruldum yeter artık diyerek konuyu ayrılığa getirdi. Ima etti. Ben bu 2 aylık süreçte ondan 2 3 kez ayrılık lafını duydum ve şuan çok iyi bir dönemden geçmiyor sağlıklı düşünmüyor ben problem çıkardım diye hep ikna etmeye çalıştım ve devam ettik. Ama bu kez ben haklı olduğumu düşünüyorum .
Açıkçası haksız olduğu için konuyu ayrılığa getirdi ve ayrılmayalım dememi bekliyor.
En son dedim ki ben benimle devam etmek istemeyen birini artık ikna etmek istemiyorum. Sen kafana çoktan koymuşsun bitirmeyi dedim. Şuan müsait değilim arkadaşım var olur mu dedi ?
Iş ciddiye binince kıvırmak değil midir bu ? Adam elinde çiçek evlilik teklifi ile gelmesi gereken yerde sürekli ayrılık iması ile geliyor.
Geri adım atmak devam etmesi için uğraşmak istemiyorum artık. Çok yoruldum.
Sizce tepkimde haksız mıyım ? Ki ben çok büyük bir tepki vermedim.
Ayrıl:bicak::KK9:

Ne yapayım peki ?

Ben bikini giyemiyorum çünkü kendisi bunu rica etti. Eyvallah dedim çünkü mayo giysem ölecek değildim. Ama çok olmasa da kıskanç bir yapım var. Bundan rahatsızlık duyacağımı az çok bilir. Gidip böyle bir fotoğrafı beğenmesi çok rahatsız etti beni.

Bikini giymeyi siz istemezsiniz anlarım ama sevgilim istemiyor diye giyinmekten vazgeçmek yanlış. Yarın bir gün bunlar artacak onu yapmasam ölmem bunu yapmasam ölmem diye diye kendinizden bir dünya taviz vereceksiniz. Böyle bir ilişkinin bitmesi bence iyi olur ama sizin kafa yapınız da çok farklı değilmiş o yüzden ne desem bilemedim.

Bu arada benim için onun fotoğrafını neden beğendin, onu sil, bunu engelle muhabbeti zaten ayrılık sebebi ve aşırı çocukça. Yaşlarınızı yazmamışsınız ama ergen değilseniz saçma bir muhabbet. 5 yıllık sevgilinizin hala sosyal medya hesabınızı didiklemenize değinmek bile istemiyorum

Şimdi ben de dün bir konu açtım tüm yorumcular ayrıl ayrıl ayrıl dedi..Aslında aklın yolu bir..Evet ilişki sahibi olan kişi de kimsenin lafına göre hareket etmez sorar düşünür oluru var mıdır diye araştırır,buradaki amaç budur.Ama, kendi deneyimlerinden şunu söyleyeyim ki bazı şeyler bozulduysa düzelmesi zor oluyor.Siz ilişkiye devam edersiniz adam gün gelir size evlenme teklifi de eder ama geçmişte sıkıntı vardır ya geleceği de çok aydınlık olmaz.Yani ben sizin yerinizde olsam henüz çok ciddi bir boyuta gelmeden ilişkiniz bunca da kuşku,tartışma,sıkıntı varken bitirirdim..Yolunuz açık olsun..

Merhaba
5 yıllık bir ilişkim var. Son 2 aydır sevgilimle aram iyi değil. Kendisi bu aralar sorun çıkarma düzeleceğiz inşallah dedi 2 ay boyunca. Bazen ilgisizliğine, aramamalarına tepki gösterdim ve kavga ettik. Çok fazla tartışmamız oldu pek çoğunda da benim sitemlerimden dolayı tartıştık.
Şu son birkaç gündür de normale dönüyor gibiydik.
Instagramına bir bakayım dedim takip ettiği bir kız var. Kendisi yurt dışı eğitiminde tanışmış olduğu bir arkadaşı. Bi bakayım dedim kızın bikinili sere serpe uzandığı bir fotoğrafı beğenmiş. Neden beğeniyorsun bunun hoşuma gitmeyeceğini bile bile dedim. Tamam çekeyim beğeniyi dedi. Dedim ki ben bikini giyemiyorum rahatsız oluyorsun diye sen neden bikinili bir fotoğrafı benim rahatsız olacağımı bile bile begeniyorsun dedim. Ben paylaşsam hosuna gider mi dedim ve kavga ettik. O kızı takip etmeyi bırak dedim. Bıraktı. Ve daha sonrasında seni takip etmesini de istemiyorum engelle dedim. Şımarıklık yapma o beni görse ne olacak istediğin oldu abartma dedi.
Ben ona ahlak dersi vermeye çalışıyormuşum. Düzgün bir şekilde konuşsam özür dilemesini de bilirmiş. Ben onunla nasıl konuşmam gerektiğine dikkat edecekmişim. Üsluba bakar mısınız ?
Bana 2 günde bir tartışmaktan yoruldum yeter artık diyerek konuyu ayrılığa getirdi. Ima etti. Ben bu 2 aylık süreçte ondan 2 3 kez ayrılık lafını duydum ve şuan çok iyi bir dönemden geçmiyor sağlıklı düşünmüyor ben problem çıkardım diye hep ikna etmeye çalıştım ve devam ettik. Ama bu kez ben haklı olduğumu düşünüyorum .
Açıkçası haksız olduğu için konuyu ayrılığa getirdi ve ayrılmayalım dememi bekliyor.
En son dedim ki ben benimle devam etmek istemeyen birini artık ikna etmek istemiyorum. Sen kafana çoktan koymuşsun bitirmeyi dedim. Şuan müsait değilim arkadaşım var olur mu dedi ?
Iş ciddiye binince kıvırmak değil midir bu ? Adam elinde çiçek evlilik teklifi ile gelmesi gereken yerde sürekli ayrılık iması ile geliyor.
Geri adım atmak devam etmesi için uğraşmak istemiyorum artık. Çok yoruldum.
Sizce tepkimde haksız mıyım ? Ki ben çok büyük bir tepki vermedim.
5 yıllık bir ilişkide son 2 ayda işler çatırdamaya başladıysa .Ayrılık konuşulur olmuşsa üzgünüm ama o ilişkiyi besleyememişsiniz ve miladını doldurmuş .Şu şekilde sizin neye sinirleneceğinizi önemsemeyen bir adamdan ,bu saatten sonra pek saygıda beklemeyin derim .Size yasak koyduğu bikiniyiki,kendi demek bikinili kadınlara farklı gözle bakıyor .Kendisine mübah görüyor ki beğeniyor .Sürekli sizi ayrılıkla tehdit eden birine yol verin gitsin .

Ne yapayım peki ?
Sizin probleminiz aslında bikini meselesi değil bence bir çok şeyin birikmişliği var. Aslında sorun biraz da ben onu yapmasam ölmem bunu yapmasam ölmem diye kendinizden taviz vermenizden kaynaklanıyor. Bakın sevgiliniz hem kendi hoşlanmıyorum diyerek sizi kısıtlıyor ardından da sizin hoşunuza gitmeyecek bir şeyi yapıyor. Ardından da ayrılığa lafı yine o getiriyor. Yani böyle küçük bir olayda bile tavrı koyan o alttan alan da siz olacaksınız. Bu arada ayrılık lafını devamlı gündeme getiriyormuş sizi görmeye bile gelmemiş öyle yazmışsınız. Bence siz artık tavrınızı açık ve net olarak ortaya koyun ve arkasında durun artık ondan sonrası da sevgilinizde. Bakın bakalım onun tavrı ne olacak.

Sizin probleminiz aslında bikini meselesi değil bence bir çok şeyin birikmişliği var. Aslında sorun biraz da ben onu yapmasam ölmem bunu yapmasam ölmem diye kendinizden taviz vermenizden kaynaklanıyor. Bakın sevgiliniz hem kendi hoşlanmıyorum diyerek sizi kısıtlıyor ardından da sizin hoşunuza gitmeyecek bir şeyi yapıyor. Ardından da ayrılığa lafı yine o getiriyor. Yani böyle küçük bir olayda bile tavrı koyan o alttan alan da siz olacaksınız. Bu arada ayrılık lafını devamlı gündeme getiriyormuş sizi görmeye bile gelmemiş öyle yazmışsınız. Bence siz artık tavrınızı açık ve net olarak ortaya koyun ve arkasında durun artık ondan sonrası da sevgilinizde. Bakın bakalım onun tavrı ne olacak.
Dün açık açık sordum ayrılmak mı istiyorsun diye hayır dedi. Ima ediyorsun dedim yok öyle bir şey dedi. Sabahta birşey olmamış gibi günaydın nasılsın ne yapıyorsun diye soruyor. Hiç birşey yok gibi davranıyor şimdi de.

Dün açık açık sordum ayrılmak mı istiyorsun diye hayır dedi. Ima ediyorsun dedim yok öyle bir şey dedi. Sabahta birşey olmamış gibi günaydın nasılsın ne yapıyorsun diye soruyor. Hiç birşey yok gibi davranıyor şimdi de.
Alışmış. Valla ben saatlerce konuşsam boş. İlişkinizin analizini yapacak olan yine sizsiniz. En iyisini siz bilirsiniz.

Sevgilinizin değil sizin ne istediğiniz önemli değil mi?
Ayrılmak mı istiyorsun diye sormanız da garip.

Siz mutlu musunuz bu ilişkide, gerçekten değer görüyor musunuz? Bunları düşünün.

Neden karar verecek , ilişkiye yön verecek kişi sevgilinizmiş gibi davranıyorsunuz?

"Bi bakayım dedim kızın bikinili sere serpe uzandığı bir fotoğrafı beğenmiş. Neden beğeniyorsun bunun hoşuma gitmeyeceğini bile bile dedim. Tamam çekeyim beğeniyi dedi. Dedim ki ben bikini giyemiyorum rahatsız oluyorsun diye sen neden bikinili bir fotoğrafı benim rahatsız olacağımı bile bile begeniyorsun dedim."

Boyle seylerden rahatsiz olan adamlardan her sey beklenir.

Back
X