- 23 Eylül 2019
- 454
- 124
- 33
- Konu Sahibi Yesilintonu
-
Beceremiyorum cildiricam. Herseyde bosanalm diyen adam gitti iliman bisey geldi. Butun hersey darmadagin edildikten sonra. Ve asla kabul da etmiyo hatalari. Sne hata yapiyodun o zamanlar ben k yuzden kopuruyodum. E kavgaya donunce is, inatlasinca agzima geleni soyluyordum diyo bide. Babam hasta. Annem inanilmaz olayalri buyuten biri.. goze alamiyorjm bi turljBosanmayi dusunmez misiniz?
Boyle kafamda aldatmaya devam diyorsunuz yani...Beceremiyorum cildiricam. Herseyde bosanalm diyen adam gitti iliman bisey geldi. Butun hersey darmadagin edildikten sonra. Ve asla kabul da etmiyo hatalari. Sne hata yapiyodun o zamanlar ben k yuzden kopuruyodum. E kavgaya donunce is, inatlasinca agzima geleni soyluyordum diyo bide. Babam hasta. Annem inanilmaz olayalri buyuten biri.. goze alamiyorjm bi turlj
Çok mantıklı bir bakış açısı. Akıl gönül başka adamda olunca evdeki adam ne yapsa yaranamaz.Sizin ilginiz isyerindeki o evli kadına ilgi gösteren beeyefendiye(!?) kaydıgı icin artık esiniz agzıyla kus tutsa, kaf daginin ardina götürse nafile.
Yandı gülüm keten helva anlayacaginiz.
Sadece akıl kaymasıyla da kalmayacak o iş hepimiz biliyoruz, konu sahibi de biliyor.Siz hiçbirsey yapamazsınız.
Bir sürü konu açtınız burada.
Eşinizden en ayrılmanız gereken zamanlarda ayrılmadiniz, şimdi başka bahaneler üreteceksiniz kafanızda.
Aklınız da birine kaymış ama yine de boşanmazsiniz, sizlanıp durursunuz böyle sadece.
Ayrıca vicdan yapma nedeni de bu?Çok mantıklı bir bakış açısı. Akıl gönül başka adamda olunca evdeki adam ne yapsa yaranamaz.
Siz hiçbirsey yapamazsınız.
Eşinizden en ayrılmanız gereken zamanlarda ayrılmadiniz, şimdi başka bahaneler üreteceksiniz kafanızda.
Aklınız da birine kaymış ama yine de boşanmazsiniz, sizlanıp durursunuz böyle sadece.
AnlayamadimAyrıca vicdan yapma nedeni de bu?
Herifi gadinda ki uzaklaşmayi sezdi..
Eski düzen yine ayni sorun erkegi hali devam etse e ayrılıkta düsünmüyormus, iş yerinde karsilikli ilgilesme haklı sebep olacakti o zaman?
Eski konuları bilmiyorum ama bıçak kemiğe dayandığında boşanılmadıysa, adam bir iki tık iyileştiği vakit hiç boşanılmaz.Siz hiçbirsey yapamazsınız.
Yani diyor ki uzaklaşınca az kıymete binmişsiniz.Anlayamadim
Konu o da olsun bir zahmet artık.Eşinizden en ayrılmanız gereken zamanlarda ayrılmadiniz, şimdi başka bahaneler üreteceksiniz kafanızda
Su cumle maaalsef ki cok dogru. Neler yasadim o donem ayrilmadim. Simdi ise onlari unutamiyorum cocuk istyor ve belki de hali altina attiklarim, cocuk gibi ciddi bi mevzudan dolayi gun yuzune cikti. O zaamnlar hep unuttum hep sustum ama neden sustum diyorum simdj. Konu baskasi degil. O cok taze bi konu. Ben bayagdir boyle dusunuyorum
Diyorum ki şeytan kafa karisikliginizi begendi..Anlayamadim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?