Kafam çok karısik

Yesilintonu

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Eylül 2019
454
124
33
Selam kk arkadaslarim. Dertlestikce rahatladigim insanlar. Benim onceki konularimi az cok biliyorsujuzdur. Kisacasi evliligim problemli. Eenn en temel problem esimle kafa yapimizin hic uymamasi yok yani hep uyusulmayan seyler türüyor ve tartisiyoruz... normalde hic ama hic karsisina alip oturtup, sorunlari konusmazdi hele ki sakince. Gecen hafta 3 gun arayla karsisina alip, nolucak boyle bi mutsuzluk var hep suratin asik bu evde durmak istemedigini dusunuyorum dedi. Icimden hic konusmak gelmedi. Cunku artik o hayalim evlilign hic olusamycagini dusunuyorum. Cok konustuk oncesinde cunku. Sanki bende bi anda bitti hersey. Birikti ve bitirdim gibi..Ben seninle problem cozmeye calisiyorum ama sen hic konusmuyosun benimle falan dedi. Oncesinde olsa nasil sevinirdim benimle sakince konusuyor anlamaya calisiyor diye. Ama simdi zerre duygu hissetmedim. Beni sevmiyomusun zorla mi duruyorsun evde dedi. ole bisey demedim dedim sadece. Her daim korktugum yadirgadigim sey ise basima geldi.. isyerinde ilgisinden hosnut kaldigm biri olmaya basladi. Evli oldgumu bliyor zaten rahatsiz etmesi ya da detayli konusmamiz da asla yok.. sadece arada hal hatir sorunca anliyorum ilgisini. O da anladigini ima etti. O kadar otesi yok. Bahane verdigm asla dedigim seyi yasiyor gibiyim. Bilmiyorum belki de, gectigimiz yillarda kavga ederken sey derdi; sogudum icin yanina yaklasmaz sevismek istemezdm o zaman hep, dua et allahtan korkuyorum yoksa aldatirim. Demek istedigimi anla. Yaptigin hata, iste yatakta uzak olursan bi erkek disari kayar vs. Ben de bagirarak hep serefsizliginden haysizyetsizliginden gider demiyosun da buna bagliyosun derdim. Birinin dedigi gibi yatagina girmedim ama hislerim... bhnlardan bile utaniyorum. Evliym ve rahatsiz etmese de ilgi duymasina ve ilgi duymaya izin veriyorum.. su ara asiri iyi esim 10 gun once kadar tatile goturdu mutlu etmek adina.. ama ben cok umutsuzum zerre normal bi evliligm olablcegine inancim kalmadi kadin doguma da herrrgun baski yapiyor randevu alll benim zamanim geciyor artik baktiralim diye. Oyle karmasadayim ki. Saka gibi ya ben uzaklastikca vicdan yaptirir gibi bana pamuk gibi davranmaya baalaid. Noldu o surekli hakaret eden bagiran adama en ufak kavgalarda hakaret edene.... bana el kaldirdiginda dahi bosanayim hemen diye dusunmezdim. O hep bosanalim derdi.. sanki dedikleri, beni aldatma ya da bosanmayla ilgili tehdit ettigi seyleri ben yapiyorum resmen. Direk bosanalim hic demiyorim ama hep aklimda

Son düzenleme:
Bosanmayi dusunmez misiniz?
Beceremiyorum cildiricam. Herseyde bosanalm diyen adam gitti iliman bisey geldi. Butun hersey darmadagin edildikten sonra. Ve asla kabul da etmiyo hatalari. Sne hata yapiyodun o zamanlar ben k yuzden kopuruyodum. E kavgaya donunce is, inatlasinca agzima geleni soyluyordum diyo bide. Babam hasta. Annem inanilmaz olayalri buyuten biri.. goze alamiyorjm bi turlj

Aldatmak sadece yatakta seks yapılarak olmaz, duygusal aldatma diye birşey var. Kocanızı duygusal olarak aldatıyorsunuz. Ben bu olayın sadece uzaktan ilgi duymakla kalacağını zannetmiyorum, zira zaten mutsuzsunuz adama ilginizde varmış. Yerinizde olsam boşanırdım, yaptığınız doğru değil.

Boyle kafamda aldatmaya devam diyorsunuz yani...

Sizin ilginiz isyerindeki o evli kadına ilgi gösteren beeyefendiye(!?) kaydıgı icin artık esiniz agzıyla kus tutsa, kaf daginin ardina götürse nafile.

Yandı gülüm keten helva anlayacaginiz.
Çok mantıklı bir bakış açısı. Akıl gönül başka adamda olunca evdeki adam ne yapsa yaranamaz.

Siz hiçbirsey yapamazsınız.

Bir sürü konu açtınız burada.

Eşinizden en ayrılmanız gereken zamanlarda ayrılmadiniz, şimdi başka bahaneler üreteceksiniz kafanızda.

Aklınız da birine kaymış ama yine de boşanmazsiniz, sizlanıp durursunuz böyle sadece.

Sadece akıl kaymasıyla da kalmayacak o iş hepimiz biliyoruz, konu sahibi de biliyor.

Çok mantıklı bir bakış açısı. Akıl gönül başka adamda olunca evdeki adam ne yapsa yaranamaz.
Ayrıca vicdan yapma nedeni de bu?

Herifi gadinda ki uzaklaşmayi sezdi..
Eski düzen yine ayni sorun erkegi hali devam etse e ayrılıkta düsünmüyormus, iş yerinde karsilikli ilgilesme haklı sebep olacakti o zaman?

Eşinizden en ayrılmanız gereken zamanlarda ayrılmadiniz, şimdi başka bahaneler üreteceksiniz kafanızda
Su cumle maaalsef ki cok dogru. Neler yasadim o donem ayrilmadim. Simdi ise onlari unutamiyorum cocuk istyor ve belki de hali altina attiklarim, cocuk gibi ciddi bi mevzudan dolayi gun yuzune cikti. O zaamnlar hep unuttum hep sustum ama neden sustum diyorum simdj. Konu baskasi degil. O cok taze bi konu. Ben bayagdir boyle dusunuyorum

Eski konuları bilmiyorum ama bıçak kemiğe dayandığında boşanılmadıysa, adam bir iki tık iyileştiği vakit hiç boşanılmaz.

Nedense hep oyle olur. Esiniz hodugun tekiymis. Siz de bu evliligi kurtarmaya calistikca o hic caba sarfetmemis. Sonra siz vagecmissiniz. Bu sefer o sizin uzerinize dusmeye calismis. Bu hep boyle olur. Kacan kovalanir. Eger baska birisinin ilgisi olmasaydi siz de bu evliligi kurtarmak icin esinizle konusurdunuz belki de. Ama artik konusmak ihtiyaci bile hissetmiyorsunuz.
Cocuk meselesine gelince adamin duzeldigini sanip sakın cocuk yapmayin. Kimse duzelmez, duzelmis numarasi yapar. Cocuk olana kadar esiniz ılıman davranir. Cocuktan sonra nasilsa gidemez der eski fabrika ayarlarina doner yani eskisi gibi davranir. Cocuk meselesini oturmamis bir evlilikte dusunmeyin. Cunku bu evliligin saglam temelleri yok gibi.
Diger meseleye gelince esinizden gormediginiz ilgiyi baskasindan gormeniz ruhunuzu oksasa da bir sure sonra bu durum daha karmasik bir hal alabilir. Esinizle olmuyorsa oldurmaya zorlamanin anlami yok. Iki farkli kisiliksiniz. Bu adam degismeyecek. Sen de oyle. Adam hala hatasini kabul etmiyormus cunku. Yani gecici bir iyilesme sanki bu.

Son düzenleme:
Nedense hep oyle olur. Esiniz hodugun tekiymis. Siz de bu evliligi kurtarmaya calistikca o hic caba sarfetmemis. Sonra siz vagecmisdiniz. Bu sefer o sizin uzerinize dusmeye calismis. Bu hep boyle olur. Kacan kovalanir. Eger baska birisinin ilgisi olmasaydi siz de bu evliligi kurtarmak icin esinizle kinusurdunuz belki de. Ama artik konusmak ihyiyaci bile hissetmiyorsunuz.
Cocuk mesrlesine gelince adamin duzeldigini sanip sakın cocuk yapmayin. Kimse duzelmez, duzelmis nimarasi yapar. Cocuk olana kadar esiniz ılıman davranir. Cocuktan sonra nasilsa gidemez der fabrika ayarlarina doner yani eskisi gibi davranir. Cocuk meselesini oturmamis bir evlilikte dusunmeyin. Cunku bu evliligin saglam temelleri yok gibi.
Diger meseleye gelince esinizden gormediginiz ilgiyi baskasindan gormeniz ruhunuzu oksasa da bir sure sonra bu durum daha karmasik bir hal alabilir. Esinizle olmuyorsa oldurmaya zorlamanin anlami yok. Iki farkli kisiliksiniz. Bu adam degismeyecek. Sen de oyle. Adam hala hatasini kabul etmiyormus cunku. Yani gecici bir iyilesme sanki bu.

Konu o da olsun bir zahmet artık.

Basite alınacak birşey değil çünkü. Sizinle tabirinizle "başkasının yatağına girmeyince" sorun olmaktan çıkmıyor başka birine duyduğunuz ilgi.

Çocuk yapmayın en azından. Sizin acizliginizden kurtulup bir adım atacağınız yok.

Boşanmak için diğer adamla tam ilişki yaşamayı mı bekliyorsunuz?
Aşırı saçma ne çocuğu eşiniz saf yazık çocuk diyor

ay böyle kadınları anlayamayacagım

Diyorum ki şeytan kafa karisikliginizi begendi..

Önceki konularinizi bilmem ama sorunlariniz varmis sanirim.Duygulariniz da dahil herşey bitmis aslinda ama yeni hayata düzeni kurmak korkutmus olmali ki bu biten evliliği sürdürmüşsünüz..

Ta ki kafanizi karistiran bir sebebiniz olana kadar..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…