Merhabalar 1 aylik evliyim 2. Evliligim esimle bir sure beraber yasayip evlendik onun 7 yasinda benim 4 yasimda bir kizim var esim cocuguna duskun biriydi evet ama evlendikten sonra daha farkli oldu kizi bizmle yasiyor bazen annesine bir iki gun gidip kaliyor cocuk asiri simarik evde oynamamasi gereken ne varsa oynuyor yapma dedigimde dinlemiyor esime birkac kere soyledim sakin bir sesle bidaha yapma falan dedi ama cocuk israrla yapiyor ben biraz cocugun duyacagi sekilde laf soyledigimde esim istedigini yapar bisi deme psikolojisi bozulur deyip savunma yapiyor benim kizim simardiginda kendisi her turlu lafi soyleyip odaya kapatirim sunu yaparim diyerek tehdit bile ediyor o kucuk anlamaz diyor sonrasinda esimin 7 yasinda olan cocugu yanliz yatmak istemiyor annesi oyle alistirmis babasi da bunun icin bisi yapmiyor cocugun odasina uygun bir yatak yapti beraber yatiyorlar ben genelde yatiyorum arada bir yanima gelse de cocukta onunla geliyor sarilip yanimda uyumaya devam ediyorlar kendimi evin hizmetcisi bakicisi gibi hissediyorum bazen de bunlar normal ben mi sacmaliyorum diyorum nasil dusunmem gerektiğini bilemiyorum artik