• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kafam cok karisik

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
E

EU3

Ziyaretçi
Nasil anlaticam bilmiyorum. ben kendim belcikada kaliyorum, ve erkek arkadasim tr de
Yani senede birkere gorusebiliyoruz ama o bna okdr asikki 2 sene icinde hicbi yanlisi fln olmadi

Ve sorun su ki ben aslinda aska inanmayan bi tipim onunla sadece bna cok ilgi gosterdigi icin adeta bna taptigi icin birlikteyim ve evlenmeyi dusunuorduk. Ama etrafimdakiler kendi kulturunde kendi etrafindan herzmn yaninda olabilecek birini bul ztn asik deilsin diyolar. Ve artik bnmde kafam karismaya basladi. Evde problemleri olan biriyim ve erkek ark cok uzak bna yanimda olamiyo teselli edemio, artik bnde dusunmeye basladim keske yakinimda biri olsaydi bana sarilip teselli ederdi diye.

Yanlis mi dusunuorum sizce, cunku trden es getirmek cok zor fln diolar bnm ztn birsuru sorunum var birde o gelecek isi yok dili yok nasil olcakki ooff ama sevioda bni

gercekten kafam karisik:sm_confused:

zaten derdin başından aşkınsa uğraşma hele ki sevmiyorsan değmez çekeceklerine gerçekçi olmakta fayda var...

bence senin çekeceklerinden çok karşındakinin çekeceklerini düşünmelisin cnm. Bir gün ona aşık olmadığını anlarsa çok yıkılır

Nasil anlaticam bilmiyorum. ben kendim belcikada kaliyorum, ve erkek arkadasim tr de
Yani senede birkere gorusebiliyoruz ama o bna okdr asikki 2 sene icinde hicbi yanlisi fln olmadi

Ve sorun su ki ben aslinda aska inanmayan bi tipim onunla sadece bna cok ilgi gosterdigi icin adeta bna taptigi icin birlikteyim ve evlenmeyi dusunuorduk. Ama etrafimdakiler kendi kulturunde kendi etrafindan herzmn yaninda olabilecek birini bul ztn asik deilsin diyolar. Ve artik bnmde kafam karismaya basladi. Evde problemleri olan biriyim ve erkek ark cok uzak bna yanimda olamiyo teselli edemio, artik bnde dusunmeye basladim keske yakinimda biri olsaydi bana sarilip teselli ederdi diye.

Yanlis mi dusunuorum sizce, cunku trden es getirmek cok zor fln diolar bnm ztn birsuru sorunum var birde o gelecek isi yok dili yok nasil olcakki ooff ama sevioda bni

gercekten kafam karisik:sm_confused:

niye sen gitmiyorsun o geliyor ki?

ayrıca bence adamı 2 sene oyalayıp şimdi kafanı kurcalaman hiç hoş değil kötükedihüso

Gerçekten seviyor olsaydın kafan karışmazdı diye düşünüyorum...
ınsan bir başkasına aşıkken böyle şeyler düşünemez.. Evet zor bir durum sen orada erkek arkadaşın Türkiye de.. Ne paylaşabilirsiniz ki yılda bir defa görüşmekle??
Senin ki gerçek bir aşkta değil belli ki... Bence bitirmen doğrusu olur. Erkek arkadaşın açısından diyorum. Onu oyalamamış olursun.

2 senedir sen bu adamla niye birliktesin
onu sevmiyorsan nasıl yürütülebilir bir ilişki 2 yıldır anlamadım
onu kandırmaya hakkın yok

sizinki bariz sanal iliski..dediğin de çok doğru canin bı seye sıkıldığında bir omuz istiyorsun ama sen ztn bu adam yanında olsa da onun omzunu istemezdin gibime geliyor çünkü asık degilsin..ask değil de mantık evliliği yapmayı düşünüyorsun.böyle yapıp mutlu olanlar da vardır mutlaka ama kendi adıma konuşacak olursam,asık olmadığım bir insana dokunamam,aynı yastığa basımı koyamam...bence ayrılman en mantiklisi..mantıklı olcaksan eğer ayrılman gerek yani..2 senedir yaşanmış hiç bı şey yok,tlfn ve netten başka..bı de onun yanına gelmesi vs sorun..hem kendini hem onu oyalama derim

Zavallı çocuk şimdi 2 sene oyalandığıyla kalacak..

Ya Bi tutturmus oyalamissin diye. Oyalama gbi bi durum yokki burda. Ben onla birlikteyken gercekten onunlaydim yani cok sey paylastik gercekten evlenmeyi istiodum onla arkasindan hicbi zmn is cevirmedim. Ustelik kendisinede cok kez soyledim cok kez ayrildim ama birakmadi pesimi hep agladi sizladi. Bnde hep bekledim , neyi bekliosam sanki bi mucize olacakta tum hayatim deisecek gbi. Ama son gunlerde cok sey yasadim telim elimden alindi babam interneti kesti hic ulasamadim ona ve ozmn anladimki tel ve internet olmayinca aslinda bi iliskide yokmus ortada....

senede 2 kere görüşebiliyorsunuz ve 2 yıldır berabersinizz küçük bir hesap yaparsak birlikteyken 2 kere görüştünüzz e aşık olmamanız normal canım o nasıl 2 kere sevgili gibi buluşmakla bu kadar aşık olduu asla aldatmadı falan

boyle erkek bu devirde..

oyalama lafına kizmissin da kendin soyluyosun cep tlfnu internet olmadığında iliski olmadıgını..oyalamak ikiniz icinde geçerli ki bı de asık degilim diyosun..snr oyalama lafına bozuluyosun?

Ya Bi tutturmus oyalamissin diye. Oyalama gbi bi durum yokki burda. Ben onla birlikteyken gercekten onunlaydim yani cok sey paylastik gercekten evlenmeyi istiodum onla arkasindan hicbi zmn is cevirmedim. Ustelik kendisinede cok kez soyledim cok kez ayrildim ama birakmadi pesimi hep agladi sizladi. Bnde hep bekledim , neyi bekliosam sanki bi mucize olacakta tum hayatim deisecek gbi. Ama son gunlerde cok sey yasadim telim elimden alindi babam interneti kesti hic ulasamadim ona ve ozmn anladimki tel ve internet olmayinca aslinda bi iliskide yokmus ortada....

ilişki dediğin iila ki yanında olan biriyle yaşanmaz:olmaz:
sevgi olsa öyle düşünmezdin
sen kafanda bitirmişsin :hulya:

canım yazdıklarından anlaşılıyor ki, senin için tamamen bitmiş.

e uzatmanın anlamı da yok o zaman, kendi memleketinden eş adaylarına bakarsın artık...

erkek arkadaşın seninle %100 evlenmek istiyorsa, sen de aksini düşünüyorsan ne kadar erken ayrıldığını açıklarsan o kadar iyi olur. o da kendine göre başka birini bulur.

ilişki dediğin iila ki yanında olan biriyle yaşanmaz:olmaz:
sevgi olsa öyle düşünmezdin
sen kafanda bitirmişsin :hulya:

walla ılıskı dedıgın de senede 2 kere gorusmekle sbhlara kadar ınternette chat yapmakla ve tlfnla konusmakla da olmaz kusura bakma...
ben yanımda ısterım sevdıgım ınsanı..sene de ıkı kere gormek yetmez bana ne yalan soylıyım..baska sehırlerde oluruz ayda ıkı uc gere gıder gelırız yıne bı derece ama farklı ulkelerde ıkı sene cıkıp ıkı kere gorusmek...bana gore degıl

Yazdıklarımızı beğenmiyorsan o zaman sen bilirsin..:delphin:

Back
X