Kafam çok karışık...

senin tipi içine sinmemiş ömür boyu onunla yaşayacaksın çok dikkatli karar ver..
bence dış görünüşte önemli gözüne güzel görünmesi gerek..
hem daha küçüksün 22 yaşında bence acele etme...

bu zamanda 29 yaşında biri 22 yaşında bi kıza yaklaşıyosa ben kıllanırım.
benim ilk ve tek erkek arkadaşım da benden 5 yaş büyüktü, ilk zamanlar iyi anlaşırken sonlara doğru içimi kuruttu. onlar ununu eleyip eleğini asmış oluyo, oysa sen daha küçüksün daha heyecanlı şeyler yaşamak isticeksin. karşındaki de sana "geç bunları bunlar boş" diyecek hevesin kursağında kalcak. ben olsam istemezdim. diğer konuya gelince.. ki hakkaten düşününce o zaman kıllanmamıştım ama, ayrılma sebeplerimden biri benim "soğuk" olmamdı. anlayan anlamıştır. lülülülülülü

benim ilk ve tek erkek arkadaşım da benden 5 yaş büyüktü, ilk zamanlar iyi anlaşırken sonlara doğru içimi kuruttu. onlar ununu eleyip eleğini asmış oluyo, oysa sen daha küçüksün daha heyecanlı şeyler yaşamak isticeksin. karşındaki de sana "geç bunları bunlar boş" diyecek hevesin kursağında kalcak. ben olsam istemezdim. diğer konuya gelince.. ki hakkaten düşününce o zaman kıllanmamıştım ama, ayrılma sebeplerimden biri benim "soğuk" olmamdı. anlayan anlamıştır. lülülülülülü

soguk olmanmi?

Benim eşimle aramda 7 yaş var..22 Yaşındayım..Ben onun yanında ufacık hissediyorum,çok çocuk görüyorum kendimi..

Kaldıki normalde olgun düşündüğümü söylerler..Bilemiyorum aslında huyu suyu iyiyse olabilir diye düşünüyorum, bi yandan da eşim aklıma gelio ewlenmeden önce gezip tozmaya can atan adamın yerini ewde köskös oturan bi adam aldıgı için ne diyeceğimi bilemiyorum ..

28 yaşında genç birisi, 45 inde gösteremez herhalde..ılginçççakannehir

Canım 6 yaş büyük fark değil ki...
Yaşından daha büyük gösteriyorsa bilemem ama,
ben de 22'yim (daha küçük gösteriyorum) sevdalım 29. Aramızda 7 yaş var yani.
Elbette bazen fikir ayrılığı oluyor ama hiç sorun yaşamadık şimdiye kadar. Bence olgun erkek bir anlamda avantajdır, yerine göre çocuklaşabiliyorsa...
Başlarda yaş farkımız belirgin duruyordu ama ben mi büyüdüm, o mu gençleşti bilmem, artık o kadar farkedilmiyor diğer insanlar tarafından =)
kaydirigubbakcemile2

Canım şimdi gördüm bu mesajı...
Bence fazla iddialı düşünmüşsün...
Bizim aramızda tam 7 yaş var.
Hem de 3 yıldır beraberiz. Tanıştığımızda ben 19dum o 26 idi.
Hiç sorun yaşamadık.
Ama tabii, herkesin yaşam tarzı farklı, o yüzden herkes kendince konuşmalı. Aşırı iddialı tespitlerden kaçınmalı.

bana göre 6 yaş çok büyük bir fark değil.ben 24 yaşındayım 30 yaşında biri bana göre yaşlı değil.
eğer tek sorun yaş farkıysa bence dert etme bunu.

bilimsel olarak kadınlar bir doğumda 4 yaş yaşlanırmış
bence sorun değil
10 yaşa kadar avantaj bile

bence yaş ve dış görünüş önemli değil
zaman geçtikçe sadece davranışlarını görüp huyu güzelse daha çok seviyorsun
tecrübeyle sabittir

valla bencede dış görünüş pek içine sinmemiş ama zamanla onu sevdikçe gözüne güzel gelir.

6 yasın neresi büyük pardonda 6 yaş yanı ne var kı bu konunun onunla hiç alakası yok bence...
bu senin aşık olduğuunu gösteriyor canım hadı oda değil diyelım yapısal birsey bu ...
daha skaın olmaaya çalış bence....

yüreğin ne diyorsa onu yap
bir kaç sene geçince aranızdaki yaş farkı daha da görünmez olur
tabi yürütmek istiyorsan
kalbine bir sor bakalıma.s.

Back
X