- Konu Sahibi BugdayTanesi
-
arkadaşım ben sadece içimdekileri anlatıyorum,belki objektif düşünemediğim içinde görüşlerinizi okuyup,değerlendiriyorum.çevremde kimseye anlatamıyorum çünkü.öyle düşünmenizi sağlamaya çalışmak gibi bir amacım neden olsunki,sadece bir karar vermeye çalışıyorum.onun beni gerçekten sevdiğine de eminim.benimle bu yola girmeseydi durumunu daha kısa sürede düzelteceğini de biliyorum.sonuçta nişan için masrafları oldu,oturduğu evi değiştirdi evleneceğiz diye biraz daha pahalı eve geçti ve kendi çapında masraflarda yaptı.ve babası düğün için nakit gönderecek mahsulu satınca.bunlar yerine borcun birkısmınıda kapatabilirlerdi.nişanlım kötü niyetli değil aslında.ama bunlar gerçek işte.belkide yeterince olgun değil yada ben bencilim...
Böyle kıyamıyorum falan dersen üzülen sen olursun. Bence çok fazla fedakarlık yapmışsın, ve nişanlın da hiç öyle mahcup biri gibi durmuyor yazdıklarından.. Bana çok samimi gelmiyor açıkcası, acele etme derim..ben seviyorum aslında.ama evet belkide kazandığımı başkasıyla bu derece paylaşmak ve zorluk çekeceğimi düşünmek beni üzüyor.akşam 7den önce çıkamıyorum işten,deli gibi çalışıyorum.evleneceğim diye öğle yemeklerini geçiştiriyorum artık masrafım çok diye,evden birşeyler götürüyorum.işe dolmuşla gidiyorum artık. ve o şu işim var bu işim var diye benden arabayı almaya başladı son zamanlarda.ne işin var diye soruncada eften püften şeyler.kıyamıyorum yinede veriyorum.nişanlım yarım gün çalışıyor,gelecek hafta 2 ay tatile girecekler.ekderste bitiyor,özel ders zaten bitti.ek gelir yok 2 ay.hepsini düşününce iyice çıkmaza giriyorum işte..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?