Beni bu hale o getirdi bana yaptıklarıyla, umursamazlığıyla, ilgisizliğiyle iletişimsizliğiyle.
Ben de bir zamanlar senin durumundaydım ama farklı olarak ikisiyle de çıkmıyordum görüşme aşamasıydı birini yeni tanıyordum diğeriyle altı aylık bir geçmişim vardı sonuçta yeni tanıdığım insanı seçtim ve aşkın en güzelini yaşadım, çok sevdim ama bittişimdi de bir senedir kimseleri sevemiyorum ondan sonra. Bence ikinciyi seç diğeri mazoşistlik olur.
hımmmm .... bir zamanların ben'i :))))
bence kıyaslama yaparak tercih yapma yada biri yüzünden diğerinden wazgeçme (her ikisi içinde geçerli)
sen ne istiyorsun onu düşün... kendine zaman tanı .. kimse sana 'hadi hemen seç birirni ' demiyor...
bitmesi gerekeni bitir başlayacak olan için zaman tanı ....
Meltem anlatmak istediğim şey bambaşkaydı yanlış bi ifade kullanmışım demekki.
Ben ilgi görmeye alışkın biriyim hani aileminde en küçük çocuğuyum veya önceki ilişkimde hep el üstünde tutuldum.
Bi ilişkiden beklentilerim ilgi görmek sevildiğimi hissetmek bunlar çok mu sence ?
Bana bunu hissettirseydi eğer asla böyle bişey yaşanmazdı ki.
Söylemek istediğim buydu..
canm ilişkiler mutlu olmak için değil mi
madem mutsuzsun mutlu olacağın yere git o zaman
ayrıca hep el üstünde tutulup birden ilgisiz kalmak nasıl bişey çok iyi anlıyorum malesef
bi şekilde söylemelisin sevgiline yada eski sevgiline
ama yeni çocuğa çok umut bağlama erkekler nasıl değişiyor
Teşekkür ederim anlaşabildiğimiz için
Söyleyeceğim söylemesine de ama ya pişman olursa ve son olarak o değişirse de onun gözlerini oyarııım
Şaka bi yana ben gerçekten mutlu olmak istiyorum.
yüreğine çoktan bir başkası düşmüş. bu saatten sonra diğer ilişkin için pek umut görünmüyor. hala bitmediği için konuşman ve tamamen bitirmen en doğrusu olur..
Bilmiyo zaten.Dün üstüne basa basa soru ben de yok dedim.:18:
ikincisini yeni tanıyorsun onu bilemem ama ilkiyle her türlü olmaz gibi geldi bana :26:
Ahh ahh. İçim şişecek patlıyacak hale geldim artık.
Keşke bitmeseymiş ki.Neden bitti üzüldüm bak.:26:
Hayatta hiç bişeyin garantisinin olmaması ne kadar da kötü
Öyle belli bir neden yok onun kişisel sorunları, ailesinin durumu iyi değildi onun için maaşlı askerlik yapmak istedi beni de arkasında bırakıp kafasını yormak istemedi kısaca sorumluluk alamadı ki ne hayaller kurdurdu bana artık sanki o eşimmiş sanar hale gelmiştim :) Garantisi olmaz tabi ama ben onu seçtiğime hiç pişman olmadım mesela.
Profil resminin altında yazdığı gibi Rabbim hayırlısını versin canım benim.
Bi yerde nasip kısmet işi ya bunlar...
Evet böyle bi durumu daha da uzatmamam gerekiyo.
Kendimi çok çirkin hissediyorum böyle yaparak.
Bu ben değilim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?