Şimdi ben tam anlayamadım bu 7,5 aylık ilişki zamanında bitmiş ama şu an tekrar mı görüşmek istiyor veya senmi unutamıyorsun
haydi bakalım hepten hatlar karıştı biraz daha açık anlat bakayımm
Neden seni umursamayan, saymayan birini düşünüp kafanı karıştırıyorsun anlamadım
Aklın yolu bir ; nerde mutluysan orada olacaksın
bence sen baskasiyla görüstüysen digerine karsi hicbir seyin yok demektir..
ama o kiside bunu hakketmiyor keske daha önceden ayrilip biraz zaman verip kendine öyle birseyler olsaydi..
ben suna inaniyorum suanda 300 km yoldan gelen kisi ne kadar iyi olursa olsun
bunun sonuda olmaz cünkü aldatmanin cezasi malasef bu sekilde sonucaniyor
7 bucuk aylık olanı bılmemde..suan aklını karıstıran o romantık erkekte bıgun yok olacak emın olsen mantıklı olanı yap,ısın ask yonunu dusunme bıgun o bıter..anlasabıldıgın hangısıyse onu sec,hayat arkadası olacaksınız sonucta..hayatın ezıyete donusmesın anlasamadıgın bırıyle..
cevabını kendin vermişsin aslında.
seni düşünen umursayan adamla birlikte ol.
"eğer 2 kişi arasında kalıyorsan ikincisini seç çünkü eğer birincisini gerçekten sevseydin ikincisi olmazdı..."
Aşksız bi hayat düşünemiyorum ki ben. Çok mu hayalperest oldum :26:
Canım o niye yok olsun ki yahuu
Aldatmak.ne kadar soğuk bi kelime değil mi.? :26:
teşekkür ederim canım yorumun için.Ben başımı vuracak taş arayayım en iyisi
gercekten yazarken pek bir anlam ifade etmedi ama sen deyince kötü geldi..
sonucta 7.5 aylik olanda cok yeni iliski aslinda yani herseyin cok güzel olacagi zaman
ama benim anladiigm sen ikisiylede uzaksin ve anladigim kadariyla sen uzaktan iliski yürütemiyorsun
yani onun icin ya birini sececeksin ama bu durumu anlatmazsan nasil olur ?
anlatirsan olacaklar belli bence ikisinide birak sen yaninda yakininda biriyle ol,belkide uzaktan iliskilerde iyi degilsin
en azindan 7.5 aylik bir iliskide bu kadar yilginlik varsa,
digeriyle nerde tanistin ve neden geldi?
Geleceğiniz olmadığını düşünüyorsa hemen çek git , hiç uğraşma... Sonu gelmez çünkü, o düşünmüyorsa.
Hele ki seni mutlu eden biri çıkmışken karşına. Arkana bile bakma bence...
"o giderse biter" diyen, sana iki çift güzel sözü çok gören bir adam mı? Yoksa seni görmek için 300 km yol gelen bir adam mı? Zaten 7.5 aydır beraber olduğun kişi seni mutlu etseydi, o 2. adam asla hayatına girmezdi.
Bırak onu. O anlık ilişkilerle takılsın. Sen de mutlu olmaya bak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?