ailenizin istememe gerekçeleri sağlam demek ki sevgiliniz bile Allahın izni ile gelip seni isteyeyim dememiş.
en kolay olan kaçmayı dile getirmiş. ailenizin karsısına cıkmaya bile cesareti olmayan insan sizin yanınızda size hep destek olur mu?
bunu düşünmenizde fayda var.
canımm sakın kaçmayı düşünme.... bak 2 yıl sonra fikirlerin nasılda değişecek, düşüncelerin , şuan sana mantıklı gelen şeyler 1 kaç yıl sonra mantıksız gelmeye başlayacak oyuzden sakın öyle bı hata yapma.
Kaçarak evlenirsen bu sefer aileni yok saymış olursun...
Aileni ikna etmeye çalış.
Kaçarsan onların desteğine sırt çevirirsin.
Bu hataya düşme.
İnsanın ailesi tektir ama sevgili herzaman bulunur.
19 yaş için çok normal bir durum bu :) Hepimiz 19 yaşında olduk ve benzer durumlar yaşadık. Özellikle aile karşı çıkınca iş daha da tatlı bir hal alıyor. Yasaklar malum her zaman tatlı gelmiştir onları çiğnemek. :) Şuan yapılması gereken şey zamanın ne getireceğini görmek. Aceleye lüzum yok ki, nasılsa o asker sen başka ülkede.. Bekle bakalım zaman ne getirecek. Belki 1 ay sonra belki asker dönüşü herşey şuan olduğundan daha farklı bir hal alacak. Belki kendin istemeyeceksin. Neden şuanda hem kırılıp hemde annenle tartışmaya giriyorsun. Öyle tatlı yaşlardasın ki heran hata yapabilirsin. Kaçmak ise bu hataların belki de en yanlışı.. Durum değerlendirmesi yapmalısın.
Kafam gercekten cok karisik onu cok seviyorum . Ondan uzak oldugum icin cok mutsuzum
5 senedir sürüyo dayanacak gibi degil artik
Sadece mutlu olmak istiyorum
14 yaşından beri berabersiniz
Daha karakterinin tam oturmadığı yaşlar, şimdi bile 19 iken
Ben annen olsam bende istemem
Büyü, oku, çalış sonra evlen kızım derim
Ayrıca annenin neden istemediğini yazmamışsın ?
Kaçmak en son tercihin bile olmasın
Yarın birgün herkes yalan olur, ak dediğin kara çıkabilir
Bu durumda ailenin yüzüne bakabilecek durumda ol, telinle duvağınla evlen
Sanki 30 yaşındasın herşeyiniz tamam da
Annen izin vermiyor gibi kendini doldurmana gerek yok
Sevgilini iyi niyetli bulmadım, niye daha bi kere bile isteme yokken kaçmayı sokuyo senin de
. Eskiden cok hatalari oldu . Cok capkin biriydi cok iliskileri oldu . Annem bunu cevreden duydu tabiki. asla izin vermiyecegini soyledi . Bidahada bu konuyu acmami soyledi . Cok seviyorum onu vazgecmek istemiyorum . Yasinda kücük biliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?