Kafam çok karısık

Şu şartlar altında evlenmeniz doğru olmaz zaten.
Askerlik yapılmamış, iş yok, birikim yok...
Eğer gerçekten seviyorsanız bekleyin bir süre daha, gözlemleyin.
Baktınız ki sorumluluk alacak biri değil, başınızı yakmayın göz göre göre.

Merhabalar sizlere bişe danışmak istiyorum. Bir seneyi bi ilişkim var ve ikimizde 25 yaşındayız. ve ben artık ciddi bi ilişki olsun sonunda evlilik olsun istiyorum erkek arkadaşım da bunu her seferinde sölüyor istediğini ama bir girişimi olmuyor. Askere bile gitmedi hala ve bu kasımda gitcekti yine erteledi temmuzda gitcem diyip konuyu kapatıyor askere gitmeyince de kalıcı iş bulamıyor ve para biriktirmemiz gerekiyor ben kendi adıma biriktirmeye başladım bile (özel bir şirkette çalışıyorum) ama ondan bişe göremmeyince moralim bozuluyoo acaba boşa mı bekliyorum diye :( bu durumda siz olsanız napardınız?

bu kk da ki kızlara bişey oldu
yahu neden erkegin yapması gereken şeyleri siz yapıyorsunuz
adam gayte rahat hayatını yaşıyor
evlilik telaşı yok bişey yok
sen otur para biriktir
kendine gel arkadaşım
karşındaki ciddi biri degilki sen neden bu kadar acele ediyosun
üzme kendini

kkdaki kızlara değil tüm kızlara oldu olan çünkü erkekler artık evlenmek istemiyor o baskıya sıkıntıya gelemiyorlar öyle olunca da kızlar da yaşım geçiyor kaygısıyla acele ediyor çünkü erkek belli bir yaşa gelse bile kendinden daha genç bir kızla evlenebileceğini düşünüyor..

Bırak ne yapıyorsa yapsın diyeceğim ama için içini yer bilirim.. O rahatsa sen de rahat ol derim.Bırak kendi düşünsün ve evliliği çok ağzına alma o senin peşinden koşsun deyim yerinde ise.Neden tatlı canını üzüyorsun ki kaybedecek neyin var keyfi bilir sen o guzel yüreğini açmıssın ona mutlu bir son istiyorsun bırak o çabalasın.Baksana sen sorumluluk sahibi birisin anladığım kadarıyla o düşünsün planlasın kafasında sen yardımcı olursun.Kendinden ödün verme bu sana zarar verir ,kemirir seni canım..Taktik değiştir .Sen çok sevdiğin için bir an once evlenmek yuva sahıbı olmak istiyorsun kı yaşınız da gelmıs.Dediğim gibi kaybedecek bir şeyin yok bıraz gevsek tut bu konuda kendini..

Kızlar çok teşekkür ederim yorumlarınız için aynı dediğiniz gibi aman boşver diyorum bende rahat olacam diyorum bi süre sonra yine başlıyorum kendimi doldurmaya ve bu bana iş yaşantıma vs bir cok seye olumsuz yansıyor :( bugün bile bi meajıma verdiği cevap Allah yazmışsa olur tatlım oldu tabi ki öle ama sen çabalamazsan da olmaz ki öle işte kızlar bir an yazıp rahatlamak istedim

Kızlar çok teşekkür ederim yorumlarınız için aynı dediğiniz gibi aman boşver diyorum bende rahat olacam diyorum bi süre sonra yine başlıyorum kendimi doldurmaya ve bu bana iş yaşantıma vs bir cok seye olumsuz yansıyor :( bugün bile bi meajıma verdiği cevap Allah yazmışsa olur tatlım oldu tabi ki öle ama sen çabalamazsan da olmaz ki öle işte kızlar bir an yazıp rahatlamak istedim
oyle dıyenden bi hayır gelmıyorum be canım .. o ne bicim laf can atmalı o da senın gibi!

Aynen canım bizzat tecrübede ettim :( sordum nolcak böle ne düşünüyosun dediğimde kafam karışık dedi ve çekildi kenara bir haftadır ne arıyor ne soruyor bende aramıyorum ki cok kararlıyım bitti buraya kadarmış demekki :2:

Back
X