- 14 Haziran 2014
- 2.081
- 2.023
- 358
- Konu Sahibi banahuzurgerek
-
pek yanasacaguni sanmıyorum bu duruma...ben sessiz kaldikcada duzelmiyr konussan kavga oluyor...bende sessiz kalıp değiştiğini artık heyecanimn kalmadığını ama suçun onda olduğunu bilsin istiyrm beni mutlu edemediğini anlasınKural koyun mesela.. siz isteklerinizi yazin bi kagida, o da kendi isteklerini yazsin, sonra beraber ortak bir Kural listesi olusturun,kim uymazsa onun yaptirimi belli olsun ve uymaya calisin.. esiniz yanasir mi buna peki..
allah aşkına sevmiyor demeyin ben çocuğu çok seviyrm aldığım ilk gün bana çok tepkili oluyor sonra seni çok seviyorum diyor..çocuk artık hiseyleri anladığı için artık annesi belki benim huzurunu bozmak için ugrasiyordur bilemem...ben icimde bulunduğum durumdan şikayetçiyim eşimin tavırlarındancocuk 4 yasinda yaa
ne kolay sevdirirsiniz kendinizi
buyuk olsa anlarimda
cocuk daha kandirmakta kolaydir onu mutlu eden seyleri yaparak
cocuklarin hissi kuvvetlidir
sizin onu sevmediginizi anlamistir
cocuk 4 yasinda yaa
ne kolay sevdirirsiniz kendinizi
buyuk olsa anlarimda
cocuk daha kandirmakta kolaydir onu mutlu eden seyleri yaparak
cocuklarin hissi kuvvetlidir
sizin onu sevmediginizi anlamistir
aynen bende öyle yapıyorum sadece ani kurtariyrm nnartık..ve dediğiniz gibi babası eve geldiğinde bebeğim hadi baban seni özlemiş diyoum..çocuğa yrmen ederim gözüm gibi bakiyrm..Ben esinizin cocugunu istemediginizi hic dusunmedim.
Eger o cocuk sizin olsaydi ve siz cocuk icin surekli esinizle tartissaydiniz, burada topa tutulurdunuz.
Babanin hatasini gormezden gelerek sen cocugu sevmiyosuuaan demek bana yanli geliyor.
Cunku burada bu dengeyi saglayacak olan babadir.
Eger tatile cocukla gidecekseniz, olabildigince sinirlerinizi bozmamaya calisin.
Esinizin dediklerine kulak asmamaya calisin.
Bas edemediginizde bebegim, baban seni oynamak icin cagiriyor, diye babayi dahil edin en basit ornekle.
Ve lutfen siddet gormemek icin tepkilerinizi kontrol edin.
Madem bosanamiyorsunuz, ani kurtarin.
ben elimden geleni yapıyorum en ufak bağırınca esim acayip bi tavır takınıyor buaralar o öyle yaptığı için bende bakmak istemiyrm doğal olarak bu katiyen çocuğu sevmediğim anlamına gelmiyor tanıtan herkes bu çocuğa anasından daha iyi bakıyorsun diyorlar düşünün yani... Ben bilmiyorm ya çok mu şey istiyrm daha yeni evli sayılırim ama bıktım...kendi kendime mutlu olma yolları ariyrmTaşlanabilirim ama bence eğer sen tüm iyi niyetinle yaklaşıyorsan ve karşılığını göremiyorsan bakmak zorunda değilsin.
Eşin görüyordur anlaşamadığınızı- tatilde annesine bırakmayı önerin.
Ya da bakmaktan vazgeçin. Hem çocuğa hem size yazık.
Sevgiye ve ilgiye muhtaç şuanda.
işin ilginç yani çocuk annesini hiç ozlemiyor sadece aldığın ilk gün biraz tuhaf davranıyor bana karşı sonra yine normal oluyor seni çok seviyorm diyor sürekli opuyr..ama bazen ilk aldığım gün en ufak şeyde seni sevmiyrm kapa çeneni ben anneme gidicem diyor..eline ne geçse ben bunu anneme goturcem diyor sonra düzeliyorBence her ne olursa olsun o yaşta bir çocuk kendi annesiyle olmalı zaten .
Ben tatile gidecem çocuğumuda götürecem gözümün önünde olacak bıdı bıdı yapacaksa eşiniz saçmalık bu .
Durmaz duramaz ki süt kuzusu tabiri caizse , annesini özler .
huzur ya ayrıl bu adamdan ya da az içini karart çocuğa kötü davran yok bunun sonu...biliyorum dayanamassın için yumuşak senin ama farkında değilsin çocuk senin olmadığı için ve evlendiğin gün başına bırakıldığı için aklını kaybetmek üzeresin..ama benim yegane tavsiyem uzun zamandır seni bildiğim için AYRIL BU ADAMDAN bencilliğine yansın bekar kız alıp hayatını kararttığı için az utansın ama o da yok...çok ezilcen bükülcen..dediği her şeyi yaptığın için sana iyi davranıyor şu an farkındasın..istediği zaman yataktasın istediği zaman çocuktasın yemeğini aşını eksik etmiyorsun kocan çok memnun hayatından ama sen mutsuzsun bi yola gel artık...senide bi ana bana dünyaya getirdi..Gunaydin arkadaşlar...
Kafam o kadar karışık ki sabaa kadar uyuyamadim sanırım uyudugumda saat 5 buçuk falandi şimdide kalktım eşimi işi gönderdim ve yine sorularla basbasayim evde....ben çok bunaldim hiç dertlesebilecegim arkadaşım yok..esim zaten benim dert sebebim dün alsam gelmiş tatile gideriz hep birlikte diyo bende sadece hi Tamm dedim...sürekli bi kendince konuşma çabasında jyanaşma cabasinda ben biraz soğuk duruyrm ama farkettim ki davranışının farkında ama sormuyor veya sorsa bile kendini haklı cikaricak birşey bulacak...bense düşündum tatile gitsek bile çocuk burnumdan getiricek ben tatil değil sarılık yapacağım ve yum tatil boyu kitabımı alıp oturup kitap okumayı düşünüyrm çocuktan fırsat bulursam..kimse beni yanlış anlamasın çocuğu sevmediğim veya bencil olduğum için değil sadece daha bir yıllık evliyikm ve bu ilk uzun tatilimiz olacak başbaşa olmak istiyrm..ve ayrıca çocuk her geçen gün tuhaf davraniyr en son en ufak şeyde sen kal biz babamla gidicez seni goturmicez..babam seni dovucek...gibi laflar ediyor...neyse ben nasıl bi tavır takinmaliyim arkadaşlar eşime karşı...sizden başka dertesip akıl alacağım kimsem yok
Ben de aynı şeyleri düşünüyordum şuan.huzur ya ayrıl bu adamdan ya da az içini karart çocuğa kötü davran yok bunun sonu...biliyorum dayanamassın için yumuşak senin ama farkında değilsin çocuk senin olmadığı için ve evlendiğin gün başına bırakıldığı için aklını kaybetmek üzeresin..ama benim yegane tavsiyem uzun zamandır seni bildiğim için AYRIL BU ADAMDAN bencilliğine yansın bekar kız alıp hayatını kararttığı için az utansın ama o da yok...çok ezilcen bükülcen..dediği her şeyi yaptığın için sana iyi davranıyor şu an farkındasın..istediği zaman yataktasın istediği zaman çocuktasın yemeğini aşını eksik etmiyorsun kocan çok memnun hayatından ama sen mutsuzsun bi yola gel artık...senide bi ana bana dünyaya getirdi..
çocuğa kötü davran dediğim için bana carlayan çok olacak biliyorum ...Ben de aynı şeyleri düşünüyordum şuan.
Banahuzurgerek, konularını okumuştum, olmayacak anla bunu. Senin beklentilerin kocanınkilerle hiç bağdaşamayacak ne yazıkki. Ya beklentilerini değiştir, bekar evlendiğini unut, 10 yıllık evliymiş gibi davran ya da boşan.
Ben de bir anne olarak çocuğumu bu şekilde bırakmayı asla düşünemiyorum zaten. Huzur annesi değil, bu ayrımı iyi yapmak lazım. Dediğin gibi adam da huzurla eve baksın çocuğa baksın diye evlenmiş. Ve bu değişmeyecek, huzur bunu kabullenmelisin ilk önce.çocuğa kötü davran dediğim için bana carlayan çok olacak biliyorum ...
ama kocası zaten kendi çocuğu gibi muamele etmesine müsade etmiyor..huzur çocuğa yaptığı hatalar yüzünden (ki hiperaktif mızmız bir çocuktan bahsediyoruz) sesini yükseltmesine bile dayanamayıp benim çocuğuma bağıramazsın kavgalarını etmeyi biliyor..bu durumda huzur bakmak zorunda değil ama adam hizmetçi almış evine ..keşke kendi gibi evlenmiş boşanmış çocuklu birini alsaymış..birde kızın peşini bırakmamış ..bu durumda huzur napsa yeride yüzü yumuşak...yineliyorum bence kesin boşanmalı akıl sağlığı için..madem boşanmıyo bit kadar çocuğa öz annesinin bakması gerek çocuğun ordan gitmesi için elinden gelen her şeyi yapacak...
adam kendi çocuğuna 3 dk tahammül edemiyor ki bu gereksiz ego nedendir..sen çocuk yapma erken benim çocuğuma bakacaksın zaten yemeğimi yapacaksın tmziliğimi yapacaksın istediğim zaman yanaşacaksın kışt desem kaçacaksın tatile gitcem ben sende çocuğa bakacaksın tavırları neden genç ve bekar bi kızın peşinde 4 döndün o zaman..kız soğudu artık adam farkında sormuyo neden alacağı cevabı biliyo kırıp döküp bağırıp çağırmaya bile üşeniyo...Ben de bir anne olarak çocuğumu bu şekilde bırakmayı asla düşünemiyorum zaten. Huzur annesi değil, bu ayrımı iyi yapmak lazım. Dediğin gibi adam da huzurla eve baksın çocuğa baksın diye evlenmiş. Ve bu değişmeyecek, huzur bunu kabullenmelisin ilk önce.
Huzur senin istediğin evlilik bu değil ama bu evliliğinde sadece ve sadece bunları bulacaksın. Adam olsa çocuğuna bakar, sana tutuşturmaz, Aman diyeyim çocuk yapma bu adamdan...
Eski konularınıza da baktım 22 yaşındaymışsınız benden bikaç yaş büyüksünüz.işin ilginç yani çocuk annesini hiç ozlemiyor sadece aldığın ilk gün biraz tuhaf davranıyor bana karşı sonra yine normal oluyor seni çok seviyorm diyor sürekli opuyr..ama bazen ilk aldığım gün en ufak şeyde seni sevmiyrm kapa çeneni ben anneme gidicem diyor..eline ne geçse ben bunu anneme goturcem diyor sonra düzeliyor
çocuğa kötü davran dediğim için bana carlayan çok olacak biliyorum ...
ama kocası zaten kendi çocuğu gibi muamele etmesine müsade etmiyor..huzur çocuğa yaptığı hatalar yüzünden (ki hiperaktif mızmız bir çocuktan bahsediyoruz) sesini yükseltmesine bile dayanamayıp benim çocuğuma bağıramazsın kavgalarını etmeyi biliyor..bu durumda huzur bakmak zorunda değil ama adam hizmetçi almış evine ..keşke kendi gibi evlenmiş boşanmış çocuklu birini alsaymış..birde kızın peşini bırakmamış ..bu durumda huzur napsa yeride yüzü yumuşak...yineliyorum bence kesin boşanmalı akıl sağlığı için..madem boşanmıyo bit kadar çocuğa öz annesinin bakması gerek çocuğun ordan gitmesi için elinden gelen her şeyi yapacak...
Byull bence huzurun soğuyup soğumaması da umrunda değil adamın: (adam kendi çocuğuna 3 dk tahammül edemiyor ki bu gereksiz ego nedendir..sen çocuk yapma erken benim çocuğuma bakacaksın zaten yemeğimi yapacaksın tmziliğimi yapacaksın istediğim zaman yanaşacaksın kışt desem kaçacaksın tatile gitcem ben sende çocuğa bakacaksın tavırları neden genç ve bekar bi kızın peşinde 4 döndün o zaman..kız soğudu artık adam farkında sormuyo neden alacağı cevabı biliyo kırıp döküp bağırıp çağırmaya bile üşeniyo...
yazdığınız her kelime için allah razı olsun...çok doğru söylüyorsunuz ama ben acyip merhametliyim o sevinin yüzünü bakınca içim hidiyor...az evvel yemek yapiyrdum ve kendi kendime düşündüm benim bu evlilikten beklentim bu değildi bi akşam hadi aşkım hazırlan bi cay içelim demek zor değil..her pazar sanki köpek dolaatirmaya cikarr gibi sadece susuyim diye belli başlı yerlere goturmek değil marifet..he evet ben evkendigimiz ilk aylar çık miznizlandim ama ben bekardim esim bosanmis biriydi bunu kabullenmek çok çok ağır oldu benim içün ev bile üzerime üzerime geliyordu halada geliyor...eşimden gerçekten soğudum oda belki farkındadır sırf kavga etmemek şiddet görmemek içün hiç itiraSiz yapmam gerekenleri yapiyrm bi kaç gecedir yanastiginda anlamazliktan gelip dönüp yatiyrm...o kadar pismanm ko evlendigime he esim beni çok sevdi bunu biliyrm ama tabiki sever ben bekar genç bi kızdım çevremde hanım hanım diye tabir edilen biriymdir.ona yanlışın olmadı ki zaten baska biri aklımı celer onu istemem şye odu kopuyordu...dün yine tatil mevzunu açtı hiç ses etmedim suanda da ışte zaten bende yemeğimi yaptım dusumu alicak ojemi surucem alıp kitabımı okucamhuzur ya ayrıl bu adamdan ya da az içini karart çocuğa kötü davran yok bunun sonu...biliyorum dayanamassın için yumuşak senin ama farkında değilsin çocuk senin olmadığı için ve evlendiğin gün başına bırakıldığı için aklını kaybetmek üzeresin..ama benim yegane tavsiyem uzun zamandır seni bildiğim için AYRIL BU ADAMDAN bencilliğine yansın bekar kız alıp hayatını kararttığı için az utansın ama o da yok...çok ezilcen bükülcen..dediği her şeyi yaptığın için sana iyi davranıyor şu an farkındasın..istediği zaman yataktasın istediği zaman çocuktasın yemeğini aşını eksik etmiyorsun kocan çok memnun hayatından ama sen mutsuzsun bi yola gel artık...senide bi ana bana dünyaya getirdi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?