kafam cok karisik

yok zaten çocuk doğurmayı dusunmuyrm gorumcemde doğurma diyor..bazen arada eşime blöf olan diye bende anne olmak istiyrm madem suan bile başbaşa kalamiyrz o zamn bende anne olayım diyrm ciddiye almıyor beni istemedgmi biliyor sanırım...ve galiba dediğiniz gibi esim benim ondan sogudugumun belki farkında ama sorduğunda çok ağır şeyler duyacağını bildiğinden sormuyr ve en ufak kavgada şiddetli kavga ediyrz ve arttik barışmak için adım atmiyr...

yanlış bilmiyorsak sizde benim gibi boşanmış biriyle evkisiniz sanirim..ne kadar zor değil mi siz beni anliyorsunuzdur ben o çocuğu sevmiyor veya istemiyr değilim ama çok zor üvey anne damgası yemek...siz benim gibi sorun yasiyormusunuz

Ben sizin kadar sorun yaşamıyorum çünkü anneleri ile yaşıyorlar
Ama hep diken üzerinde bir halim var, gözün üzerinde kaş var desem eşimin bakışları değişiyor
Hiç bir zaman kötü davranmadım, hiç bir zaman incitmedim
Yaşları ufak değil biri 15 diğeri 9 yaşında
Anne rolünde değilim en baştan ablaları olacağımı belirttim, annelerine saygı duyduğumu da
Ama anneleri benim gibi değil, huzur bozmak için çocukları sonuna kadar kullanıyor
Ve eşim bunu biliyor olmasına rağmen her kaprislerine boyun eğiyor
Tüm planlarımızda bir erteleme var, bir kaç kez fazlaca gerildik, çok mülayim bir insan olmama rağmen tepki vermeden edemedim. Eşime köle olacaksan sen olursun ama ben olamam dedim. Bu yaştan sonra benim için zaten zor evliliğe alışmak bana biraz alan yarat dedim. Eski eşi çok sıkıntı yaratıyor, gece yarıları telefonlar, acıtasyonlar, koş geller, arkadan çocuklar adama bir huzurlu uyku yok sürekli faaliyetteler. Koşmasa kadın çocukları dolduruyor babanız sizi bir o... ya tercih etti diyerek. Yani lafın kısası yargılamak kolayda yaşama aşamasında zor. Tabi ki bilerek evlendik hepimiz ama bu sürekli işkenceyi de hak ettik anlamına gelmiyor.

bende farkediyorm artık çocuğu kullanmaya başladı çocuk konysmayida öğrendi ya...gerçekten çok zor şeyler yasiyrz...siz rest cekmissiniz eşinize ben hiç onada öyle tepki vermedim resmen köle gibiyim suan..ve çocuğun annesi beni katiyen cekemiyor giydiğim ayakkabidan tutun eşimin taktiği alyansa kadar dikattli yani esim bana yaptıklarının binde birini dahi yapmamış ona sevmediği için beni baya ayırmaya çalıştı resmen yapamadı ama hareketleri belliydi..benim evimde klima var bunu duymuş bana diyor ki kliman hayırlı olsun ben o kadar istedim taktirmadi dedi..bende kendini benimle kiyaslamaktan vazgeç sende biliyorsun gerçekleri sadece aramızda çocuk var benin yaşantım seni alakadar etmez dedim...herşeyimi çok merak ediyor...ahh bacım beni anliyosundut o kadar zor ki düşün yani tatil planı var ben mutlu değilim...artık akşamları gelicek sitede heyecanlanmiyrm

eşinizin eski eşi evli mi ? yani üvey baba o kadar sorun olmaz ama üvey annenin yanında kalmak sorun olur. çünkü 4 yaşındaki çocuğun annesi ile iletişimi çok daha önemli
4 yaş çok çok hassas (yanlış anlamayın ama) annesi olmayan birinin yanında yaşaması için
eşinizin çocuğunun annesi hoşnut mu bu durumdan ?

kadın evli cocik normalde annede kalıyor velayet onda ama esim çoğunlukla bizde kalsin dediği için çok fazla bizde kalıyordu ama sin bi kaç haftadır sdece iki gün aldım..annesinin umurunda değil çocuk desem ki komple ver bize olur bacanağı verin sizd kalsin der

eğer sizin yanınızda kalmasına göz yumuyorsa velayet onda olduğu halde çocuğunu çok sevmiyor diye düşündüm başka bir şey gelmiyor aklıma. tekrar yanlış anlamayın siz elbette çocuğu seviyorsunuzdur ama kolay kolay bir anne bu kadar müsade etmemeli buna

yoo yanlış anlamadım haklısınız bi insan evladını gozunden sakinmali hele bu bir anne ise bizi annem küçükken kimsenin kucağına bile vermezmis herkes diyordu anneniz sizi kardesim ve beni yani goUnden sakindi diye...ki ben çocuk bizdeyken komşu gelse çocukları zarar verir falan diye çok titiz davraniyrm..ki o onun öz annesi ama umrumda bile değil...zaten çocuğu kocam onu bosamasn diye doğurmuş yani kadını anlatsam roman olur onun annrligini o yüzden ben zaten anne olarak gormuyrm onu görünce kadinligimdan bile utaniyrm siz düşünün yani ..ama bu evlilik böyle olmuyor kocamın yola gelmesi lazım..

ahn huzur ah haftada iki gün mü alıyosun daha sonra iki haftada bire indir ..hastayım de program yap kendine ben şurdayım de..hanımlarla tanış çevre edin gün yap..olmadı bursadaysan gel görüşelim yani bide herkes çocuk doğurur herkes anne olmaz kadın bulmuş kocayı kendi huzurunu ne diye bozsun bir de ondan doğuracaktır..

ay sinir oldum eşinize ya insan öz evladına bakarken bile arada kızar kızmadan çocuk mu büyürmüş

bence biraz dişinizi gösterin ben böyle çocuk bakıyorum beğenmiyosan kendin ilgilen diyin

buna sinirlenir diosanız da sakin sakin ben kendi çocuğumuda böyle yetiştiricem çocuk böyle yetişir diyin zaten baba böyle yaparsa çocuk şımarır iyice size de ısınamaz sizi ötekileştirip bi de çocuğu bakmaya mecbur bırakıyo siz çocuk bakıcısı değilsiniz bunu da belirtin

Siz bir de görüşüyorsunuz işiniz zor
Ben hiç bir şekilde konuşmuyorum, diyaloğa girmiyorum, tanışmadım bile
Ama yediği herzelerden, ettiği laflardan haberim var tabi
Bir zaman verdim ona düzeltirse düzeltir, düzeltmezse gider
Seviyorum eşimi ama sevgim bir şeyleri düzeltmesine yardım etmiyorsa, benim kide evliliği yürütmeye yetmez
Umarım görür doğru yolu
Sende bir ucundan tutmalısın, çok da olmuyorsa yoluna bak
Hayat kimsenin kölesi olacak kadar uzun değil
Sakın bu işleri yoluna koymadan çocuk yapma sakın arkadaşım

bursaya bayiliyrm ama malesef istanbuldayim...bende öyle düşünüyrm...yavas yavas daha az almayı düşünüyrm.gün yapmak veya cebren olsun bende istiyrm ama oturduğum yerde hiç tanıdığım yok malesef oturduğum apart.an eşimin eski oturduğu yer komşular çok fesat sürekli bek gördüklerinde esin çok değişti önceden hayatta böyle erken gelmezdi pazara gitmzdi sen ne yaptın bu adama böyle seni gezdiriyr falan demeler o yüzden kimseyle komsukukta yapmiyrm çok dedikoducular..mutlaka birbirlerini çekiştiriyorlar açık arıyorlar... Suan gayet güzel giyindim elimde yanımda kahvem tv karsisndayim esim gekincede rahatını bozmayacagm yemeğini koyucam önüne nasılsın iyimisin bukdar fazla sohbette etmicem zate bi kaç gündür gayet soğuğum

yoo katiyen cocik yapmayı dusunmuyrm çünkü sonunu goremedigim bi evliliğe belki düzelir diye cocik doğurup onun vebalini alamam... Ben eşimden çöl şey istemiyrm sadece banada alan yaratmasını başbaşa biseyler yapmak istiyrm..bazen evde müziği açıp dans etmek istyrm akşam kocamla yürüyüş yapmak istiyrm..kısacası kocamla bi hayat paylaşmak istiyrm..ben çok ilimliyim aslında esim bana bir adım geldiğinde ben ona on adım gidiyorm.ben çok ku şey istiyrm

bekar kızı aldın peşinden köpekler gibi koştun kızı kaptın çocuğuna baktırıp söz hakkıda vermedin hadi hepsini atıyorum kenara huzur,eski evine mi gelin gittin arkadaşım neden bu kadar kördün evlenirken..Allah bilir eski eşyalarıda evdedir..ya dul adamla evlenilmez demiyorum (evlenilmemeli bence de)bari adam eskide olsa evin çevren yeni olsaydı..aldığın nefese kadar eski eşe gidiyor bu durumda..kadın her şeye laf eder tabi onun çevresi orası..kocanda gram insanlık ve empati yeteneği yokmu..soğuk davranmaya devam et tartışmaya çalışsada karşılık verme benim ne düşündüğümü kavrayıp sen bana saygı gösterene kadar böyle yoksa her türlü sonuca ben hazırım sende hazırsan buyur hodri meydan de...inan bana ayrılmanı hiç istemem ama ilk derdinden beri biliyorum seni..bak kendine süslen püslen kahveni yap kitabını oku o yanaşsada çek kendini..o tatile de çocukla gitme kesinlikle..hatta çocuk şartsa adımını bile atma ..

Eşimin çocuğuyla ilgisi yoktu hiç sevmiyormus çocuğunu ben yapma etme o senin yavrun çocuğa hadi op babanı saril babana diye diye işittim arasını..ınan çocuk bizdeyken esimi cocuha birakiyrm babasıyla konussun otursun diye ama nerde..en son geldiğinde önüne hallet koydum yemedi aldım mutfağa götürdüm getir dedi getirdim yumurta istedibyumurta yaptım eşime sutlac getirdim bende yicem dedim ki geçirmiştim teker getirdim yemedi fanta istedi vermek istemedim çünkü zaten icmisti ge çocuk sonuçta asitli içecek vermk istemiyrm yada su koyup veriyrm ama çok karışık şeyler yedi içti diye olmaz bebeğim dedim ağladı babası ne istiyo bu dedi bence dayak istiyo galiba dedim tabu güldüm babası sasa ole şeyler yok dedi saka yapiyrm herhalde dedim...sonra çocuk tekrar başka biseyy için ağladı ama ben mutfakla oda arasında mekik dikudim resmenbabasi ağzını açıp hiç bişey demedi ama kendi keyfini bozynca git başımdan diye bagiriyr..ben isyan edince suçlu oluyrm

eski eşin yeni eşiyle konuşsanız çok mu fazla kaçar. karısına sahip çıksın karısının çocuğuna da . off sinirimden abuk subuk öneriler getirdim. tabi eşiniz onun yeni eşiyle konuşmanıza kızmazsa

bana çok destek oluyorsunuz tsk ederim...yoo eşyalarım yeni zaten çoğunu o bosanirken götürmüş...evimdeki eşyalar yeni iki üç tane eski şey var onlarida atıp yeni alicaz gerçi gorumcem ne gerek var kullaniliyr ışte borcunuz bitsin diyor...kendime bakmaya başladım benim ojelerimi bekarken toplayıp çöpe atmıştı kendime yeni oje aldım srdum kendimede dikkat ediyrm bana geçen akşam oo sendeki değişiklik hayırdır dedi.. kendime geldik dedim bende...ağzıyla soykuyr bazen evlendik sana giveniyrm artık benimsin zaten diyor rahat yani artık..bekatken ağladığını biliyrm beni bırakma diye...kapimda sabahladi... Attığım her adımı kontrol ediyrdu biri aklımı celer diye

eee neden evlendin bile bile seni isteyende çoktu çevrende hatırladığım yazmıştın yani..evlendin bu çocuğu hep getirme isteğinden bahsediyor muydu..neyse ya baştan baştan baştan böyle sorulara gerek yok..sen ne yapacağını biliyorsun artık başlamışsın zaten..inşallah adam edersin ama bizim fikrimizi biliyorsun..Allah yardımcın olsun kocana da akıl fikir versin inşaallah..derslerine sıkı sarıl.

belli zaten çocuğu düzgün yetiştirememişler şimdi siz düzgün yetiştirmeye çalışınca da rahatı mı bozuluyo neyse artık müdahale edip duruyo
eşinizin cidden çocuk nasıl yetişir diye bi kaygısı olsa keşke de azcık araştırsa ama yok sanırım öyle bi niyeti
şu durum da siz fazla bile yapmışsınız ayrılmayı düşünmüyosanız kendinizle ilgillenmeye devam edin ve eşinize de çocuk nasıl yetişir biri anlatsın yani bi büyk olur aile terapisti olur
size davranışları da hoş değil zaten ama onlar için napılabilir hiç bilmiyorum tatlı dilden de mi anlamayan biri eşiniz

esim öldürür beni öyle bişey yapsam...ben kadına soledim benimle iyi geçin yoksa yediğin her yaktı gittiğin bari birlikte olduklarını eşimle yaşadıklarını onu nasıl evine aldığını herşeyi herkese anlatırım onc kocana sonra arkadaşlarına rezil ederim seni dedim.ama kadın arsız hani ondan bahsetmek istemiyrm ama kadında ar namus kavramları pek yok. Tam şeytan esim biz nisnaliykentaktigi alyana oo benle evliyken takmiyrdum simdimi aluans takiyorsun demiş insan...beni her gördüğümde baştan aşagi süzüp kocamın elini tutiyorsamn yüzü hes karış oluyor..ki kendiside evli..kadın beni katiyen cekemiyr..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…