kafam cok karisik:(

hercai19

Üye
Kayıtlı Üye
30 Ağustos 2014
30
5
18
30
Merhaba biliyorum anlatacagim burada okudugum dertlerin yaninda hic birsey ama herkesin derdi kendine buyuk lafi uzatmadan anlatmak istiyorum temmuzun basinda bes yillik iliskimden ayrildim ayrilmamin nedeni ailelerimizin uymayisi sonumuzun oldugunu dusunmemem zaten iliskiye baslarkende cocuktuk simdi geri donup baktigimda pismanlik olatak goruyorum ve temmuzda bizim buradan bi cocuk bana mesaj yazdi ve konusmaya basladik ilk baslarda cok cekici gelmisti bana begenildigimi bilmek guzel sozler duymak zatende yeni ayrilmistim daha sonra iki sefer bulustuk son bulusmamizda elimi tuttu ve sarildi bende olabilcegini dusundugum icin karsilik verdim buarada telefonunu caldirdi ve sadece geceleri konusuyoduk bulustugumzdan beri bes gun gecti ne aradi ne sordu aradim mesgulfu kapattim musait olunca don donedim donmedi dun aksamda aradi ben aramayinca dedim ben aramasam arayacagin yok beni cok kirdin musait oluncadon diyorum dobmuyosun yok islerim var yok dalgindim haklisin dedi benim yinr ses tonum kirgin bisekilde tamam dedim bu sefer de cok yakin arkadasinin nisani var benide cagirdi bende gelmicrm dedim o sinirle zatende gidemem yasadigimiz yer kucuk gidip nasil onunla kosturcam etcem al basina dedikoduyu bana bi kizdi gelme tamam gelme sende beni arkadaslarinla oturunca cagirsin bak geliyomuyum dedi bende gelme sen bilirsin dedim oylece kapattik bana ne yaklasiyo ne uzaklasiyo ne yapacagimi sasirdim ne tam bi sevgiliyiz ne de degiliz onu isteyip istemedigimi bilemiyorum bu yaptiklarindan sonra zatrn konusmaya da ablamin onu onaylamasiyla baslamistim ablamin dusunceleri benim icin cok onemlidir ama simdi kendimi hic iyi hissetmiyorum karakterlerimiz mi uymuyo napiyoruz ne ediyoruz allak bullagim sizce nasil davranmaliyim

5 Yıllık sevgiline tölerans tanımamışsın bunada tanıma. Oyun mu oynayacaksınız sürekli, Ne istediğini bilen biriyle beraber ol.

daha sevgili değilken bile böyle atarlanıyosa bi yol olmaz o ilişkiden. hiç umursamayın bence.

bişey sormak istiyorum. 5 yıllık sevgilinizle ailelerin neden uyuşamayacağını düşündünüz? ne yönden uyuşmazlardı?

Bi yanim birak ne ugrasiyosun bi yanimda vazgecemiyo onunla konusurken sanki agzim dilim baglaniyo bisey diyemiyorum
İlişki yeniyken oratada bir heyecan oluyor görmezden geliyorsun sorunları ama ilerleyen dönemlerde tek tek seni rahatsız ediyor o görmezden geldiklerin. Eee sen sorunun farkındasın karekterler zıt diyorsun, ilgisizliğinden yakınıyorsun, sonu belli olan şey için, devam ederek harcadığın zamana yazık etmez misin?

İşim vardı bilmem ne bunlar hep hikaye. İsteyen adam 1 dk da olsa arar, sesini özledim der. İçinden gelir cünkü, korkarım içinden gelmiyor. Seni de sana ayıp olması diye cagırmıs. Sanmıyorum ben...Bosver iyi etmissin.

daha 19yasindaydim cikmaya basladigimizfa boyle olabilecegini bilmiyodum bukadar uzun olabilecegini de dusunmuyodum yasadigimiz yer kucuk biyer bizim ailemizde saygin bi aile herkesr kiz vermezler onun ailesi ve benim ailem arasinda maddi yondende fark vardi vede cocuk okumaya niyetli degildi bes yil boyunca bunlari hic sorun etmedim cunku kimin ne olcagi belli olmaz boyle seylere takilmam ama annem ve ablam benim icin cok degerli onlari daha fazla cigneyemedim

5 yıllık uzun bi iliskinin ardından kısa bi süre gecmis, ardından hemen bu bahsettiginiz kisiyle konusmaya baslamıssınız. Bir de dengesizmis. Ne kadar saglıklı olabilir bu iliski? Hic düsündünüz mü

Dusunuyorum iste yanlis bisey yapmak istemiyorum sizlerinde fikrini almak istedim normalde boyle seyleri pek rahat konusmam tesekkur ederim yorumlariniz icin farkli yonden dusunmemi sagliyosunuz

Aynisini soyledim ben sana isini birak benle ilgilen demiyorum dedim sadece beni dusundugunu belli et diyorum okadar zaman icinde hic mi musait olamiyosun dedim haklisin dalginligima geldi dedi

Aynisini soyledim ben sana isini birak benle ilgilen demiyorum dedim sadece beni dusundugunu belli et diyorum okadar zaman icinde hic mi musait olamiyosun dedim haklisin dalginligima geldi dedi

Dalgınlık diye bir sey olduguna inanmıyorum ben. İnsan bir mesaj atar, bir arar güzel bir seyler söyler kapatır. Maksimum 2 dksını alır bunu yapmak. Yaparsa da görev gibi degil de icinden geldigi için oldugunu hissettirir. Sen yol yakınken bırak bunu, sonra baglanırsın simdi battıgından daha cok batar yaptıkları. Bir de samimiyet artınca senle mi ugrasacagım havalarına da girer, böyle kibarlıkla örtmez yaptıgını da. Kendi haline bırak, cekil. Bir de 5 yıllık ilişkiden yeni cıkmıssın, arkandan atlı mı kovalıyor? Otur bir soluklan...

Kesinlikle oylr yapmaliymisim ama boylr olacagini dusunmemistim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…