18 yaşındayım biliyorum çoğu kişi Küçüksün diyecektir
.. üniversite sınavına hazırlandım geçen yıl başarılı da bir puan aldm fakat istediğim şehir olmadığı için tercih yapmadm... erkek arkadaşım bulunduğu şehri yazmami istiyor sadece ama ailem istemiyorum Konyayı (benimdememleketim).. ailemin istekleri benim için bir tık daha ön planda ama orta yolu bulmak istiyorum birde gerçekten puanları çok yüksek ordaki Üniversitenin 3 yıldırda sevgiliyiz çok iyi biri uzak mesafeler olmasına rağmen Edirne'ye benim için gelip gidiyor sürekli onun içinde üzülüyorum... hersey bir yana okulum olmazsa kendimi çok daha kötü hissedicem bunalıma girdim 1 yil boyunca evde olmaktan başarısız olmaktan çok korkuyorum okul olmazsa evleniriz diyor erkek arkadaşım hem kendi işi var hemde üniversitesi bitti diyebilirim ben evlenmek istemiyorum hazır değilim ailesinden korkuyorum başarısız olursam okul konusunda benim oğlum lise mezunu biriyle evlendi diye bir laf duyarSam ben o anda biterim birinin etkisi altında yaşamaktansa hiç evlenmem daha iyi ailemden bile çok zor para isteyen biriyken mesleğim olmazsa ben nasıl evlenirim lütfen birileriyle konuşmaya hatta akıl danışmaya çok ihtiyacm var ben karmaşıklk içindeyim