Kafam çok karışık

Önce okulunu bitir, bir daha bu zamanların gelmez
Sonra pisman olursun
Evlilik icin erken..
Evlilik düşünmüyorum ben kendimin sorumluluklarınî dahi kendi çapımda zor taşırken bir baskasinin sorumluluklarını alamam hem ailemide çok seviyorum ayrılmak istemiyorum onlardan tek hedefim okul okuyup öğretmen olabilmek bunu yaparken de herkesi mutlu etmek istiyorm.. okul benim için şu anda saplantı haline geldi biri okul durumumu sorucak diye korkar oldum eve kapattım kendimi sürekli ders çalışma modundaym herkes iyiliğimi düşünüyor ben sürekli olumsuz olucak şeyleri düşünüyorum

Evlilik düşünmüyorum ben kendimin sorumluluklarınî dahi kendi çapımda zor taşırken bir baskasinin sorumluluklarını alamam hem ailemide çok seviyorum ayrılmak istemiyorum onlardan tek hedefim okul okuyup öğretmen olabilmek bunu yaparken de herkesi mutlu etmek istiyorm.. okul benim için şu anda saplantı haline geldi biri okul durumumu sorucak diye korkar oldum eve kapattım kendimi sürekli ders çalışma modundaym herkes iyiliğimi düşünüyor ben sürekli olumsuz olucak şeyleri düşünüyorum
Canım olumsuzlukları silmeye bak kafandan derslerine yogunlas
İnsallah iyi bir üniversite kazanırsın calıstıgının karsılıgını alırsın
Böyle devam et..

Canım olumsuzlukları silmeye bak kafandan derslerine yogunlas
İnsallah iyi bir üniversite kazanırsın calıstıgının karsılıgını alırsın
Böyle devam et..
Çok teşekkür ederim yorumunuz için güzel desteğinizden dolayi inşallah kısa bir süre sonra güzel haberlerle gelirim okulum hakkında

18 yaşındayken hayat yolunun evlilik odaklı çizilmemesi gerektiğini düşünüyorum.
lütfen daha geniş bir ufukla bak konuya. önceliğin eğitimin, ailen ve sonra sevgilin olsun.
maalesef o yaşlarda ömür boyu birliktelik çok istisnai bir durum oluyor. çoğunluğun içinde yer alabilme ihtimalini düşün.
benim kuzenim erkek arkadaşının okuduğu üniversiteyi kazandı. bölüm ya da üniversite umrunda değildi. daha iyi bir yeri kazanabilirdi. yıllarca atanamadı şu en son atamalarda bir yere yerleşti yaşı 30.
erkek arkadaşı mı? adını bile unuttuk geçen sene evlendi başka biriyle.
bu sadece bir örnek ve konunu okuyunca aklıma bu geldi.

Back
X